Kısa Senaryolar

MahMut iSmiNi DeişTirMek isTioR haStaNEden :D kaçıp NüfüS müdüRlüğünE Gidio

iSmini HaKan Yapıoo :D ....

ama etrafında karabulutlar yine dolaşıyor
trafik kazası geçiriyor kurtuluyor
5 katlı binadan düşüyo kurtuluyor
olaylar bu şekilde gelişirken
bir gün

ölümsüz olduğunu düşünüyor ve bunu kullanarak zengin olabileceği kanaatına varıyor.Ünlü showmenler ve sihirbazlara iş baş vurusunda bulunuyor fakat kimse inanmıyor hakan o zaman durun ve benim yarın akşamki köprüden atlayışımı izleyin ölmicem diyor neyse evelsi gün oluyor mahmut köprüden aşşagı atlıyor ve şansa çöp gemisine düşerek sıyrık bile almadan kurtuluyor devam etmekde kararlı olan hakan...

durun daha bitmedi diyo ve
sabancının kulelerine çıkıp oradankendini aşağıya bırakıyo
yere bodoslama çakılarak feci bir şekilde can veriyo
ve bu filmde burada bitiyo

evet yeni senaryoya gelelim
ben senaryo bulamadım gandalf kardeşim
yine sen başlada devam edelim

ya genemi ben :D peki abicim başlıorum
şimdiki biraz hüzünlü olsun çabuk bitmesin hee biticek gibi başladım ama öle diil :D

Senaryo 7

bir gün işten çıkan cem bir telefon alır ve eşinin yeni doğum yaptığının haberi gelir. süratle yeni doğum yapmış eşini görmeye gitmek için hazırlanır ve arabasına atlar aşırı hız yapan cem...

çoçuğu arabaya atarken polis görür ve çocuk için ambulans çaarır cemi karakola götüren polis...

cem in ifadesini aldıktan sonra
nöbetçi mahkemeye sevk eder
nöbetçi mahkeme cem i 8/8 suçlu bulur
ve 3 yıl 2 ay 27 gün hapis cezası verir :D

1 kez telefon açma hakkı olan cem babasına telefon açar ve onu çıkarmasını ister.cezasını paraya çeviren cem 2 gün sonra serbest bırakılır hala çocuğu ve karısından haber alamayan cem hastaneye doğru yola koyulur.

cem nihayet hasyaneye ulaşır ve hemen eşinin yanına gider
eşine sorar cem:
çocuğumuz nerede?
eşi:
çocuğumuz...
der ve ağlamaya başlar

Ve cem karısından çocuklarının doktor tarafından kaçırıldığını öğrenir ve en yakın karakol a 2 günlük çocuğunun kaçırıldığını söyler ve kaçıran kişi bir doktordur . Bu doktorun soyadı ile ezdiği çocuğun soyadı aynıdır bunu duyunca cem ...

kendim ettim kendim buldumder :D ve işi polislere bırakır :D

Senaryo 8

bir gün 3 arkadaş hiç görmedikleri istanbula gelmek için para biriktirirler yeterince paraları oldukdan sonra otobüse atlayıp istanbula gelirler....

otobusten indikten sonra kalıcak yer aramaya başlarlar..ve sonunda bi pansiyon bulurlar..

hemen pansiyon ücretini ödemek için çantayı açtıklarında bi de ne görsünler :)

bütün paraları çalınmış..hem de hepsinin..sonra eşyalarına bakmışlar hiç biri yerinde yok..hırsız valizlere hep taş ve gazete doldurmuş :durdurun

üçü de şok olmuş bi anda :saskin

pansiyon sahibi de demiş ki ....

3 çıplak bir hamama yakışır demiş:)))

sora bunlar pansiyondan çıkıp doğru istanbulun tenha yerlerine doğru yol alırlar.. Oda ne karşılarında esrarkeşler hemen bunlar kenya maldera... sora başka bi sokağa gelirler we çantalarındaki eşyalar ama yanında bi sürü adam war sora bunlara adamlar gelip:
hayırdır bürünemi benzettün? dderr..

bunlarda biz köyden geldikde bizim kuzeni arıodukda ona bakmışdıkder.çocukda adı ney der adı(orda bi kekeleme ) şehmuz der. adam buna şehmuz die biri yok burda hadi defolun der bunlarda tamam der ve bi plan yapmaya karar verirler..

şehmuzu bulmaları şarttı yoksa sokakta öleceklerdi, şehmuzun evinde kalabilirlerdi. 3 arkadaştan biri ceplerini karıştırmaya başladı ve şehmuzun bir fotoğrafını buldu, bu fotoyla onu aramaya koyuldular......

ama yolda kar boran fırtına ne var ne yoksa hepsini yediler... yollarına kurt çıktı kurtu öldürüp etinden kebab kemiklerinden kemik suyu çorba yapıp içtiler.. derken önleirnde üç beş haneli bir köy göründü.....

köye gitmeye karar verdiler köye gittiklerinde köy evlerinin ısıkları bir anda kapandı 1-2 dk beklemeden sonra köydeki insanlar genclere saldırmaya basladı... :D

köylüler virüs kapmışrı hepsi hastaydı...ve onları yemeye çalıştılar...deli gibi kaçmaya başladılar..ve birsini ısırdı köylü..farketmediler oda kimseye söylemedi..

Geri