Kısa Senaryolar

ama kızı istemeye fırsat kalmadan kız öldü :)

ve oglanda kızın ölüm haberını alır almas ucurum kenarına gıttı ellerinde 2 poset dolusu bira ve biraları ıcerek kavusmalarına engel olan abılerıne kızıyordu bıraları ıctıkden sora mahalleye donerek kahvede oturan kızın abılerının yanına gıttı ve belınde kı 14lü yü cekerek butun mermılerı kızın 2 abısıne saydırdı ve oradan uzaklasarak bıra ıctıgı ucurum kenarına gıttı ve bırden kendını bosluga bıraktı tam duserken bunların korkun bır ruya oldugunu farkettı ve yatakdan kalkarak sevdıgı kızı gormeye gıttı kızla yolda karsılastılar ve....

kıza rüyasını anlattı.
daha sonra mehmet kıza:
aşkım abilerine söyle bu akşam seni
istemeye gelicez.dedi
(bu arada kızın adı ne ya)

kız panik oldu daa zamanı deıl abılerım senı vurur dedı
memo askımız herseyın onune gececektır onlarda bırgun bunu anlayacaktır dedı ve aksam oldu memo ve anası (babası memo 5 yasındayken anasını rus hatunla aldatarak uzak dıyarlara gıtmıstır) kapıyı caldılar ve birde ne görsünler.............

kızı istemeye abilerinin en yakın arkadaşı hüsnü ve ailesi gelmiş mehmet ve annesi utanarakdan salona geçerler ve olan biteni izlerler.kızın abileri ne o mehmet çiçekleri bizemi getirdin der.evet abicim size getirdim peki çikolatar ne iş der onuda semaya getirdim der.ordan kızı istemeye gelen çocuk ne işin var ulan senin semayla der...

ve memoyu dınlemeden orada bı yumruk patlatır memo buyuklerıne saygılı biri oldugu ıcın ona vurmas ve ewden cıkıp gıderler gece uyuyamas ve kızı gormeye gıder kız abımler benı verdı 1 ay soraya dugunum var der mehmet ...................................

benim abilerine saygım sonsuzdu ama artık onlar işi abarttı der ve kızı kaçırmaya klarar verir bohçalarını hazırlayan kız memolara kaçar ve memo ile birlikte istanbula(taşı topragı altın) yerleşmeye karar verirler ve otobüs garına doru yola koyulurlar fakat gar çok uzaktır ve baya yürümeleri gerekir...

memo yururlerse yakalanacaklarını bıldıgı ıcın arkadasının yanına gıder ve olayı anlatır böle böle bana motor lazım oraya koyarım sen sora oradan alırsın der ve arkadasından motoru alır memo ve kız (adını unuttum sımdı ) motora bnerler bellı bı zaman sora otobuse bınıp ist.ın youlunu tutarlar..daa sora..

semanın abileri jandarmaya baş vurur kızı kaçırdılardie bunların izini süren jandarma memetin arkadaşından bilgi aldıkdan sonra istanbula istikbarat gönderir. tam yakalancakları sırada evlilik cüzdanını çıkaran 2 genç kurtulur ve istanbulun derinliklerinde kaybolurlar bida da kimse onlardan haver alamaz...

onlar ermiş muradına biz cıkalım kerametine:D

6.Senaryo yu da alttaki yazsın...

genemi ben yazıcam abi :D

Senaryo 6

üniversiteye hazırlanmaya çalışan mahmut çok zor durumdaydı ailesi sürekli baskı uyguluyordu mahmut çalışkan biriydide fakat ailesi ne sokağa salıyor nede dersden başını kaldırmasına izin veriyordu mahmut.......

ama ölmedi:D neyse birkaç gün yoğun bakımda yattı eve döndü
keşke ölsydim dedi kendi kendine:vur dersaneden arkadaşları eve ziyaretine geliyordu sürekli...

ve bır gn gene dershaneden haber getırmıslerdı ve dershaneden haber getıren arkadslarını ewden kovdu ve o aksam tekrar intihar etti ve öldü...:D

mahmut iki defa intihar edip ölmeyince
kendisinde doğa üstü özellikler olduğunu düşünmeye başladı
ve bu konu üzerinde araştırmalar yapmaya başladı

ARaştIrMaLArı OlumSuz hiçBirSeybulAMadı.. :D

Geri