BARB seninle irc geyiklerini hatırlıorm bilmem sen hatırlıomsn ne muhabbet gecerdi bazen wayy bea, 1 sene oluyor neredeyse..Barbazula' Alıntı:zamanında iyi ve kotu cok anımın gectıgı bu guzel ortamda tekrardan hatırlanmak ınanın cok guzel! reactor bu guzel ve jest dolu konun ıcın cok tşk edıyorum.. ozy bana boyle bır konunun acıldıgını soyledıgınde hem sasırdım hemde cok sewındım.. Allah unutmayandan da unutturmayandan da bınlerce kez razı olsun.. sizleri asla unutmadım unutmayada niyetim yok..
sevgilerimle..
Barbazula..
tabııkı burdayız tamamen gitmedık aslında şartlar öle gerektirdi.. kabul edilirsek yıne burdayızHAŞAVRİ' Alıntı:Ben Hatta Karapapatya Nerde Diye Yazmiştim Vede Unuttuklarimiz Diye Bu Konuda Süper Olmuşşş ......
ifrit' Alıntı:reaktordeki sizinti dewam ediyor anlasilan, biri onlem alsin biran once nolurrrrrr, yoksa hepimiz olup gidecezzzzz
mendo bi sen hatirlamissin beni sagolasin
react0r' Alıntı:GeHeNNa,piken,qyner bu arkadaşları da unutmayın sitede emekleri büyüktü,unutmayın unutturmayın.
GeHeNNa' Alıntı:Aaa bizim gibi 3 silahşörlere bu kadarcık mı yorum?
Kınıyorum senii reactor ut:
Şaka bi yana
Hackhell benim ilk forumumdu.. Nette rastlamayı umut etmediğim güzel bir ortama şahit oldum.
Hackhell sayesinde şuan benim için çok değerli olan insanlarla tanıştım.
İyi kötü zamanlar geçirsekte..
Hani ilk aşk gibi..
Ayrılık olsada o hep özel kalacaktır ya Hackhell'de böyle bişey işte..
Bizleri unutmadığın için,böyle bir konu açıp unutturmadığın için,
çok teşekkürler reactor
unutulmamak..hatırlanmak hos gercekten...verilen emeklerin bosa gtmemesii bu cok guzel...react0r' Alıntı:GeHeNNa,piken,qyner bu arkadaşları da unutmayın sitede emekleri büyüktü,unutmayın unutturmayın.
react0r' Alıntı:GeHeNNa,piken,qyner bu arkadaşları da unutmayın sitede emekleri büyüktü,unutmayın unutturmayın.