Unutulanlar ! Unutmayalım Unutturmayalım !

Ben de geldim arkadaşlar 5 saatten beri yokum ve gerçekten çok uzun geldi kopamıyorum bir türlü...

Barbazula' Alıntı:
zamanında iyi ve kotu cok anımın gectıgı bu guzel ortamda tekrardan hatırlanmak ınanın cok guzel! reactor bu guzel ve jest dolu konun ıcın cok tşk edıyorum.. ozy bana boyle bır konunun acıldıgını soyledıgınde hem sasırdım hemde cok sewındım.. Allah unutmayandan da unutturmayandan da bınlerce kez razı olsun.. sizleri asla unutmadım unutmayada niyetim yok..

sevgilerimle..

Barbazula..

vay be barbazula gelmiş. ya kardeş aslında ben de söyleyecektim ama bu sıra pek görüşemiyoz malum :)
bir daha biyere gitmek yok tamam mı :Sopa :D

forumda herkesın tadı,yerı ayrı..
gelenler gidenı aratmamalı belkı ama gidenlerınde yerı kolay dolmuyor.. yaşananlar farklı vs..
hoştu az önce cnn'ı,pikenı barbyi ve qynerı tekrar okumak. sevgiler arakdaslar..

valla 1 ay öncesine kadar naser vardı.şu anda askerde forumun özeliklede galatasaray bölümünün vazgeçilmezlerindendi.onuda unutmayalım unutturmayalım

gercekden yaptigin isin guzelligini dememe gerek yok abi cunku her kez biliyo ne derece guzellikde oldugunu oncelikde msj inda benide bulundurdugun icin tsk ederim ..
su anda cok zor gunler geciriyorum bir baska ulkeye gittim ve buraya alismak ailem yanimda degil koly olmuyo ve basinizda anlayissiz bi baba varsa bu yuk dahada agirlasio am onunda kendine gore sebepleri var onuda anlamak lazim soyliyecegim suanda zor bi donemden geciyorum ama biliyorum Cenab-i hak sabredenleri sever ve sabrtediyorum insallah durumlarim duzelince yeniden hackhellde olcam ve hackhell icin elimden gelen ne varsa yapmya dvm edecegim herkese selamlar saygilar....

kadymp' Alıntı:
gercekden yaptigin isin guzelligini dememe gerek yok abi cunku her kez biliyo ne derece guzellikde oldugunu oncelikde msj inda benide bulundurdugun icin tsk ederim ..
su anda cok zor gunler geciriyorum bir baska ulkeye gittim ve buraya alismak ailem yanimda degil koly olmuyo ve basinizda anlayissiz bi baba varsa bu yuk dahada agirlasio am onunda kendine gore sebepleri var onuda anlamak lazim soyliyecegim suanda zor bi donemden geciyorum ama biliyorum Cenab-i hak sabredenleri sever ve sabrtediyorum insallah durumlarim duzelince yeniden hackhellde olcam ve hackhell icin elimden gelen ne varsa yapmya dvm edecegim herkese selamlar saygilar....

sorun değil eninde sonunda geleceksin yani :]
ayrıca geldiğin zaman radyo'da djliğe de başlatırız
seni:]
amerika'dan rap ezgileri çalarsın :]

kimse ayrılmamış, ayrılamamış anlaşılan :D çok güsel...

çoğu unutulduğu düşünülen kişiden cvap geldiğine göre herkes zaman zaman giiryormuş:)
ajan51 benim burdan önceki foruma girmeme,ordan hackhell'e geçmeme neden olan dostum....özleniyor kaybolan ..özletiyor unutulan..

Dostum ARES hala aramızda olduğu halde,sen onu da eklemelisin.Ve seni tebrik ederim

ben de aklıma gelmişken tanışmak nasip olmasa da cok beğendiğim bir arkadaşımı anmak istiyorum. o mod falan değildi ama paylaşımları ve yorumları cok kaliteli olan, yorum yatığını gördüğüm konuları öncelikli olarak okuduğum ama sitede artık aramızda olmayan PERTEKLİM nickli üye...
gercekten yokluğunu hissediyorum. inşallah o da geri döner ve yorumlarıyla konuları ihya eder....

freemitnick' Alıntı:
Acaip oldum yaw
kimler gelmiş geçmiş yok şimdi :S:S
AngeL vardı ilk geldiğim zamanlarda sonra biraz kargaşayla gitti ancak oda bayaa emek sarfetmişti, şiirleri vardı.. gerisi hatırlayamıorm :)
türkü ile silverghost a çok üzüldüm,
keşke desem geri dönseler :(

kimseye kendimi hatırlatmak yada hatırlatılmak gibi bir derdim yok Allahtan :) burada cok güsel dostluklarım oldu ve herzaman değdiğini düşündüğüm kişilerlede görüşürüm, görüşüyorumda...

ama sana ayrı bi teşekkür ederim kardeşim...

( AngeL )

secret_g' Alıntı:
kimseye kendimi hatırlatmak yada hatırlatılmak gibi bir derdim yok Allahtan :) burada cok güsel dostluklarım oldu ve herzaman değdiğini düşündüğüm kişilerlede görüşürüm, görüşüyorumda...

ama sana ayrı bi teşekkür ederim kardeşim...

( AngeL )
verdiğin emeklerın için biş idiyemem, ama aramayı değdiğin kişiler konusunda aramanı istemeyenleri aramamanı tavsıye ederım.

aßi n quseL 1 arkadash ortamı kurmushsunuz ßunLarı okudukca size imrendim waLLa ishte dOstLuk kardeshLik ßudur heLaL oLsun!!!

bu konuyu açtığın için sana ne kadar teşekkür etsek azdır react0r.....ben şunu söylemek isterim tarihte ve geçmişte yaşananlar asla unutulmaz belki ben bu siteye üye olalı 3 ay oldu belki daha az süre oldu ben bu yazdıklarının belki bir çoğunu tanımıyorum ama biliyorumki bütün bu siteye üye olan her hackhellcinin çok iyi bir insan,vatandaş ve bir kelime öğrenebilmek ve öğretebilmek için elinden gelen her çabayı harcadığınıda biliyorum......yani bu yazdıklarınından hackhell e kendini adamış kişiler ve belkide bunun gibi birçok kişi vardır.....diyorumki yine sana ne kadar teşşekkür etsek azdır react0r.........

Cx..Cx..

cx..cx..

Nedir bu ya.. insanlar yeminlerini söslerini yer olmush.. bıraqın bashqasına werdiqleri yeminleri sösleri qendilerine saygısını qaybetmesine neden olanlar mı hatalı yoqsa sahip olamayanlarmı.. bilemiorm artıq..

teq bildiim.. war oda ALLah'ın BeLasını UNutamadıım.. !!

YoUcAnCall911 HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİ... YÜREĞİM HEP SİZİNLE HH VE HEP YANINIZDAYIM...

way kuzen gelmiş :D nerelerdesin yaw :D

biz de seni ösledik yaw forum abisi :)

Geri