Kısa Senaryolar

espiriler havda uçuşurken espirilerin üzerine içecek bişeler iyi gider diyerek kıza birşey içermisin diye sordu.nilay dan ''canım bişey istemiyor genede saol cevabı aldı''.fakat ozan ne demek oturduk bişeler içicez kırma beni dedi ve 2 tane ayran(insan kola alır bea) kapıp geldi :D

nilay içinden "ayran aldın bari 2 de simit al karnımız aç" dedi. ozan'a gülümseyerek sınavın nasıl geçti diye sordu. Ozan da çok güzeldi senin sayende çok teşekkür ederim dedi. Neden böyle birşey yaprın diye sordu :)

hikayenin suyu çıkıyo sölemeden geçemicem :D:D
zaten 3 soru yapmıştım dedi nilay en azından senin kağıdından daha iyi durumdaydı :)

fakat nilay ozanın çok çalışkan olduğunu öğrenmişti ve bu yazılıya çalışamamıştı o 3 sorusuda yanlış gibiydi. bu yüzden ozanın kaadını alırsa ii not alabileceğini düşündü .

daha sonra öğretmen bunların kağıt değiştirdiğini anlar ve ikisinide okuldan uzaklaştırır bu senaryonun da suyu çıkmadan biter :D..

benden sonra ki uydursun bi senaryo devam edelim :D

iki arkadaş vardır can ve ali. Bunlar bir gün dünya turuna çıkmaya karar verirler ve akdenizden yola başlarlar. sonra.......

azox abi başına 3.senaryo yazarsan ve başlangıcı mavi yaparsan çok ii olur.. teşekkürler

gidecekleri yerlerin hayalini kurmaya başlarlar.küçük ama onların tek varlıgı olan woswos larıyla dünyayı dolaşmayı göze alan bu 2 genç bir gün bi benzin istasyonda dururlar...

senin senaryo biraz çelişkili oldu :D hem woswos la dolaşacaklar hemen tren istasyonun da duruyolar :D
(istasyonu es geçelim bence)

karadenizden marmaranın avrupasına doğru yola koyuldular.. yanlarında da epeyce yüklü para vardı..

(ya o benzin istasyonuydu düzelttim :D neyse öle olsun :D )

gece 3 e doğru bol ağaçlı ve korkutucu bir yolda ilerlerken karşılarına ilginç bişe çıkar ve ona çarparlar.
ali cana dursana oğlum der ya öldüyse bi bakalım belki bişey olmamışdır der.

arabadan inip çarptıkları şeyin ne olduğuna bakarlar, o da ne..!!! çarptıkları şey küçük bir kız çocuğudu ona yaklaşırlar ve.....

bakarlar kız ölmüş ali cana dönüp:
can senin a.q. iyimi sayende katilde olduk
ne s..im yiycez şimdi der

bakarlar kız ölmüş ali cana dönüp:
can senin a.q. iyimi sayende katilde olduk
ne s..im yiycez şimdi der

adam gibi laflar etsen daha iyi olmaz mı? Forumun bu bölümünde çok sayıda bayan arkadaş var. Hİç yakışıyor mu :)

bunun suyu çıktı adamlar katil felan :D neyse ben devam edeyim...

can - abi şimdi ne halt yicez
ali - olm zaten yedik ayvayı ne haltından bahsediosun.
can- abi biz bunu bi yere gömelim film de görmüştüm :D
ali - öyle yapcaz ve dünya turumuzu biraz hızlandıracaz hemen kaçalım türkiyeden.
birlikte bi çukur açıp gömmüşler ve hızla uzaklaşmışlardır olay mahallinden...

Artık bir sorunla karşılaşmıcaklarını düşünerek yollarına yorgun ve uykusuz bi şekilde devam ederler
biran önce sınırı geçmeleri şart olmuştur ama yorgunlugun verdiği şaşkınlıkla akdenize devam ettiklerini sanıp kendilerini habur sınır kapısında bulurlar :)

sınır da bekleyen türk askerleri bunları durdurur ve arabadan inmelerini ister. indikten sonra bunları ve arabayı iyice ararlar veya arabanın arkasında topraklı bir şekilde kazma ve kürek bulurlar. bunları neden taşıyorsunuz ve neden topraklı die sorar asker bizimkiler aptal aptal kendilerine bakarlar. Aynı anda
Ali - "yolda gelirken çamura saplandık orda toprak oldu" der.
Can - " altın aramak için kullandık" deyince tüm şüpheleri üstlerine çektiler :) Sonra.....

iki arkadaş sorguya çekilirler ve arabanın ruhsatını ister askerler bir de bakarlar ruhsatta yok :)
ali bir bomba daha patlatır :D abi kan vermeye gidiyoruz acelemiz var der neyse o geceyi nezarette geçirirler...

ve nezarette geçirdikleri vakit boyunca ali ile candan şırıngayla kan çekerler malum kan vermeye gidiyorlar :)ve sonra oradan nasıl çıkacaklarını düşünmeye başlarlar ...

Geri