Unutulanlar ! Unutmayalım Unutturmayalım !

mazlum5' Alıntı:
umarim en yakin zamanda tekrar aramiza dönerlerde

aklima takildi keske neden forumdan ayrildilar onu da yazsaydin react0r :utan

geneLde sebepLEr
farklı
ama ıshayatına tılanlar okulalrı zora gırenler
kendı sıtelerını
aclarda cabası
ama tabı bunlar mazeret deıl
benimde ozledıklerım war ama gıdıorlar:(
bıde bu soruya react0r yanıt werıse sewınırım
iyiforumlar:emzik

SEPTAGH-Sevencloves-w133-chamfer-MonaLisaYiCizenKisi-GLoryBoy-SiLvErGhOsT-~uYuSTuRuCu~-macintosh-kady-fatu:(

işte bunlar...ben vardım bu arkadaşlarda vardı...ben ÖSS derken Üniversite Derken Bunlardan Koptum...Hakikaten Hepside Mükemmel İnsanlardı...:(

İşte HackHeLLi bu yüzden Bırakamadım...:)

Teşekkürler reactor.En Vefakar Üye...:)

unutulanlar unutanları asla unutmazlar

iyiki burda varım site dediğinde boyle vefalı olur hepinizi vefanızdan dolayı ayakta alkışlarım saygılarımla

react0r´ Teşekkürler iyiki varsın valla bu yazıyı görünce gercektende duygulandım unutulmamak gercektende çok güzel birsey hepinize çok tesekkur ederim ve ederiz bize boyle bir imkan sağlayıp bu dünyada 1 ufak dünya daha yarattığımz için kimilerimiz halen burda ama benim yaptığım gibi izlemeylee kaliyor ama şunu unutmayınki halen sizleri çok sevviyoruz :hhcool Herzaman daha iyilere ; )

J@CK@L' Alıntı:
monanın ve magnetanın size hediyesi.bu mesajın bu konuda da olması gerektiğini düşündüm.

gerçekten ben bu resimleri görünce duygulandım. eskiler ne demek istediğimi anlıyacaktır.
arkadaşlar uzun süredir ayrıyım sizlerden ama 5 sene kadar taktıkdan sonra askerlıge anca sıra geldi 7 ayım bitti az kaldı 8 ay :) yaa jack hepsinini yeri ayrı biliyosun bazen giriyorum arada ve hepsi aklıma geliyo hüzünlenıyorum. eskıler eskıler insallah katılırlar tekrardan aramıza :hhaşık

J@CK@L' Alıntı:
monanın ve magnetanın size hediyesi.bu mesajın bu konuda da olması gerektiğini düşündüm.

gerçekten ben bu resimleri görünce duygulandım. eskiler ne demek istediğimi anlıyacaktır.
arkadaşlar uzun süredir ayrıyım sizlerden ama 5 sene kadar taktıkdan sonra askerlıge anca sıra geldi 7 ayım bitti az kaldı 8 ay :) yaa jack hepsinini yeri ayrı biliyosun bazen giriyorum arada ve hepsi aklıma geliyo hüzünlenıyorum. eskıler eskıler insallah katılırlar tekrardan aramıza :hhaşık

J@CK@L' Alıntı:

layd_b vardı bi aralar modifiyeye takılıyodu tanışmışlığım yoktu ama özledim ya ben onu

J@CK@L seni asla unutmayacağız..!!

hiç birini tanımıyorum 1-2 kişi hariç

ama unutmadım çünkü zaten hatırlamıyordum ;)

Bendemi Bi Kac Ay Yok Olsam Uzakta Olanlar Degerlenio Wallaha :D:D:D

Hic Adima Bi KOnu ACilmadi Böle :D:D

Cidden ARalarinda Tanidigim Cok iyi insanlar Var Ama ARtik Görünmüolar Gelmeleri DIlegimle

Valla burda nickleri gördüm bu tuhaf oldum . Bende yazıyım birkaç cümle dedim .
Herkes kayboldu .
Ben askerdeyken çok şeyler olmuş anlaşılan .
Hepsini tanıyorum . Atalarımız ne demiş .
Eski dost düşman olmaz .

