xml hatası yaşayan var mı?
ole bı hata yasamadım ama crack olmuyo
xml hatası yaşayan var mı?
bu nrg dosyaları nasıl olcak bileniniz varmı yoksa sahtemi bunlar
dussss ukalalık gibi algılamada crack yapılışını bir türlü yapamadım veya yapan arkadaşlar nasıl yaptıklarını açık açık anlatabilirler mi? herkes sorun yaşıyor sorun nerede onuda anlamış değilim dll dosyasını solidworksun kurulu olduğu yerde bulup start dedim başarılı bi şekilde işlemini bitirdi ama proğramı açtığımda 30 günlük aktivasyon linki geliyor yani yapmam gerekenler geliyor sonra oraya isim olsun adres ve mail hesabı sıkarak giriyorum proramı açıyom ama her açışımda aynısı oluyor bu 30 günlüğü kaldıramadığım anlamına geliyor ama dll de başarılı işlem yaptığını sölüyordu yanlış crack mi acaba diye düşünüom bi yardımcı olurmusunuz....
dosyayı torrentten indirdim
indirme sonunda 2 dosya çıktı içinden
SolidWorks 2008 SP0.0.daa
vede
SolidWorks 2008 SP0.0.sfv
bunları nasıl yazdıracağız dvd ye nero ile yazdır diyorum ama desteklenmeyen dosya biçimi vs bişeyler diyorr ?
yardım ederseniz sevinirim....
dussss yardımm crack olmuoo napmamız lazım acıklık getir ltfn şu na..her msj a cvp atmaya çalışıosun bizimkinede bi aydınlık ltfn...
benim işlemim sistemim vista teşekkürler öncelikle dusss... rapıt adreslerınden dosyaları ındırdım ve baş sayfada söylemiş olduğun gibi programı kurdum crack dosyasını da indirdim ilk sayfadan programı açtım fakat crack te bende aynı sorunu yaşadım sldappu.dll dosyasını kurdugum yerden bulup start yaptıgımda hata verıyor.yardımcı olurmusun...:victory
dussss... crack dosyasını bıdaha kontrol etsen olmuo :S startlıyorum ama 0 byte yuklendı dıo dosya bulunamadı fılen dıo sanırsam bıde sana sıfre ve pc serıalınıde alıyolar 30 gun ıcınde yardımlarını beklıorumm...
5 kez deneme surecinin kaldırmak icin harfiyen uyguladım ama olmuo kızacaksın ama uzgunum
Arkadaşım ilk önce neden kızayım sende sorunlarını buraya elbett yazacaksın.Ben öyle konuyu açıp kaderine terkedenlerden değilim.Ama sana bir son tavsiyem bilgisayarından bütünü ile kaldır.Bütün Solid uzantılarını sil ve tekrar kurmayı dene. Çünkü benim anlattığım Crack işlem çalışıyor yani kendimden biliyorum.Programı sorunsuz kuran arkadaşlarda olmuş.İnşallah faydalı olabiliyorumdur.
Kal sağlıcakla;
ŤêΧâŠ;2373058' Alıntı:konuyu sabite aldım dusss, konunla ilgili olman cok güzel...