Kısa Senaryolar

ve karşılarına çıkan ilk kişiye sorarlar

-"biz hangi tarihte ve nerdeyiz?" diye.
-adam da (gülümseyerek) kamera şakasımı bu der... :biggrin

kamereman hayır lanet olsun adamım biz şuanda film setindeyiz ve sonseti tamamlamak istiyoruz biraz yardımcı ol cıvıklaşma der. adam sinirlenip sizide setinizide bırakıyorum işi der.set amiri canın cehenneme lanet olası dışarda senden çok var der ve film biter..

kuralları yeniden hatırlatarak yeni bir senaryo dönemine girelim istiyorum.

kural 1: Şimdi en az 2 en fazla 5 cümleyle senaryoyu devam ettiricez.
kural 2: Düzgün ve senaryoya uygun fazla abartıya kaçmadan devam cümlesi kurulucak.
kural 3: Hayal gücü sınırsız
kural 4: Gerekli görülen yerde senaryoyu devam ettiren arkadaş isteğine göre bitirebilicek..
kural 5: Senaryoyu bitiren arkadaş kafasına göre yeni bir senaryoya başlangıç adımını atabilecek yada diğer bir arkadaşın başlaması talebinde bulunabilecektir.
Kural 6: Senaryolarınıza Resim,Animasyon Eklemek serbest istediğiniz kadar gerçekcilik katabilirsiniz.Sınır yok

yanları yaklasana cocugu fark edin ce birden sustular kadınlar dan bir tanesi bu o cocukmu dedi adama....

fakat adam sonradan günlerdir uyumadığı için dejavu gördüğünü farketti
sonra bu soruna çözüm aramak için kavak ağaçlarının altında kavak yelleri arasında bu derin ve puslu vadide yürümeye başladı

Yorulmuştu bir ağacın altında dinlenmeye karar verdi o ağacın altında dinlenirken düşünüyordu acaba o da beni düşünüyormuydu çünkü artık düşüncelerini ondan alamıyordu nereye baksa onu görüyordu napıyordu ki uzaklarda?

düşünürken uyuya kalmış, uyandığında ise akşam olmuş hava kararmıştı....

ve bu karanlıkta birdenbire bir park görevlisi çimleri biçmeye başladı...daha sonra adam irkilerek silkinir ve yoluna devam etmeye karar verir...

Yoluna Tek Başına Devam Eden Adam Biraz HüzünlüDür Ama Hep Neşelidir YüzünDen Tebessüm Hiç Eksik Olmas En Zor ZamanlarDa Bile İsyan Etmes Sabreder, Derken Gecenin Karanlığını Sabağın O Masum Güzelliği Aydınlatıverir BirDen, Kalbine Bir Huzur Geliverir Adamın ...

Geri