Kısa Senaryolar

ve bu küpten bir kağıt çıkar. kağıtta kristof colombum dünyayı dolaşırken çizdiği harita vardır. hapishaneden kaçtıktan sonra bu kağıtla yollarına devam etmeye karar verirler......

bir gemi kiralarlar daha doğrusu kaçaırırlar
ali haritadan anlamaktadır bu harita onları amerikaya götürmektedir fakat can olayın iç yüzünü bilmemektedir:)

neyse bunlar napoliye kadar tutuklu giderler orada dan milanoya sürgün götürürler
geçerken pizzacıda kime rastlarlar totti can biraz müsade edin der askerlere bi imza alayım diye......

ve bu arkadaşlar işledikleri şuçları sonunda itiraf ederler ve italya da pizza kulesinde idam edilirler hikaye biter :)

sonları kötü bitti çok acıklıydı üzüldüm

the end

]
bir hackhell yapımıdır_
tüm hakları saklıdır
izinsiz kopyalamayınız
[/FONT
2007 ©

uzun bir ara olmicam arkadaşlar zaten 2 gündür yokum pc bozuldu :D yeni bir senaryoyu başlatayım o zaman.

Senaryo 4

cem küçük yaşda ailesiz kalmıştı ve dedesiyle yaşamakdaydı dedesi tam bir kaçıkdı ve maceraperestti ve cemede bu huyunu aşılamıştı senelerdir aradığı altının cem tarafından bulunmasını istiyordu altın istanbulda bi yerlerdeydi yola koyulan cem....

isatnbula nasıl gidecegiini düşünüyordu ve garip bir hisle altını bulacagını hissediyordu
yan komşuları kemal bey sık sık istanbyul yolculuğu yapardı ve gizlice onun arabasına binmeyi dusundu ve bir gun kemal bey cıkarken istabula yolculuk etmeye gizlice............

gelirler ve affetme gerceklesir ve uzatmadanmsn gelırler ve..........

ahahaha burdanda nasıl devam edilirki bi denim bari :):)

istanbula geldiklerinde internetten hazinenin yerini araştırmak akıllarına gelir hazır girmişken bide msn açalım derler :p
ellerindeki haritayla şimdiki coğrafyanın farklı olduğunu anlarlar ve bunun üzerine ...

birine danışmaya karar verirler :D ve haritadan bahsederler mırch dan tanışdıkları bu kişi onalrın kendisine güvenebileceğini söler ve :D haritayı hep beraber çözerler

dedesi ceme oğlum altını buldunmu diye sorar cemde hayır dedecim senelerdir beni boşa kandırdın altın dişlerini sökücem senin der ve....

aip ama benden once davrandan ben hıkayeyı devam ettırıodum:D

ahhaha o zaman spion yeni senaryoya sen başla feryall sende bitirp durma senaryoları bea :D senaryo düşmanı hayatını bitiririm bu senaryoda :D

ne senaryosu ben sımdı gıdıp tw ızlıcem :D bıtırmesedınız devam ettırıodum....:D

abi cayma yaa nese hayırlı seyirler ben başliyim.

Senaryo 5

mehmet 23 yaşında bir delikanlydı ve aynı mahallede oturan yeşime aşık olmuştu 1 senedir flört eden 2 genç sürekli görüşmek istiyordu fakat mehmet kızın abilerinden çok korkuyordu.....

ve mehmet bir gun karar verdı kızın abılerınden kızı ıstıyecektı.....

Geri