Unutulanlar ! Unutmayalım Unutturmayalım !

Barbazulayı burada görmek herkesi memnun edecektir.Umarım döner aramıza..

Barbazula' Alıntı:
zamanında iyi ve kotu cok anımın gectıgı bu guzel ortamda tekrardan hatırlanmak ınanın cok guzel! reactor bu guzel ve jest dolu konun ıcın cok tşk edıyorum.. ozy bana boyle bır konunun acıldıgını soyledıgınde hem sasırdım hemde cok sewındım.. Allah unutmayandan da unutturmayandan da bınlerce kez razı olsun.. sizleri asla unutmadım unutmayada niyetim yok..

sevgilerimle..

Barbazula..
BARB seninle irc geyiklerini hatırlıorm bilmem sen hatırlıomsn :) ne muhabbet gecerdi bazen wayy bea, 1 sene oluyor neredeyse.. :)

neredeyse hepsini hatırlıyorum ama You Can Call 911 in o dönemde en yardımsever modlardan biri olduğunu söyleyebilirim acil servis gibiydi
msjıma 1 gün sonra cevap yazabildiği için
geç yazdım üzgünüm diyen kişi yani 911 gibi adam :) özledik

bu arada bim28 çok haklısın harika paylaşımlar içinde muhabbetler
ben okumaktan zevk alırdım kahkahalara boğulduğum anlar çok oldu eski muhabbetleri de özledik :(

HAŞAVRİ' Alıntı:
Ben Hatta Karapapatya Nerde Diye Yazmiştim Vede Unuttuklarimiz Diye Bu Konuda Süper Olmuşşş ......
tabııkı burdayız tamamen gitmedık aslında şartlar öle gerektirdi.. kabul edilirsek yıne burdayız :)

Sanırım aramızdan ayrıldığını sandığımız birkaç arkadaşta ÖSS den sonra yanımızda olacaklar.. mendo vardı, sesi peq çıkmıyor, DES var ama hala konuşuyo (kariyerini GAY bar alanında yapacakmış):D birkaç arkadaş daha var kusura bakmasın tam isim hatırımda değil:(

ifrit' Alıntı:
reaktordeki sizinti dewam ediyor anlasilan, biri onlem alsin biran once nolurrrrrr, yoksa hepimiz olup gidecezzzzz

mendo bi sen hatirlamissin beni sagolasin

sinan seni de yazacaktım baktım ama hergun forumdasın,yani yorumlarınla aramızdasın
peace_3.gif

Hepsi Çok Değerli Arkadaşlardı Benim İçin ..!Çok Güzel Günlerimiz Geçti Onlarla ..!

Mavercik ve Egeli_Okii 'yide Unutmayalım Onlarında Emekleri Çoktur Sitede ..!

öle yada böle hatırlanmak güzel bişey.....

teşekkürler.

acun_karo

Unutulmaya yüz tutmuş üyelerimizi siteye geri kazandıralım.
Hep birlikte başladık bu işe hep birlikde devam edelim parolamız bu olsun...

react0r' Alıntı:
GeHeNNa,piken,qyner bu arkadaşları da unutmayın sitede emekleri büyüktü,unutmayın unutturmayın.

Aaa bizim gibi 3 silahşörlere bu kadarcık mı yorum?
Kınıyorum senii reactor :eek:ut:

Şaka bi yana

Hackhell benim ilk forumumdu.. Nette rastlamayı umut etmediğim güzel bir ortama şahit oldum.
Hackhell sayesinde şuan benim için çok değerli olan insanlarla tanıştım.
İyi kötü zamanlar geçirsekte..
Hani ilk aşk gibi..
Ayrılık olsada o hep özel kalacaktır ya Hackhell'de böyle bişey işte..

Bizleri unutmadığın için,böyle bir konu açıp unutturmadığın için,
çok teşekkürler reactor

vay gehenna da gelmiş :) eski tayfa yavaş yavaş geri geliyor siteye.. tamamiyle olmasa bile.. hadi hayırlısı :p

unutmayalım unutturmayalım
bu konuyu nasıl görmemişim bea

gözlerim doldu yeminle..

GeHeNNa' Alıntı:
Aaa bizim gibi 3 silahşörlere bu kadarcık mı yorum?
Kınıyorum senii reactor :eek:ut:

Şaka bi yana

Hackhell benim ilk forumumdu.. Nette rastlamayı umut etmediğim güzel bir ortama şahit oldum.
Hackhell sayesinde şuan benim için çok değerli olan insanlarla tanıştım.
İyi kötü zamanlar geçirsekte..
Hani ilk aşk gibi..
Ayrılık olsada o hep özel kalacaktır ya Hackhell'de böyle bişey işte..

Bizleri unutmadığın için,böyle bir konu açıp unutturmadığın için,
çok teşekkürler reactor

senın yasadıını bıle bılmıodum ben :sigara: :eek:ut:

react0r' Alıntı:
GeHeNNa,piken,qyner bu arkadaşları da unutmayın sitede emekleri büyüktü,unutmayın unutturmayın.
unutulmamak..hatırlanmak hos gercekten...verilen emeklerin bosa gtmemesii bu cok guzel...
ama az bi yorum olmus beaa..
ortimin(gehennanın) dedii gibi burası bnm ılk forumumdu..hatırlıorumda ilk geldiimde herkes arkamda dolanır yaptıım hataları kapatırdıı..floodlar mı dersin yanlıs msjlar mı:)
hepsini aştık...maydonoz ve gehennanın ısraryla acılan hh girls de maydanozdan(canım yaaa) soraa gehennayla ortak olduk ve cddn oldukca kalıtelı seyler yaptıkk..hicbi art nıyet gutmeden....
ve bi suru dost arkadas tanıdım..hepsi su an hayatımda hala gorusuorumm onlarla...
her sey icin tskkrler hackhell
hatırladıınız ıcın tskkrler....

lem senı hıc unutmadık ki tospaaaa... :goz: bılıosun son gunlerde onemlı mevzular var yoksa bu baslıı sana solıcektım akLımdaydı da LeyLa mod : on olunca unuttuk halıyle :D

Gehenna Piken Barbazula Sizleri Tekrardan Buralarda Görmek Güzel Umarım Gitmezsiniz Birdaha ;)

Eski gelen üyelerin sitede devamiyetini dileriz.
Aramıza gerçektende hoşgeldiniz sizleri unutmadık...

react0r' Alıntı:

tsskr ederz reactor...sahsen hatırlanmak cok gusel bsy...burası bnm ilk forumumdu...burda edindgm dostlarm hala dewam etmekte...ii kotu gunler gecti...bi sekilde ayrıldk ama ben ii hatırlıorm burayı cunku burasının bnm icin ayrı bi yeri war....hersey icin tsskrler....:)

kimleri görüoruz qYNER de gelmişh ;)

Geri