..::Enstrüman Yardım::..

Sol Klarnet

pera' Alıntı:
sol klarnet ile ilgili her türlü bilgiye hayır demem bekliyorum

Ben de sol klarnet ile ilgili her türlü bilgiye, aslında bilgiden çok
sol klarnet metoduna çok acil ihtiyacım var...

Lütfen yardımcı olun...

Elinde Sol klarnet metodu olan arakadaş var mı?
Yardım lütfen....

Arkadaşlar Sol klarnet metodu daha önce bu forumda verilmiş...
Ancak ben yetişemedim...
Bu Metod bana şu anda çok lazım...
Eğer yarın öğlene kadar bu forumda bana yardım eden olmaz ise
60 YTL + KDV para vererek almak zorunda kalacağım...
Şimdiden TŞKler..

ya arkadaslar benimde piyano ıle ılgılı bılgı almam lazım elektrıklı pıyano 1 milyar cıvarı bıraz moduler bısy
rıngway mı rongtone mu tam hatılamıyorum ama var o fıyata nasıldır yoksa yerıne o fıyata ıyı klavye bulabılırmıyım ne tavsıye edersınız.bide piyano hakkında uzman bırılerı varsa bılgılerını paylassalar şöle bişyler tüyolar alsak.........şimdiden saolun

saz veya bağlama çalmaya başlamayı düşünüyorum.sizce yeni başlayan biri olduğum için ne almalıyım.ilk olacağı için enfazla 120 ytl ye kadar çıkabilirim.sonra çalamazsak elimizde patlamasın:)))

Arkadaşlar hepinize merhabalar,

Ben klarnet çalmak istiyorum ancak bunu kendi kendime çabalayarak yapmak gibi bir hayalim var.

Bu nedenle size benim için önemli olan bir soru sormak istiyorum ;

Klarneti üflemenin ney,kaval vb. özel bir tekniği var mı yoksa flüt gibi yalnızca üflememiz yeterli oluyor mu?

arkadaşlar orhan gencebayın batsın bu dünya adlı parcasını sadece müziği lazım eğer elinizde varsa burda rapıt verirseniz cok makbule oclam ilginiz için şimdiden tşk ederim...

evde babama ait uzun saplı bağlama var.babamın nota bilgisi olmadığı için şurayı tut,bu teli çal diyo,anlamıyorum.çok iyi çaldığı için kurs yerine ondan öğrenmek istiyorum,bağlama üzerindeki perde aralıklarını ve notalarını bana yazbilirseniz,yada detaylı olarak anlatan bi site bulabilirseniz,benimle paylaşırsanız sevinirim.

slm

isil84' Alıntı:
evde babama ait uzun saplı bağlama var.babamın nota bilgisi olmadığı için şurayı tut,bu teli çal diyo,anlamıyorum.çok iyi çaldığı için kurs yerine ondan öğrenmek istiyorum,bağlama üzerindeki perde aralıklarını ve notalarını bana yazbilirseniz,yada detaylı olarak anlatan bi site bulabilirseniz,benimle paylaşırsanız sevinirim.
slm al bakalım işine yarar mı.
http://www.turkuler.com/baglama/baglama.asp

arkadaşlar ankarada özel saksafon klarnet ve yan flüt dersi almak istyenler saat ücreti 20 ytl den yanında nota okuma ritm solfej vb. temel müzik konularınıda ücretsiz olarak vermekteyim ilgilenenlere mail adresim [email protected] nuamralarım 05334813652---05445970614

beyler bi de ney le alakalı bişeyler öğrensek bilen varsa tabii

keman ile ilgili detaylı doyurucu bilgi sahibi olan varmı.. 3/5 keliyi bende biliyorum yeterrli bilgiye sahip olan varsa paylaşırsa gerçektenn iyi olur tşk ler..

ben yine bu başlıkta sormuştum gitar alırken ne aliym falan diye şimdi bende küçük bi amfi(sanırım 15W) ve kilidi çalışmayan floyd rose lu bi sb dreams var(akor kaçmasının olası sebeplerini söylerseniz sevinirim) yazın(malum oks den sonra) baya bi çalışmayı düşünüyorum (hatta laptop falan bırakıp adam gibi bi gitar almayı da) şmdi elimde bunlar varken alabilceğim şeyleri(tavsiye ettiğiniz) söyler misiniz?

bana ud metodu lazım arkadaşlar yada ud için görsel eğitim seti ve sanat müziğimizin güzel eserlerinin notaları yardımcı olursanız sevinirim

merhabalar bana mey çalmam konusunda el uzatırsanız, elinizi öperimmmm.cidden ama öperim bulamıyom yaa mey kursuuuuuuu:(

genkow' Alıntı:
Bu forumdan bazı konularda faydalanıyorum...Ancak kitabımda yazmaz...Faydalandığım foruma yardım etmemek.O yüzden çorbada benim de tuzum olsun diyorum...

Mey , Kaval , Sipsi , Zurna , Ney , Çığırtma , Duduk , Balaban ...

Size bu konularda yardım edebilirim...

(Zaten çalmak isteyen de binde bir çıkar...

ya kurban olim bir el uzat bu kardeşine.mey mey mey ruyalarımda meyyy.ahh bir öğrensemmm.bekliyorum yanıtını güzel insan.emeğine sağlıkk...

edit : siz cevap verinceye kadar satıldı gitar..

saygılar... :cool:

arkadaşlar izmirde müzik aletleri satışı ile ilgileniyorum istediğin enstrumanlar mevcuttur.Bilgi almak isterseniz irtibata gecebilirsiniz mail gönderebilirsiniz.. Bilgilerinize

arkada$lar bateri almayi planliyorum, 2. el olarak buldum bir tane premier ziller ve tabure di$arda 450 ytl ne diosunuz, 4 parca

arkada$lar bateri almayi planliyorum, 2. el olarak buldum bir tane premier ziller ve tabure di$arda 450 ytl ne diosunuz, 4 parca

bnce fazla olmuş biraz daha düşebilir 400-350 civarı gibi benim görüşüm tabi bu baterinin ne durumda olduğunu gören sensin ... bence piyasayı biraz daha araştır...

sen haber ver biz bakarız :)

Geri