( istisnalar olsada )

Leke' Alıntı:
Valla burda nickleri gördüm bu tuhaf oldum . Bende yazıyım birkaç cümle dedim .
Herkes kayboldu .
Ben askerdeyken çok şeyler olmuş anlaşılan .
Hepsini tanıyorum . Atalarımız ne demiş .
Eski dost düşman olmaz .

( istisnalar olsada )

Insanın egosu olmaya görsün, reel sebepler dısında siteye bir kere bile ugramayan girmeyen insanların isimlerinin burada bulunmasının ne kadar mantıksız oldugunun farkına vardım, aradan gecen 1 yıla ragmen bir kac dakikasını ayırıp girmiyorsalar onlardan ne dost olur ne düşman, sadece zaman gecirmek için siteye takılmışlar, kendı egolarını tatmin etmişler, aldıkları yetkilerle kendilerini padişah zannetmişler..

react0r bu konu sana çok yakışmış. Allah razı olsun. İnsanları unutmamışsın. Açıldığından beri elimizden gelinin en iyisini yapmaya çalıştık. Şiirlerle. programlarla yani paylaşımlarla elimizden gelinin en iyisini yapmaya çalıştık. Sonra gittik vatani görevimizi yaptık ve geldik. Tekrar hackhell' dayız. Kendi mesleğimizin gerektiridği kadarıyla da sitemizi de kurduk ve onun üzerindede çalışıyoruz. Sizin gibi YANİ KOCAMAN HACKHELL Ailesi gibi dostlarımız var. Bu yüzden hep mutlu hep güler yüzlüyüz. Teşekkürler react0r Teşekkürler Hackhell. Bu kadar iyi insanı aynı çatı altında topladığın için ...

ispiyoncu vardı bı aralar emeklerı yadsınamaz unutmayalım unutturmayalım... kayboldu gorunmuyo artık :E

iSpiK' Alıntı:
ispiyoncu vardı bı aralar emeklerı yadsınamaz unutmayalım unutturmayalım... kayboldu gorunmuyo artık :E

biraz .pneydi ama
kardeşimizdi yine
unutmayalım, unutturmayaLım

evet bir çok ismi gördüm ve gerçekten onlar yok (düşünüyordum ki kullanıcı adı değişmiştir diye) ben zaman zaman girebilyorum evlendik çoluk çocuğa karıştık eski yazdıklarıma bakıyorumda bazen neden yazdımki diyorum daha hırçındım belki o zamanlar bilgisayarla ilgili internetle ilgili ve birazda adult bölümüyle gerçekten hackhell benim forum olarak tek tercihim oldu
Bende arkadaşlarıma tavsiye ettim ve 4-5 arkadaş katıldı sanırım .
iş şartları , yaşanılan hayat ve sorumluluklar insanı bazen alışkanlıklarından uzaklaştırıyor ama hackhell varolduğu müddetce bende kısıtlı zamanlarda da olsa olmaya çalışacağım böyle bir siteyi yapan arkadaşlara ve tavsiyesi üzerine reactor e teşekkürler..

Abimide Unutmayalım :p

Bu Arada Eskilerden Herkes Tanır Abimi Genellikle Entellektüel'de Dolaşır Die Hatırlıorum

Eski Nicki Dumani
Artık ÇAlışıoo O Yüzden Unuttu Bizleri

=))Bu Akşam Söylerim Gelmesse de Döverim :hehe:

ALpMontana' Alıntı:
kewin cash sıte acmıs herkesı cagrıor:cool:

kendı sıteıs ıle yogundur ondan goremıoz

ama bım28 bılgısayr bolumunde en cok konusu olan kısı gormek ısterdım gene :(

Bi Aralar Vardı Bi Sitem =)

Tabii Bazı .pneler (LAMERLER) hackledi

ARktık Hackhell ciyiss =)

Bir Aralar Tavuk Çiftliği Vardı Herkese Teşekkür Basıyordu. Şimdi Kim Bilir Nerelerde... :D

Geri