Unutulanlar ! Unutmayalım Unutturmayalım !

Bu memet aliyi öpmeye geldim duyunca da gitmiş ortalıkta yok!? :eek: Bulursanız gönderin de bir öpeyim al yanaklarından!:mad:

:) Bu HH ikonları da çok güzel olmuş bu arada...

ShitDeath sevgili bir arkadaş,hackhell için çok çalışması olmasına rağmen bir çoğumuz tanımıyor onu,onu tekrar aramızda görmeyi çok isterim şu smileylerin güzelliğine bakın:cool: unutmayalım unutturmayalım!

msn e filanda girmiyor artik , yeni msn mi aldi ne yapti ne etti bilinmez ama cok iyi bir insan , umarim tekrar döner nete , onu unutmamaniza cok sevindim ...

Hackhell Varoluşunu unutmasın!

Seni unutanlar kahroLLsunnnnnnnnnnnnnn

Şair demişki bu kubbede kalan hoş bir seda imiş...

Gidenler üzdü bizi eksikliklerini hep hissediyoruz.Türküyü özlüyoruz programlar öksüz kaldı. herkesin yeri ayrıydı ama önemli olan forumun bütünlüğüydü.Kimse forumdan daha değerli değil.Ama tabi şahsiyetlerı duruşları bır avatarları bile bizde etki bırakıyor.Gözümüz aşına oluyor bir konuya girdiğimizde mutlaka orada yorum yazmıs veya paylaşım yapmış olmasını dıledığımız isimler oluyor.

Mesela ben abuk subuk bir konuya girdiğimde en altta Jackalın konu kapatma yazısını gormezsem huzursuz olurum.Bir konuda ispiyoncunun yorumunu okumazsam acaba gormedımı dıye hayıflanırım. Bır modıfıye konusunda Onur! un acıklamasını gormesem rahatsız olurum.Demek ıstedıgım gıttıklerınde eksıklıklerini hissettirecek insanlar forumda kendılerıne daha cok dıkkat etmelıler.Sadece kendınıze degıl sızı ızleyen keyıfle yorumlarıızı okuyan ınsanlara karsıda sorumlusunuz. Aramızda olmayanları veya uzaktan ızlemeyı secenlerı en yakın zamanda yine aramızda goruruz ınsallah...

Saygılar efendım...

evet hepsın hatırlıyom en ıyı armalada berk leydi oto bolumdekı moduydu ey gidi gunler gorunce aklıma o zaman hackhell ve modları geldi

codec' Alıntı:
Şair demişki bu kubbede kalan hoş bir seda imiş...

Gidenler üzdü bizi eksikliklerini hep hissediyoruz.Türküyü özlüyoruz programlar öksüz kaldı. herkesin yeri ayrıydı ama önemli olan forumun bütünlüğüydü.Kimse forumdan daha değerli değil.Ama tabi şahsiyetlerı duruşları bır avatarları bile bizde etki bırakıyor.Gözümüz aşına oluyor bir konuya girdiğimizde mutlaka orada yorum yazmıs veya paylaşım yapmış olmasını dıledığımız isimler oluyor.

Mesela ben abuk subuk bir konuya girdiğimde en altta Jackalın konu kapatma yazısını gormezsem huzursuz olurum.Bir konuda ispiyoncunun yorumunu okumazsam acaba gormedımı dıye hayıflanırım. Bır modıfıye konusunda Onur! un acıklamasını gormesem rahatsız olurum.Demek ıstedıgım gıttıklerınde eksıklıklerini hissettirecek insanlar forumda kendılerıne daha cok dıkkat etmelıler.Sadece kendınıze degıl sızı ızleyen keyıfle yorumlarıızı okuyan ınsanlara karsıda sorumlusunuz. Aramızda olmayanları veya uzaktan ızlemeyı secenlerı en yakın zamanda yine aramızda goruruz ınsallah...

Saygılar efendım...

duygulandım bi an...:ter: güzel yazı..

abi yeni gördüm bi şekil oldum ya :(

sep
maydonuz
youcancall911
kady
çağrı

ABİLERİM VE ABLAM NERDESİNİZ :(

inşallah unutlmaz bu kişiler ve bu kişilerden sonra gelecek olan unutulmuşlar....

KHANCYBER ben ilk geldiğimde sitenin en ii userıydı diim ama şimdi başka yerlerde gezio gördüğüm kadarıyla Türküde öle sanırım bunları unutsak olur bize küfreden insanları KHANCYBER'den emin deilim ma türkü bize küfredio :) unutsakta olur . . .

aga bende tatil e gidiyom yaa bir ay yokum burda unutmazsın benide ama gelicem haa

Ben Türkü. hh in 16. üyesi, eski programlar moduyum. Kendime göre haklı nedenlerle hh den ayrıldım. Hala kırgın olduğum insanlarda vardır hh de. Sevgili dostum reactore (ki ben sorunlu adını daha çok seviyorum) yazdıklarından ötürü tşkr ederim. Ayrıca diğer msjlardada hakkımda teveccühte bulunan uzun zamandır görmediğim dostlarada teşekkür ederim.

sıpa nın msjını gördüm şimdi. Kendisini tanımam, yazdıklarından onunda beni tanımadığı belli, artık birinden 1 şeyler mi duymuş birilerine mi benzetmiş bilmiyorum, yazdıkları yıldızlarına ve başlığın açılış amacına yakışmamış ve gerçekten uzak diyebilirim ancak.

hh e şunu yaptım bunu yaptım edebiyatına girecek değilim, kırgınlıkları ya da sorunları da dile getirecek değilim, her zaman için dostça ayrılma taraftarı olmuşumdur, hh de ne kadar gerçekleştirebildim ya da ortam buna ne kadar uygundu bilmiyorum ama hh dostum olmasa da dostlarımın olduğu 1 yer bunu 1 kez daha hatırlatanlara tşkr ederim.

Forum işlerinden kendimi emekli ettim, artık 1 şey lazımsa giriyorum, böyle 1 başlık olduğunuda silver söyledi neyse hepinizin yolu açık olsun...

Sürç-i lisan ettiysek affola...

bazı sebebler ve sağlık sorunları nedeni hh ile ayrıldık ama hh benim için herzaman faklı olmuştur İnsanın hatırlanması her zaman büyük bir haz duygusu verir. Bana bu hazı yaşatan herkese teşekkür ederim. İyi günde kötü günde beraber olduk, ama yinede güzeldi çok anım çok dostum oldu hh sayesinde sağol hh. reo yada sonsuz teşekkürler ( türkü den değilse (sorunlu daha ii aslında) bizi unutmadığı için herkese sonsuz sevgi ve saygılarımla mutlu kalmanız dileklerimle...

söledım nedenlerden bende hh la fazla aktif olarak gırmıyorum,umarım herşey eskısı gıbı olur unutmayıp arayanlara tşkler

keske hepsi burda olsada baska seylerde ogrensek

bim28 hh de saygılı-dost canlısı bir kardeşimdi,
ne msn ye geliyor nede hh de görüyorum,
özledim kardeşim seni
saygılarımla

Geri