..::Enstrüman Yardım::..

Herkese Merhaba,

Tanbur Hocamın bana kendi elleriyle yaptığı enstrümanımın göğsü malesef çatladı. Bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı? Hocam farklı bir şehirde olduğundan ona gönderemiyorum. Zaten çatlettığımı duymasınıda istemiyorum açıkçası. Tanbur göğsü değiştirebilen ya da nasıl olacağını bilen arkadaşalar yardım pls.

arkada$lar bateri almayi planliyorum, 2. el olarak buldum bir tane premier ziller ve tabure di$arda 450 ytl ne diosunuz, 4 parca

Dostum 4 parca diyosunda 4 parca ne? Cross davulumu twin pedalımı alto mu tom mu? Yoksa snare mı? Boyutları kac inç? Ona göre değişik fiyatlar cıkar:victory

davulda sol elim sekmiyor sağ elim gibi. yan vuruyorum ne yapmalıyım ve hıza ulaşmam için ne yapmalıyım şimdiden tessekkür ederim

:=)

Herkese Merhaba,

Tanbur Hocamın bana kendi elleriyle yaptığı enstrümanımın göğsü malesef çatladı. Bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı? Hocam farklı bir şehirde olduğundan ona gönderemiyorum. Zaten çatlettığımı duymasınıda istemiyorum açıkçası. Tanbur göğsü değiştirebilen ya da nasıl olacağını bilen arkadaşalar yardım pls.

internetten enstürman tamiri diye aratsana yada enstürman yapımcısı diye yapan tamir de ediyor sonuçta yalnız en iyi enstürman yapımcısına yaptır paradan çekinme yoksa entürmanın bir beceriksizin elinde heba olur gider.Ben ud çalıyorum akord kulaklarını yaptırayım dedim ama malesef şimdi udum akord tutmuyor yeniden abanoz sap ve kulak yaptıracağım ve bana çıkacak maliyet 350 ytl den az değil.

kanun çalmasını bilen arkadaşlar varmı öğrenmek istiyorum bu konuda tavsiye ve önerileri olan arkadaşlar varmı

ben ankara radyosu genclik korosunda keman calıyorum bir kac tanıdığım war kanun çalan eğer ilgilenirsen..

Klarnet alacak arkadaşa duyurulur si bemol değil sol klarnet al ve öyle çok ucuzuna kaçma ben de sol klarnet siparişi verdim 550 ytl dedi.250 ytl ye bile bulabilirsiniz klarneti ama üflemeli bir çalgıdır hassastır bir süre sonra sesler kaymaya başlar toparlayamazsın yazık olur.Almışken iyi bir şey al ne demiş adam ucuz mal alacak kadar zengin değilim :D güzel söz

selam ben saksafona başlamayı düşünüyorum klarnetle üfleme şekilleri aynışmış sanırm yani aynı şekil ses cıkartılıomuş bilgin warsa yardımcı olurmusun?

selamz millet acaip şekilde electro gitar almayı kafaya koydum yeni başlıcam klasik gitarım war suan da hiç tarzım olmadıgı için dokunmak bile istemiorum.uyduk bazılarına electrodan önce klasikle başla falan gibi seylere.neyse sımdı dedıgım gibi alıcam electro tarza gore degısık cesıtler falan wardır heralde ben hardcore numetal metal tarzı (linkin park, korn, slipknot, limp bizkit) seyler calmak istiorum tavsiyeleriniz nelerdir ilgili arkadas warsa mutlu olurum.ben sahsen kafayı Cort x serisi bi gitara taktım mavi alevler falan war x9 muydu neydi.fiyatı 350 dollar civarıydı heralde.microfon sizlerde dostlarım..simdiden cok tesekkurler...:sigara:

hocam hanı ılk elektron olucak ve hanı o tarz muızk yapmak ıstıosan kı hanı hardcore metalcore tarzı bıseyler calıcaksan disstorcion u iyi bı gıtar arastır kı markasını hatırlamıorum ama arkadasım almıstı x kasa disstorcion u super ama clean da baya problemlıydı ama sonradan soundrock falan calmayı dusunmuosan senın ıcın pek bı problem yaratmaz marksını orenıp daha sonra mesaja eklemeye calısrım
bu arada buyuk ıhtımalle bılıosundur ama yınede paylasmak ıstedım benım baya sevdıım gruplar killswitch engage-bullet for my valentine- stone sour(slipknot un solıstı nın ve bı uyesının daha bulunduğu grup)-atreyu-as i lay dying bu ara baya taktığım gruplar dene istersen:goz:

keman ile ilgili detaylı doyurucu bilgi sahibi olan varmı.. 3/5 keliyi bende biliyorum yeterrli bilgiye sahip olan varsa paylaşırsa gerçektenn iyi olur tşk ler..

