Kısa Senaryolar

sonra aralarından bir çıktıı.. ben doktorumm dedi ısıran herife iğne vurdu ve hemşireden sigarasını yakmasını istedi.. neden soranra birden havanın aydınlandığını farketti köye gelen üç beş yabancı.. vee.....

ısırılan adamda diğer arkadaşlarını ısırdı virüslü vürüslü yaşadılar, bu hikayede burda bitti:durdurun

yeni senaryo:

Ahmet adında fukara yoksul bir genç vardır. Aynı zamanda sevdiği bir kızda vardır ama kahrolası başlık parasını ödeyememektedir. Bir gün artık dayanamaz ve para bulmak için ne yapacağını düşünür. Banka soymaya karar verir. Ve...........

bir gün öncesinden bankaya girer yanlız cebinde fare beslediği için banka güvenliği adamı bankadan çıkarır.. adam farenin kafasını dışarda ezer ve bankaya tekrar girer.. sıra fişi alırr....

fişi alır ama bankada çok sıra vardır bankayı soymaktan vazgeçer birde kuyruğamı girecek:D

evine dönmeye karar veriri.. yolda kasaba uğrar manava uğrar manavdan mango ister manav herifin kafasına karpuzu indirirrr...

tabi adam neye uğradığını şaşırır ve bayılır.baygın haldeyken; rüyasında, miami de tatil yaparken bir anda 5 kızın etrafında pervane olduğunu görür veee....

terler...

birden uyanır karşısında karısı.. bi anda şaşırır...

düşünmeye başlar ben başlık parası verip sevdiğim
kızı almak için banka soyacaktım
gözümü açtım bu meymenetsiz kadın kaşımda bana
kocacım kocacım diye bağırıyo
sonra

kocacım diye bağıran kız köyün delisidir, onu atlatır ama başlık parası için para lazım... napcam ben diye düşünmeye başlar...

Esen rüzgarda o uzun saçlarını savurarak ben rock yıldızı olmalıyım der ciddi bi şekilde.

bu sefer bankayı soyup basşlık parasını halledeceğime giderim bi tane gibson les paul alırım der... ama hayalleri uya düşer.. imç de yangın çıkmıştır albümü nerde çıakrtacak... o sırada mahallenin öteki ucuna uçak düşer...

kazazedelerin kolları altın dou hepsini alır ve uçagı didik didik arar sonunda ölü bi iş adamının koluna kelepçelenmiş çantasını görür onu almak için kolu keser ve hızla köye döner köyde çantayı açdığında son gördükleri 5.. 4.. 3.. 2.. 1.. 0.. olur :D alah rahmet eğlesin

yeni senaryo

Bi gün 3 kardeş ali hasan ibrahim boş boş dolaşacaklarına bişeler yapmaya kadar verirler ve neden bi kütüphaneye gidip kitapları karıştırmayalım die hasandan bir fikir gelir nese bunlr giderler ve alinin gözüne dolondırdım diye bir kitap çarpar ve bu kitabın sadece 5,6 safyasını okur ve etkilenir kitabı alır ve 1 ay da bitirir. 1 ay sonra ali tam bir dolandırıcı olmuş ve kardeşeriyle birlikde zenginere tezgah hazırlamaya karar vermişlerdir.......

iki sokak ötedeki köşke hizmetçi, aşçı ve bahçıvan olarak çalışacak üç kişi aranmaktadaır, ali hasan ve ibrahim bu işe girerler. köşkün sahibinin bir kasası vardır ve bu kasa odasındadır ama hem kasa hem oda kilitli. düşünmeye başlarlar...

ve odaya giriş yolu bulurlar sadece köşk sahibine akşam kahve götürdüklerinde girebilmektedirler.alinin aklına kahveye aşırı dozda uyku ilacı koymak gelir.

ama alinin parası yoktur.. dilenmeye karar verir.. sokağa çıkar...

akşama kadar baya bi para kazanır dilencilikten ve ilacıda alıp eve döner, kahvehi hazırlayıp götürürler.....

kahveyi götüren ali hiç beklemediği bi tepkiyle karşılaşır çünkü zengin iş adamı necmi bey, ali bey kahveye bakar ve çok açık oldugunu görür ve aliye bu ne be kahve dediğin koyu olur deyip içmesini emreder. emir kulu ali mecbur içer ve hemen yenisini yapıcam efendim özür dilerim der, mutfaga inerken ilaç etki gösterir küteden yuvarlanır ve....

kolunu kırar, hasan onu hastahaneye götürür evde bitek ibrahim kalır. O da kahveyi güzelce yapıp içine ilacı koyar ve köşk sahibine götürür. sonra.................

Geri