Unutulanlar ! Unutmayalım Unutturmayalım !

Bencede sabit yapalım :D

eline sağlık reactor çok iyi bir düşünce
ne günlerdi be[ekim 2005 sonrası için yinede çoğu vardı o zamanlar]

sabit olur umarım

Bu Yazı Ve düşünce için teşekkürler..Herkes kendi Payına düşeni yapar ve bir aradan sonra köşesine çekilir..Gönül İsterdiki Daha Farklı Nedenlerle Daha Farklı sebeblerle Ayrılık Mevzusu olsun ama hayat bu...Msn den konuştuğum Sevdiğim bir insan bu yazının mevzusunu yaptı ve girme mecburiyeti hisettim kendi Kulanıcı ismimle olmasa bile arkadaşın kulanıcı ismiyle bu yazıyı yazan gönüle teşekkür borcu hisettim teşekkürler

(SevencLoves)

react0r' Alıntı:
ikiside hergun forumdalar,msndeler ve msg yazıyolar :]
ben çeşitli nedenlerle foruma girmeyen veya giremeyen
isimleri belleklerimizden silinmek üzüre olan isimleri yazmaya çalıştım
ona bakarsan w133'te hergün msn'de ama sitede ben onu göremiorm
632802756611833254.gif

ifrit'le evren'i de göremediğim için onları yazdım
632802757650121149.gif

Up up up up!

haklısın mendo bende msn e girmiyorum aslında :]
onlarıda eklemiş olduk

hatırlanmak harika bi şey ama ..
unutturmamak için hatırlanmak beni biraz üzdü ya.. ben dah ölmedim ...
siteye giriorum sadece yazamıorum cafede yasaklamışlar nasıl yaptılarsa :s
bunuda arkadaşın evinden yazıorum :)

evdeki adsl i tekrar açtırınca ilginç yotumlar tekrar düşündürecek sizleri :)

G_hot / ArisTo

cok iyi ya buraya yazdıkca o arkadaslar gelıo ortam eskısı gıbı guzel we seviyeli olucak desenize... o günner ne diim özledim ya :(

gizemliperikızı.. romantizm/duygusallık bölümündeki konularıyla aklımda kalan ve unutamadığım bir üye..

Aynı şekilde unutmayalım unutturmayalım..

hepsi birbirinden değerli arkadaşlarımız.. kimi iyi ayrıldı ,kimi dargın ayrıldı, kimi de ayrılmak zorunda kaldı.. hepsinin yolu açık olsun ömür boyu mutlu olsunlar.. hepsine kapımız açık.. umarım tekrar görürüz onları.. react0r hakikaten çok iyi bi iş yaptın eline koluna sağlık...

arkadaşlar birde perteklim vardı hatırlarmısınız biraz dargın gitti güzel seviyeli yorumları vardı........onuda unutmayalım ama ona benzeyen forumda bir arkadaş var onu söylemicem acaba omu

perteklim in gittiginden haberım yok... üzüldüm...

sabit konu :D umarım modlar kızmaz :D

ben bu konuyu günlerdir nasıl kaçırdım aralarında tanımadıklarım olsada hepsini çok özledim

react0r' Alıntı:
Sevencloves sitede emekleri çok büyük olan,bir dönem ortak çalıştığım,hackhell için gecesini gündüzüne ayırmış olan paylaşım adına yüce bir insan kendisi,hackhell de büyük payları bulunan Sevencloves'ı unutmayalım! acun_karo ise Sevenclovesin sevgili arkadaşı onunda sitede emekleri büyüktü,unutmayalım unutturmayalım.
Ben ilk üye olduğum zaman sevencloves hastasıydım heryerde konusu wardı abimin paylaşımlarını hep kendime örnek aldım
Sitede kendime örnek aldığım bi abimdi neden gittiğini gene hiç anlamadım !!!!:(:(
saol reactor çok ii düşünmüşün ya!!:):)

zamanında iyi ve kotu cok anımın gectıgı bu guzel ortamda tekrardan hatırlanmak ınanın cok guzel! reactor bu guzel ve jest dolu konun ıcın cok tşk edıyorum.. ozy bana boyle bır konunun acıldıgını soyledıgınde hem sasırdım hemde cok sewındım.. Allah unutmayandan da unutturmayandan da bınlerce kez razı olsun.. sizleri asla unutmadım unutmayada niyetim yok..

sevgilerimle..

Barbazula..

barbazula bunu dönüş olarak kabul edebilirmiyiz ;) inan cok sewinirim..

Ben Hatta Karapapatya Nerde Diye Yazmiştim Vede Unuttuklarimiz Diye Bu Konuda Süper Olmuşşş ......

Geri