..::Enstrüman Yardım::..

yaa arkadaşlar ben yine deli nota toparladım zipledim, yerli yabancı gitar pro dosyaları buldum (ki ara deyip *.* yapınca bilgisayar ohaaaaa uyarısı veriyo:> sanırım 10.000in bayaa üzerinde) gel gör ki:
okul internetinin serverları rapidshare, hemenpaylas,megaupload'a izin vermiyo! hiç açamıyorum..paylaş.com ise bugünlerde saçmalamaya başladı almıyo, bana şöyle baba bi upload sitesi adresi verin bende sizi ihya ediim??
saolun şimdiden..

tkncnt' Alıntı:
yaa arkadaşlar ben yine deli nota toparladım zipledim, yerli yabancı gitar pro dosyaları buldum (ki ara deyip *.* yapınca bilgisayar ohaaaaa uyarısı veriyo:> sanırım 10.000in bayaa üzerinde) gel gör ki:
okul internetinin serverları rapidshare, hemenpaylas,megaupload'a izin vermiyo! hiç açamıyorum..paylaş.com ise bugünlerde saçmalamaya başladı almıyo, bana şöyle baba bi upload sitesi adresi verin bende sizi ihya ediim??
saolun şimdiden..

bunun yeri burası deil burada enstrüman alacak olan arkadaşlara fikir verioruz lütfen biraz daa dikkat!

doğru söze ne denir..

SıpA' Alıntı:
arkadaşım ben sana derdini söliimmi sen gitar çalmayı müzik için deil ŞEKİL için istiorsun . Eğer müzik için istesen kesinlikle o klasik gitara sarılırdın tapardın!!!Korn linkin park diorsun o adamlar nerden geldiler az araştırıver istersen.Sen klasik çalmadan elektro alıp çalabileceğini sanıorsan git 350 dolar ver al cordu 2 ay sora sıpa sapı attı napıım die gelirsin bende çöpe at derim. . .arkadaşım yapmayın böle müzik için çabalayın peşinizdeki 3-5 kız eksik olsun yaws .

al o kadar kız var ama ben 1 ini istiom o da olmuo yapma arkadaşım böle. . .

cemxx anfinin ayarlarını nasıl bilmiorsun şimdi ben senin hangi ondan çaldığını nasıl söliim??bu senin kulağına ve bulunduğun ortama bağlı. . .

kesinlikle katılıyorum sıpa'ya, amaç gitar çalmak değil gibi hoca..temelde armonik kalıplar aynı görünse de elektro gitarda pena, amfi,processor gibi ek teknikler vardır ve temel alınmadan bunlara başlanırsa gitardan da soğursun, aletede yazık olur..biraz tebeşir tozu yutmadan yani klasiğin gönlünü almadan olmaz, olmamalı bu işler güzel kardeşim..hikayeden gitarcı olma olacaksan eğer..sen biraz sabret biraz bu işe gönül ver ondan sonra meyvelerini sepet sepet yersin zaten:) ukalalık etmek istemem ama sen bana güven bi güzel sanatlar gitar öğretmeni olarak..
şimdiden başarılar dilerim.

Ha onu yazan ellere kurban :D

freely' Alıntı:
dostum öncelikle tesekkurler bu bolum çok ıyı oldu..bırde baglamayla ugrasan arkadaslar bılgılerını aktarırlarsa çok ıyı olur...

kendimi bildim bileli elimde ensturmanlar var...baglamadan daha da bi haz aliyorum...müzik bi ifade sanatıdır....baglama hakkında sormak ıstedıgnız yada paylasmak ıstedıgınız konu olursa bana haber vermeyenin agzına biber sürerim...
kusurumuz varsa affola:goz:

Baglamam' Alıntı:
kendimi bildim bileli elimde ensturmanlar var...baglamadan daha da bi haz aliyorum...müzik bi ifade sanatıdır....baglama hakkında sormak ıstedıgnız yada paylasmak ıstedıgınız konu olursa bana haber vermeyenin agzına biber sürerim...
kusurumuz varsa affola:goz:

valla eğer çok meraklıysan takip et eminim bağlamacı çıkar inş kalıcı olursunda yarımlarını görürüz teknek olarak bilgim az buçuk var ama çalmayı bilmiom sadece:)

Bu forumdan bazı konularda faydalanıyorum...Ancak kitabımda yazmaz...Faydalandığım foruma yardım etmemek.O yüzden çorbada benim de tuzum olsun diyorum...

Mey , Kaval , Sipsi , Zurna , Ney , Çığırtma , Duduk , Balaban ...

Size bu konularda yardım edebilirim...

(Zaten çalmak isteyen de binde bir çıkar...

ben elektro çalmaya başladım(yaklaşık 2 ay). şimdi yeni bi gitar alcam şu anki çok kötü her gittiğimiz yerde yok telleri havada yok işçilik dandik falan tel deiştirirken bile telleri çiviyle çıkardılar:)
nese gitarı karşıdan(avr. tarafı) almak istiyorum kaliteli bi gitar olsun istiyorum. şekil o kadar önemli değil ama bana fiyat verirseniz sevinirim.
bi de aynı kalitede şekilli-şekilsiz fiyat ne kadar fark eder onu bilmek istiyorum saolun şimdiden...
edit:bi de bi gitar gördüm Extreme XE40BK diye bi ara slipknot taki uzun saçlı gitaristin çaldığına benziyo siyah x şeklinde o gitarı dışarda ne kadara bulabilirim (internette 375ytl diyo)

cemxxx' Alıntı:
ben elektro çalmaya başladım(yaklaşık 2 ay). şimdi yeni bi gitar alcam şu anki çok kötü her gittiğimiz yerde yok telleri havada yok işçilik dandik falan tel deiştirirken bile telleri çiviyle çıkardılar:)
nese gitarı karşıdan(avr. tarafı) almak istiyorum kaliteli bi gitar olsun istiyorum. şekil o kadar önemli değil ama bana fiyat verirseniz sevinirim.
bi de aynı kalitede şekilli-şekilsiz fiyat ne kadar fark eder onu bilmek istiyorum saolun şimdiden...
edit:bi de bi gitar gördüm Extreme XE40BK diye bi ara slipknot taki uzun saçlı gitaristin çaldığına benziyo siyah x şeklinde o gitarı dışarda ne kadara bulabilirim (internette 375ytl diyo)

Sana tek tavsiyem elinde standart bi gitarın olmadan, extreme modellere yönelmemen yönünde olur..

