YoUcAnCall911
Kadim Dost
Bu memet aliyi öpmeye geldim duyunca da gitmiş ortalıkta yok!? Bulursanız gönderin de bir öpeyim al yanaklarından!
Bu HH ikonları da çok güzel olmuş bu arada...
Bu HH ikonları da çok güzel olmuş bu arada...
LuisCode' Alıntı:Hackhell Varoluşunu unutmasın!
Seni unutanlar kahroLLsunnnnnnnnnnnnnn
codec' Alıntı:Şair demişki bu kubbede kalan hoş bir seda imiş...
Gidenler üzdü bizi eksikliklerini hep hissediyoruz.Türküyü özlüyoruz programlar öksüz kaldı. herkesin yeri ayrıydı ama önemli olan forumun bütünlüğüydü.Kimse forumdan daha değerli değil.Ama tabi şahsiyetlerı duruşları bır avatarları bile bizde etki bırakıyor.Gözümüz aşına oluyor bir konuya girdiğimizde mutlaka orada yorum yazmıs veya paylaşım yapmış olmasını dıledığımız isimler oluyor.
Mesela ben abuk subuk bir konuya girdiğimde en altta Jackalın konu kapatma yazısını gormezsem huzursuz olurum.Bir konuda ispiyoncunun yorumunu okumazsam acaba gormedımı dıye hayıflanırım. Bır modıfıye konusunda Onur! un acıklamasını gormesem rahatsız olurum.Demek ıstedıgım gıttıklerınde eksıklıklerini hissettirecek insanlar forumda kendılerıne daha cok dıkkat etmelıler.Sadece kendınıze degıl sızı ızleyen keyıfle yorumlarıızı okuyan ınsanlara karsıda sorumlusunuz. Aramızda olmayanları veya uzaktan ızlemeyı secenlerı en yakın zamanda yine aramızda goruruz ınsallah...
Saygılar efendım...