evet iyi fikir, bende bi çok efektin temel yapısını bilmiyorum sadece ezbere ve kulaktan ayarlar çekiyorum valla ne yalan sööleyeyim.. tıpkı bi tutam tuz iki tutam nane hesabı..ne halta yaradığını bilmediğim bisürü efekt var mesela elimde ama dediğim gibi ezbere..berta açsana bi efekt konusu hakkaten yaa?
bide washburn olayına gelmeden edemiicem, lafın gelişi sööledim ben onu ama washburn tuttuğum bir markadır..(akustik konusunda özellikle) fender, gibson ve washburn akustikler var elimde ki ciddi akustikler bunlar, washburn tonundaki o yumuşak hava yok diğer ikisinde. çok kaliteliyiz ama samimiyet yok abi biz ciddi malzemeleriz bi hava verir hep bana diğerleri. ton kişisel tercih derim sadece polemik yaratmam, yaratmak istemem tamamen kişisel zevke hitap derim, saygılar sunarım..
tekrar söyleyeyim berta ve sıpa bi efekt bölümü açarmısınız yada açmasanız bile bu bölüm içinde "nedir flanger, nedir phazer, nedir compressor" falan gibi açıklamalı bişiiler eklerseniz bende ve benim gibi eminim bir çok arkadaş tadaha verimli kullanır elimdeki cihazları..
öptüm, bastım bağrıma
SıpA' Alıntı:
ewt ewt ekonomik problem olmasa analog diorum
de bi klarnetçi yokmu yaws bende si bemol ii olur die biliorum ama neresi ii bilmiom bizim düğündeki klarnetçiye harman dalı çaldırmıştım ulan şu si bemol olsa öttürürdüm abi burayı dedi nese oda olur zamnla dedim
ama bilmiorum tam bi bilgim yok . . .
ya bizim okuldan aldım ben demirbaştan hem sol hem si bemol, ööle takıliim ööreniim diye, sana şöyle diyeyim sıpa, internetten kendine bir yakın çekim si bemol klarnet fotoğrafı, birde f16 kontrol paneli fotografı indir, yeminle f16 daha kolay çözülür yaa
anam ağladı kaç ay tuş kombinasyonunu akılda tutayım diye..sadece serçe parmaklara 5'er tuş düşüyo yaaa
git abi havacılık oku boşver sibemolü
şaka bi yana metot arıyorum, konservatuarın hocaları sağolsun abi metot deyince satalım diyolar hemen, bulursam netten pdf falan atarım buraya..