Ozzy666' Alıntı:
Sana tek tavsiyem elinde standart bi gitarın olmadan, extreme modellere yönelmemen yönünde olur..

ozzy çok haklı bence düzgün bişey al (çok ii olmasınada gerek yok tekniğini geliştir extreme al;))orta halli bi gitar sana yeter bence ki ben washburn öneririm verdiğin paraya değecek bi gitar özellikle oscar schmiet versiyonlarını tavsiye edeim

bendeki gitar zaten fena değil. bana dediğim türden bi gitar kaç dolar, normal ama kaliteli bi gitar kaç dolar olur onu söyler misiniz?

i24403_65515.jpg

320 ytl ye bu ayarda standart bi gitar alabilirsin..ki şekli dışında aynı olur..bu gitar benim ilk gitarımdı bu arada..hiç sağlam değildi..pek memnun değildim ben..tavsiye etmem..bence sıpa nın dediğini bi düşün..kasa için şimdiden fazla para harcama..ilerde alırsın ama..ama bu modeli değil..;)

ben de bunu düşünüyorum internet te gördüm benm şu anki gitar çok kötü zaten bunu alcam muhtemelen. sağlam değil derken biraz daha açıklarsan çok sevinirim. şimdiden saol

cemxxx' Alıntı:
ben de bunu düşünüyorum internet te gördüm benm şu anki gitar çok kötü zaten bunu alcam muhtemelen. sağlam değil derken biraz daha açıklarsan çok sevinirim. şimdiden saol

Sapıda ve kasasıda çok kötüydü..demek istediğim o..Özellikle kasası beş para etmez..bence o fiyata değmez bu gitar dostum..;)

peki ne gibi bi gitar önerirsin ve fiyatı ne kadar olur? kaliteli bi gitar olarak...

cemxxx' Alıntı:
peki ne gibi bi gitar önerirsin ve fiyatı ne kadar olur? kaliteli bi gitar olarak...

en iyisi ben sana gitar önermeyim..denemiş olduğum çok fazla gitar yok çünkü..deneyimi fazla olan arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur..Sıpa yı bekle bence :sigara:

dostum öncelikle bu gitarıda bende inceledim ve ilk başta ciddi ciddi almayı düşündüm diebilirim:)çok güsel görünüor ve tam bir metal müzik gitarı görünüme sahip ama bu gitarın - lerini inceleyince bir bir döküoruz ortaya kasası beş para etmez çünkü maun deil çok garip bi karışım ben hiç duymamıştım . Üstündeki boyada aynı şekilde beş para etmez bi sap gül ağcı o kadar ki ondanda şüpheliyim desem yalan olmaz. . .

gelelim isteklerine yani sen görüntümü istiosun gitar mı ? önce buna karar verelim eğer görüntü istiosan git bu gitarı al derim ama illa müzik yapcaksan ben j&d brothers veya washburn tavsiye ederim ki eğer biraz daa paraya kıyarsan cort al derim benim ilk elektrom washburndu ve hala sapa sağlam elimde (tabi bu bakımla ilgilide bişey ama gitar süper sağlam)washburn yeni başlayan arkadaşlar için inanılmaz ideal bi gitar artı şöle bi güzelliği var j&d brothers kısa vadeli olur yani bazı isteklerine cevap vermeye bilir ama washburn iyi düzeydeki bi gitaristi bile tatmin eder (tabi procedor devreye girio ama gitarda kalitedir:)) şimdi eğer beni dinlersen bi washburn al derim sanırım şuan 200$-250$ arası bi fiyatta olması lazım fiyatı dier gitarlara görede caziptir bunu söliim ileride ii bi gitarist olursan o zamn şu gitarı al derim sana:)benim hayalimin gitarı inş yazın alıyorum:Dfiyatı 5000€

i24555_KevinBondRhoadsxl.jpg

güzel gitar:) ben güzel ses istiyorum ama metalciyim tabi güzel bi gitar istiyorum. taksim'de bulabilirim dimi? 450 ytl ye kadar çıkabilirim. muzikaletleri.com var ordan baktm da bi tek sölediğim gitarı buldum güzel. bana pm den veya yasak değilse burdan güzel bi müzik aletleri satan yerin adresi verebilir misinz?(taksim yakınlarında) çok soru sordum biliyorum ama heves ettim işte:)
i24804_21316720.jpg

bunu buldum 460 ytl nasıl sizce?

baq bu resmini koyduğun gitar güsel valla sitelerle işim hiç olmadı neticede bi müzik aletini deneyip almak lazım sen git washburn - j&d brothers ve (aklıma gelmemişti valla)ibanezlere baq ;) hoşuna gideni al derim hepsini tavsiye ederim

j&d brothers ile ilgili eksikleri belirttim. . .

yardımlar için çok saolun siz olmasanz herhalde o extreme gitarı alcaktım saolun hepinize:)

dostum o extreme gitarı ilerde de alma yalnız ok .;) başka bi extreme alırsın..onu değil . şimdiden hayırlı olsun yeni gitarın..

Geri