D R a g o n
New member
Ben de geldim arkadaşlar 5 saatten beri yokum ve gerçekten çok uzun geldi kopamıyorum bir türlü...
Barbazula' Alıntı:zamanında iyi ve kotu cok anımın gectıgı bu guzel ortamda tekrardan hatırlanmak ınanın cok guzel! reactor bu guzel ve jest dolu konun ıcın cok tşk edıyorum.. ozy bana boyle bır konunun acıldıgını soyledıgınde hem sasırdım hemde cok sewındım.. Allah unutmayandan da unutturmayandan da bınlerce kez razı olsun.. sizleri asla unutmadım unutmayada niyetim yok..
sevgilerimle..
Barbazula..
kadymp' Alıntı:gercekden yaptigin isin guzelligini dememe gerek yok abi cunku her kez biliyo ne derece guzellikde oldugunu oncelikde msj inda benide bulundurdugun icin tsk ederim ..
su anda cok zor gunler geciriyorum bir baska ulkeye gittim ve buraya alismak ailem yanimda degil koly olmuyo ve basinizda anlayissiz bi baba varsa bu yuk dahada agirlasio am onunda kendine gore sebepleri var onuda anlamak lazim soyliyecegim suanda zor bi donemden geciyorum ama biliyorum Cenab-i hak sabredenleri sever ve sabrtediyorum insallah durumlarim duzelince yeniden hackhellde olcam ve hackhell icin elimden gelen ne varsa yapmya dvm edecegim herkese selamlar saygilar....
freemitnick' Alıntı:Acaip oldum yaw
kimler gelmiş geçmiş yok şimdi :S:S
AngeL vardı ilk geldiğim zamanlarda sonra biraz kargaşayla gitti ancak oda bayaa emek sarfetmişti, şiirleri vardı.. gerisi hatırlayamıorm
türkü ile silverghost a çok üzüldüm,
keşke desem geri dönseler
verdiğin emeklerın için biş idiyemem, ama aramayı değdiğin kişiler konusunda aramanı istemeyenleri aramamanı tavsıye ederım.secret_g' Alıntı:kimseye kendimi hatırlatmak yada hatırlatılmak gibi bir derdim yok Allahtan burada cok güsel dostluklarım oldu ve herzaman değdiğini düşündüğüm kişilerlede görüşürüm, görüşüyorumda...
ama sana ayrı bi teşekkür ederim kardeşim...
( AngeL )