Unutulanlar ! Unutmayalım Unutturmayalım !

=KıZıLAKReP=

delinin tekiydi ya =) özledim walla forumunu cadısını Gelsede kavuşsak :) en çokta cashciğimcim diyişini özledim yaf :(

evet kızılakrep kardeşim esprili cana yakındı,
doğum günümde bana müthiş bir süpriz yapmıştı
senide özledim kızılakrep kardeşim

kewin cash sıte acmıs herkesı cagrıor:cool:

kendı sıteıs ıle yogundur ondan goremıoz

ama bım28 bılgısayr bolumunde en cok konusu olan kısı gormek ısterdım gene :(

react0r' Alıntı:
ShitDeath sevgili bir arkadaş,hackhell için çok çalışması olmasına rağmen bir çoğumuz tanımıyor onu,onu tekrar aramızda görmeyi çok isterim şu smileylerin güzelliğine bakın:cool: unutmayalım unutturmayalım!

Bazıları hala burda merak etmeyin. Belki bi adım geride ama hala hh için çalışıp çabalıyo.

Böylemi olması gerekiyodu? Bilemiyorum gerçekten. Büyüdü hh, el birliği ile büyüttük ve belki zamanla aramıza katılanların arasında eriyip gitmeyi tercih ettik bazılarımız. Arada bir kafamızı kaldırıp tebessüm etmeye devam edeceğiz tanıyan ve tanımayan dostlarımıza...
Bunca zamandan sonra adımın bu şekilde telaffuz edileceği hiç aklıma gelmezdi ama büyük bir onur duydum kendi adıma. Ne diyeyim, hatırlanmak güzel şey. Teşekkürler react0r
iyiki varsın :hhman:

Siteye geldiğimde ilk dikkatimi cekenler SevenCloves ve Chamfer di .... Malesf 2 side karakayıp..

+++

X-Files Vardı !
O ne oldu ... Oda cok calısan birydi .. Adını orda goremedm nick mi deiştirdi ?

ben buraya RomeoMAD sayesınde uye olmustum.
onla hergun gorussemde burda gorememek kotu bıse unutmamak lazım

X Askerde şu an geri dönecek,

Chamfer i bilemiyorum ama biliyorum ki o da eski yerine tekrar gelecektir ;)

bi çok insan vardı iyisiyle kötüsüyle,
özlediklerimisde var kötüde olsa, şuan HH in bu halde olmasına katkıda bulunan, engüzeli bizlerin bu sayede yeni arkadaşlar edinmesinde katkısı olan herkese teşekkürler,
bim özledik bea, adsl gelmedimi oraya? :S:)

мάgηєtά' Alıntı:
bölüm temizliği yaparken buldum
sevgili monaliayıçizenkişi nin geçen seneki yeni yıl armağanıydı
nostalji olsun dedim;
özletti kendini be ...

1UxBH.png

2K0wv.png

38ppCEg7.png

42fkwhFd.png

57tmeB85.png

67bv1nF7.png

monanın ve magnetanın size hediyesi.bu mesajın bu konuda da olması gerektiğini düşündüm.

gerçekten ben bu resimleri görünce duygulandım. eskiler ne demek istediğimi anlıyacaktır.

maybe: cok özledik seni ama unutmadık unutmıycazda

ulen bazılarıyla halen konuşuyorumda... arada bu başlığa bakıp hüzünleniom gene.. way bea...

ya s0runlu sen ne büyük bir dostsun ya sana bir dafa "seni seviyorum "demiyim ya....

seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum,

gözlerim yaşardı...
SEPTAGH , - Sevencloves , - GeHeNNa , - piken , - qyner , -The cakan's , -YoUcAnCall911 ,- w133 , - MonaLisaYiCizenKisi

ve diğer arkadaşlar... sizleri çok özledim..

ama ben yokum....
ghost_laz​

inşallah hepsi dönecektir birgün . tekrardan o eski havayı hatırlıyacaz. ben zamanında burada bir msj yazardım anında yorum gelirdi .. şimdi o kadar değil am gene hackhell deyim . reelde hackhellden arkdaşım yok ama hackhellde netten bir sürü dostum oldu , reel dostlarımdan daha iyi .. react0r abimde ben kendimi bildim bileli burada ...

REACT0R sen burdasın ama gene yasıııM ReacT0R u unutmuyalım , unutturmuyalım :)

~uYuSTuRuCu~ sen nerelerdesin peki ? nickinden ürkmeye gerek yok,iyi niyetli paylaşımcı,ve arabulucu bir arkadaşımızdın,tekrar aramızda aktif dönemlerinle seni görmek dileğiyle unutmayalım unutturmayalım

Sen Merak Etme Reactor Abi Ben onun Kulagını Çekeçem :D

J@CK@L' Alıntı:
monanın ve magnetanın size hediyesi.bu mesajın bu konuda da olması gerektiğini düşündüm.

gerçekten ben bu resimleri görünce duygulandım. eskiler ne demek istediğimi anlıyacaktır.

gerçekten ben de bazı isimleri görünce sızlamadı desem yalan olur yapan arkadaşın ellerine sağlık....

EsRaRCaSH yok piyasada ;) erenay_e iLe ßazen msn'de kar$ıLaşıyorum ;)
HAŞAVRİ yok özLedim ße ;)

umarim en yakin zamanda tekrar aramiza dönerlerde

aklima takildi keske neden forumdan ayrildilar onu da yazsaydin react0r :utan

Geri