SolidWorks 2008 [İleri düzey Katı Modelleme]

bu nrg dosyaları nasıl olcak bileniniz varmı yoksa sahtemi bunlar

dussss yardımm :) crack olmuoo napmamız lazım acıklık getir ltfn şu na..her msj a cvp atmaya çalışıosun bizimkinede bi aydınlık ltfn...

dosyayı torrentten indirdim

indirme sonunda 2 dosya çıktı içinden

SolidWorks 2008 SP0.0.daa

vede

SolidWorks 2008 SP0.0.sfv

bunları nasıl yazdıracağız dvd ye nero ile yazdır diyorum ama desteklenmeyen dosya biçimi vs bişeyler diyorr ?

yardım ederseniz sevinirim....

dussss ukalalık gibi algılamada crack yapılışını bir türlü yapamadım veya yapan arkadaşlar nasıl yaptıklarını açık açık anlatabilirler mi? herkes sorun yaşıyor sorun nerede onuda anlamış değilim dll dosyasını solidworksun kurulu olduğu yerde bulup start dedim başarılı bi şekilde işlemini bitirdi ama proğramı açtığımda 30 günlük aktivasyon linki geliyor yani yapmam gerekenler geliyor sonra oraya isim olsun adres ve mail hesabı sıkarak giriyorum proramı açıyom ama her açışımda aynısı oluyor bu 30 günlüğü kaldıramadığım anlamına geliyor ama dll de başarılı işlem yaptığını sölüyordu yanlış crack mi acaba diye düşünüom:( bi yardımcı olurmusunuz....

dussss ukalalık gibi algılamada crack yapılışını bir türlü yapamadım veya yapan arkadaşlar nasıl yaptıklarını açık açık anlatabilirler mi? herkes sorun yaşıyor sorun nerede onuda anlamış değilim dll dosyasını solidworksun kurulu olduğu yerde bulup start dedim başarılı bi şekilde işlemini bitirdi ama proğramı açtığımda 30 günlük aktivasyon linki geliyor yani yapmam gerekenler geliyor sonra oraya isim olsun adres ve mail hesabı sıkarak giriyorum proramı açıyom ama her açışımda aynısı oluyor bu 30 günlüğü kaldıramadığım anlamına geliyor ama dll de başarılı işlem yaptığını sölüyordu yanlış crack mi acaba diye düşünüom:( bi yardımcı olurmusunuz....

dosyayı torrentten indirdim

indirme sonunda 2 dosya çıktı içinden

SolidWorks 2008 SP0.0.daa

vede

SolidWorks 2008 SP0.0.sfv

bunları nasıl yazdıracağız dvd ye nero ile yazdır diyorum ama desteklenmeyen dosya biçimi vs bişeyler diyorr ?

yardım ederseniz sevinirim....

dussss yardımm :) crack olmuoo napmamız lazım acıklık getir ltfn şu na..her msj a cvp atmaya çalışıosun bizimkinede bi aydınlık ltfn...

benim işlemim sistemim vista teşekkürler öncelikle dusss... rapıt adreslerınden dosyaları ındırdım ve baş sayfada söylemiş olduğun gibi programı kurdum crack dosyasını da indirdim ilk sayfadan programı açtım fakat crack te bende aynı sorunu yaşadım sldappu.dll dosyasını kurdugum yerden bulup start yaptıgımda hata verıyor.yardımcı olurmusun...:victory

dussss... crack dosyasını bıdaha kontrol etsen olmuo :S startlıyorum ama 0 byte yuklendı dıo dosya bulunamadı fılen dıo sanırsam bıde sana sıfre ve pc serıalınıde alıyolar 30 gun ıcınde yardımlarını beklıorumm...:)

Arkadaşlar Crack sorunundan dert yanmışsınız.Ama resimdeki Crack işlemini uygulayan yok oraya eklenen son CRACK işlemi resimde anltıldı oraya göre yaparsanız sorun ortadan kalkacaktır.Ben bu programı hem XP de hemde Vistada çalıştırdım.İlk başlarda bende sorun yaşadım dediğinmiz 30 günlükl activasyon sorunu mesela ama onun tek çözümü Regetid deli licence dosyasında bitiyor vebunu resimli anlatımı ilk sayfada mevcut.

Yani program sorunsuz çalışmakta ve okuduğum mesajlarda sorunsuz kuranlarda olmuş.
Kusura bakkmayı biraz geç yazdım hem hastaydım hemde vizelerim vardı.

Neroda yazamıyorum diye arkadaşım Power iso programını indir forumda aratırsan full versionunu bulabilirsin.

