Kısa Senaryolar

köşk sahibi kahveyi içer ve biraz sonra uykuya dalar.hasan ve dier kardeşi kasanın anahtarını aramaya koyulur ve bulurlar.anahtarı kullanır fakat kasa güvenlik şifresi istemektedir.hasan hemen şifreyi aramaya koyulur önce adamın üzerinden başlamak isterler ve..

bu 2 sini evire çevire döverler ve uyu ya kalan aliyide bi yere baglayıp polis çaarırlar eve gelen polis bu 3 ünü alır ve hapse gönderir son....

Yeni Senaryo

Sevil Çok çekici ve güzel bi kızdı fakat hiç bi erkekle ilgilenmiyordu,tek düşündüğü öss de başarılı olmak ve üniverstede okumakdı,fakat aynı sınıfdaki emre ona
deliler gibi aşıkdı ve..

emre sevili çok rahatsız ediyordu, sonunda sevil onunla çıkmayı kabul etti. Ama hiç beraber olamıyorlardı, sevil sürekli ders çalışmaktaydı....

emre birgün yeter artık hep ders hep ders biraz bana zamana ayır diye sevili azarladı sevilde ağlamaya başladı....

sevil vicdan azabından emreye ''tamam senle haftada 1 kez görüşücem dedi'',ama babasının haberdar olmasından korkan sevil çok dikkat ediyordu sıra ilk hafta buluşmasına gelmişdi...

...ve sevil buluşacakları mekanı emreye söyledi.
Emre seviçten cok mutluydu buluşacağı günü iple çekiyordu.
Ve o gün geldi çattı emre sevili beklerken uzaktan sevil ve yanında babasını gördü.....

Sevil Emreyle tel.konuşurlarken babası konuşulanları duyar.Kendisini hayal kırıklığına uğrattığını dile getirir.Sevil babasına yanlış birşey yapmadığını söyler fakat babası Sevile inanmamaktadır.'Buluşacağınz yere benimle gideceksin' diyerek evden çıkarlar.Emre mutluluk içinde sevili beklerken yanında bir adamla geldiğini görünce şaşırır,korkmaya başlar...Hemen oradan uzaklaşır......

köşeden sevili izler ve sevil buluşma noktasında emreyi arar ve emrenin nerde olduğunu sorar emrede ben buralardayımda o yanındaki adam kim acaba der :)sevilde babam bizi konuşurken duydu ve seni merak ettiği için geldi der seni beklioruz hadi gelsene der....
emre teli kapatır.ve içinden hay ben böle işin.... bu adamda nerden çıktı der ve ...............

Yanlarına Gider...Fakat Babası Aksi Bi Adam Çıkar Ve Çocuğu Döver....Çocuk Kızın Yanında Rezil Olduğu İçin Bunalıma Girer...Kızın Yüzüne Bakamaz Olur....Fakat Tekrar Buluşurlar Ve Emrenin Sevile Çok Önemli Bir Haberi Vardır.......?

ya baban ya ben der :D kız tabikide babam sen kimsin be der emrede üzülerek eve döner eve döner :D bitti

yeni senaryo

Bİ gün 3 üniversiteli genç part time iş aramaya çıkarlar ve otobüsde aralarında konuşurken yanlarında oturan diğer bir adam kulak misafiri olur ve bunlara ......

isterseniz size yardım edebilirim der...bizimkiler çok sewinir..sonra ilk molada otururlar ve konuşurlar...yapıcakları işin biraz tehlikeli olduğunu söler adam..ve bu işe başladıktan sonra yarı yolda bırakmak yok der...bizimkiler şaşırır tabii veee..

:saskin

kazançlarının ne olduğunu sorarlar.adam kişi başı 250 milyar düşücek der.çocuklar şaşırır ve hemen kabul ederler.fakat işin ne olduğunu kestiremezler ve adama sorarlar peki bu iş ne acaba derler.adamda size nası güvenip anlatabilirim der bana bi güvence verin der....

çocuklar da 250 milyar için her işi yapabiliceklerini söleler..aksi bi durumda da kendi canlarını güvence olarak gösterirler...para gözlerini bürümüştür artık :saskin

adam işi açıklar..biz organ mafyasıyız der..gece kluplerine gidip kızları tuzağa düşürüceksiniz ve ekibimizden arkadaşlarımız gelip böbreklerini çıkarıcak :sigara: der .. bizimkiler yine çok şaşırsa da kabul ederler işi..sonra adam bunları lux bi otele yerleştirir ve ilk işin yarın yapılıcanı söler..gençler ilk iş için plan yapmaya başlarlar :help

önce giyim kuşamlarına dikkat etmelerini ve kızları nasıl etkileyeceklerini uzun uzun tartışrlar ve ilk gün işe koyulurlar gittikleri gece kulübünde aşırı sarhoş ve beyaz çekmiş bi kızı alıp mezbaaya götürürler :D
hemen doktorlar işe koyulur fakat bu kızın organının daha önceden alındığını farkederler ve geri salarlar :D
bunun üzerine gençler...

imgesel hikayenin devamı kural gereği en az 3 cümle olmalıydı o yüzden ben devam ediyorum :D
bunun üzerine gençler....
başka bir bara giderler ve bi kız daha bulurlar bu sefer onu getirirler.kızı masaya yatıran doktorlar böbreği almak için işleme koyulurken gençlerden biri kızdaki doğum izinin kendisindede olduğunu anlar ve kıza senin annen baban yokmu diyo sorar kızda kendisinin 5 yaşındayken camiye bırakıldığını söler.bunun üzerine çocuk seneler önce kaybettiği kız kardeşini bulur ve ordaki doktorları ve adamı evire çevire dövüp polise haber verirler :D hikayede burda biter

yeni senaryoyu lütfen biri yazsın :D

abi bnm yadıım ii di işte mutlu son :d

Bir gün bir adam sabaha kadar uyuyamamış.devamlı kendine aynı soruyu sorup duruyormuş :NEDEN
Hayatı boyunca sorup cevabını bulamadığı bu soruyu bir kere daha sabaha kadar kendine sormuş.Tam güneşin ilk ışıkları ufukta gözükürken...

Geri