ben keman calıyorum ama türk müziği, klasik deil sormak istediğin bişe warsa yardımcı olmaya çalışırım

elektro aldım yeni temel gitar bildim var bareli akor filan elektro ya nası nerden başlicam

arkadaşlar 2 yıldır klasik gitar çalıorm yeni bir bass gitar alıp çalışmak istiyorum 250-400 ytl arasında bir bütçeyle alabileceğim bana en uygun gitar sizce hangisi olabilir?

Ben elektro gitar a başlıyıcam İbanez grg170dx önerdiler bana ama sipa abi (abi diyorum büyüktürsün heralde) Washburn önerdi abi kafam karıştı şimdi hangisini alayım Washburn daha ucuz daha cazip geldi yani en ucuzuna baktım belki ondan ucuz gelmiştir Washburn X10 350 ytl kadar bi bütceyle ne almamı tavsiye edersin abi

arkadaşlar burada bas gitarla uğraşan fazla yok galiba pek bşy bulamadım ben:( ilgilenen bana yardımcı olabilecek birisi warsa bana pm atsın lütfen ulaşym bn..

arkadaşlar ney dersleriyle ilgili video çalışması olan var mı
şimdiden teşkkürler :)

şimdiii ııııııııı ben METALciyim.electrogitar calmaya baslayacam.ama gelin görünki gtr markalarını cozemedim. eet electrogitar calmayı ogrencem . bana METALCİ electro gitar markalarının adını yazarmısınız.şimdi galiba gibson ve fender rock pop mop top a kacıyormus.ne demek istedğimi galiba anladınız.bir isterseniz begendiyim electro gitar calınan bir kac metal muzık solylım..
children of bodom are you dead yet
arch enemy (hepsi) :d
cradle of filth hallowed be thy name ve temptation ve nymphetamin ....
bathory geneli
.............
ya simdi say say bitmiyor en iisi ben soyle diim
BLACK DEATH GOTH TRASH DOOM takılırım.
tmm en bastan ogrencem simdi dieceksin al bir tane ucuz sonra deiştirirsin..
ben soyle METALe yakısır bışi ler arıyorum
şu METAL gitarların markası adını istiyorum.
benim bildiğim ise ESP_B.C RİCH_JACKSON_DEAN_

ha birde su pedal distortion amfi procesör mudur nedir onlarıda bir inceler seniz su wah wah pedalı felan filan

Her tarzın kendine ait gitarı vardır!

Thrash: esp
black: jackson ve bc rich
heavy: jackson
Death: bc rich ile calınır vs vs.

Bu benim kendi kuramımdır. Ve ii grupların gitaristleride bu şekilde uzaaaaar gider.

Metalcilik kavramına gelmişken kendini bi kere daha tartmanı tavsiye ederim. Metalcilik bambaşka bişeydir:goz: benden sana tavsiye. Ki bu tavsiyeyide verende küçümsenecek biri deil=) 10 senedir elektro gitar calıyorum ve ünlü bir grubun gitaristiyim:goz:

bir kere daha gözden geçir. gerek gitar gerek metalcilik kavramını:goz:

yorumun ıcın saol.
ımmortalla kusarım mayhemle cosarım mardukla biterim arch enemy den cok zevk alırım. metallica dinlerim iced earth dinlerim iron maiden dinlerim manowar dinlerim dimmu dinlerim cof dinlerim cob dinlerim bu boyle uzarrrrrrrrrrrr giderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:vur:vur:

Arkadaşlar basit bir kaval aldım. Üflemeye yeni yeni alışıyorum. Çalan birisi varsa nerelerden video bulabileceğim konusunda yardımcı olursa sevinirim. Ders videoları aradım fakat bulamadım.

Teşekkür ederim. İyi forumlar.

Geri