Kısa Senaryolar

gözlerinin kamaştığını ve başının döndüğünü hisseder.doktordan yardım almasının gerektiğini düşünür iyi bir kahvaltı yaptıkdan sonra öğle saatlerinde doktora doğru yola çıktı ve........

ayrıca derbederin kardeş senaryoya başlangıçda renkli yaparmısın daha kolay anlaşılması içiün teşekkürler :D

Doktora gider ve kanser olduğunu anlar.Onca sene yaşadığı şeyler film şeridi gibi gözünün önünden geçer ve büyük kahverengi gözlerinği kapayarak düşünür.Şimdi ben ne yapacağım?Ölürsem kızım ne yapacak?Bir başına mı kalacak?

ve doktorun deli olabileceği aklına gelir ve doktoru şikayet eder

yargısının gerçek dışı olduğu ortaya çıkar ve bunu bakırköye kapatırlar.bakırköyde diğer doktorlar meslek taşlarına hakaret eden adamı 4 gözle beklemiş ve onu rahat ettirmek için planlar yapmaktadır :D

fakat planlarının sonuç vereceğini bilmektedirler ama planlarında ...

gizli olup adamı iice delirtmek istiyolardı ve başardılar adam kısa sürede delirdi ve bir gün kendi kendine intihar etti.
yeni senaryoyu biri yazsın lütfen

ormanın derinliklerinde, ayıların büyüttüğü bir adam vardı. uzun süreler ayılarla kalmıştı. birgün bu ayı+insan karışımı adamı köylünün biri ormanda odun keserken gördü. Sonra koşarak köyüne döndü ve...

ormanda yaratık gördüğünü ve uzaydan geldiğini buna saldırmak istediğini söler her gün hikayaler anlatmaya ormandaki gizemi efsaneleştirmeye çalışır ve köylüler bu efsanevi yaratıkdan hem korkmaya hemde meraklanmaya başlamışlardır bu yüzden bi gurup köylü......

bi grup köylü ellerinde sopalarla ormana gider. Yaratığı görürler ve izlemeye başlarlar. Yaratık bunları fark eder ve saldırır. Köye kaçarlar ve jandarmayı ararlar. Jandarma hayvanı yakalayıp bir hastahaneye yatırır. Bu yaratığı yeni doğmuş bir bebek gibi tekrar eğitmeye karar verirler ve.......

yaratık vahşi yaşama alıştıgı için kafesde yapamaz belirlenemeyen bir sebepden ötürü ölür.

23 yaşındaki alie bir gün yolda yürürken ilginç bir not bulur notda bunu bulan kişi mirasımın sahibidir ve bu hesap numarasından paramı sadece iyilik için kullancaksa alabilir yazar.adam şaşırır hesap numarasını kontrol etmek ister ve

en az 3 cümle yazmalısın kardeş :D neyse devam ediorum

hesabında para olmadığını görünce hesabın kimin adına olduğunu araştırır ve duyduklarına inanamaz çünkü hesabı....

abi ttnet internetimi kesdi grevdeyken sonra 150 ytllik fatura getirtdi babamda sinirlendi kapattı ama bu pazartesi açılcak cafeden ara sıra girebiliyorum hackhellide sizide sahranili anibusfb yi herkezi özledim :D

sağol kardeşim urarım :D pazartesi net geliyo inşallah

duyduklarına inanamaz çünkü hesabı ağabeyi açdırmışdır.sebebini öğrenmek için doğru kahveye koşar abisinin eve gitdiğini söylerler 2 el okey atıp uğrarım der okeye oturur.

aslında burası hastane değil bir ''kartinol'' dur zamanda ve mekanda yolculuk yapmışlar ve 3020 yılında ve İMOZMOX krallığı olduğunu sonradan öğrenecekleri bir zamana ve mekana ışınlanmışlardır...

Geri