Edit:Tamam ozaman bir güzellik daha yapacam arkadaşlar sizlere crack işlemini resimli veya flash olarak anlatım buraya ekleyecem eğer buradanda yapamazsanız daha fazla yapacağım bişey olmayacak.
Kalın sağlıcakla;

tşk ler duss geçmiş olsun sınavlarında basarılar ama yıne yapamadım yıne yapamadım yıne yapamadım :(

Arkadaşım Resimde Altta Regedit Yolu Verilmiş o Yolu izle Daha Sonra Diyeceksin ki Licence da Nereyi silecem onuda şöle diyim licence dosyasına tıkla yanda bir takım şeyler çıkacak orada senin girdiğin licence key ve sonuna 8 haneli rakam ve harften oluşan bir şey var onu sil ve her şeyden çık restart yap bilgisayarı.

Daha sonraki adım ise Şöle solidi açtığında senden reg kod isteyecek oda nerde diye soracaksın oda crack işlemi yaparken üstte yazıyor onu yaz bir kenera. İnş. anlatabilmişimdir kusura bakmayın vakit biraz zor bulunan bir şey oldu bu günlerde en azından benim için.

dussssss kardeşim geçmiş olsun. bu arada ben olayı şu şekilde hallettim aktivasyonda bidaha gelmedi.
şimdi solid2008crack içinde Solidworks 2008 sp0.1 diye bir dosya varya ona tıkladım (dizini gösterip start dedikden sonra başarılı demesine karşı olmadı.) sldappu.dll bu dosya yı yükleme yaptığım SolidWorks2008SP0.0 içinde arattım ve bulduğum dosyayı kopyalayıp c:\proram files\solidworks(artık nereye kurduysak) oraya yapıştırdım. ve sorunu hallettim diye düşünüyom çünkü 30günlük aktivasyon gelmedi:)

tşekkurler adamım emeğine sağlık

my.php

my.php

yok arkadaşım beceremedim

indirdim çektim dvd ye

crack dosyasınıda indirdim

dosyaları kurulu yere kopyaladım

Solidworks 2008 sp0.1.exe dosyasını çalıştırdım patch yaptı

ama programı açtığım zman (solidworks 2008 i)

öyle sadece ufak bir resim duruyor öyle

bir ilerleme açılma vs yok :(

nerede yanlış war anlamadım :(

cosmos

İçinde cosmosworks 2008 yok mu? var ise nasıl kurabilirim.
2007 de bir kurulum ana ekranı geliyordu ve cosmos yüklenebiliyordu.
2008 de nasıl yapacağız. bi bilgisi olan var mı?

5 kez deneme surecinin kaldırmak icin harfiyen uyguladım ama olmuo kızacaksın ama uzgunum

5 kez deneme surecinin kaldırmak icin harfiyen uyguladım ama olmuo kızacaksın ama uzgunum

Arkadaşım ilk önce neden kızayım sende sorunlarını buraya elbett yazacaksın.Ben öyle konuyu açıp kaderine terkedenlerden değilim.Ama sana bir son tavsiyem bilgisayarından bütünü ile kaldır.Bütün Solid uzantılarını sil ve tekrar kurmayı dene. Çünkü benim anlattığım Crack işlem çalışıyor yani kendimden biliyorum.Programı sorunsuz kuran arkadaşlarda olmuş.İnşallah faydalı olabiliyorumdur.

Kal sağlıcakla;

Arkadaşım ilk önce neden kızayım sende sorunlarını buraya elbett yazacaksın.Ben öyle konuyu açıp kaderine terkedenlerden değilim.Ama sana bir son tavsiyem bilgisayarından bütünü ile kaldır.Bütün Solid uzantılarını sil ve tekrar kurmayı dene. Çünkü benim anlattığım Crack işlem çalışıyor yani kendimden biliyorum.Programı sorunsuz kuran arkadaşlarda olmuş.İnşallah faydalı olabiliyorumdur.

Kal sağlıcakla;

konuyu sabite aldım dusss, konunla ilgili olman cok güzel...

ŤêΧâŠ;2373058' Alıntı:
konuyu sabite aldım dusss, konunla ilgili olman cok güzel...

Güzel düşüncen için teşekkür ederim.Hackhell da gördüğüm en iyi moderatörlerdensin.ende bunu sana açıkça söyleyebilirim.Bölümünle çok ilgileniyorsun.Teşekkür ederim bunun için...

Kal sağlıcakla;

emegi gecen herkese cok teşekkürler , böyle bir konuyu bizimle paylaşan arkadaşımızdan Allah razı olsun , beni büyük bir dertten kurtaracak solidworks 2008 ama malesef kac gündür indiremiyorum daha öncede yazdıgım gibi indirme şansım cok zor ne olur bana birisi solidworks 2008 i 1 tane dvd ye cekip yollasın bu istegimi hoş görün indirebilseydim indirirdim ne olur beleşcilik gibi görmeyin isterseniz yollayacak arkadaşa dvd parasını bile gönderirim kargo parası zaten bana ait olur gercekten cok ihtiyacım var

göndermek isteyen arkadaş isterse msn den : yasakkkkkkk bana ulaşabilir,
xxxxxxxx şimdiden cok teşekkür ederim ...

dusss paylaşımın için çok teşekkür ederim. yalnız ben de crackte bir sorun yaşadım.patchi yaptım.daha sonra license dosyasını sildim.restart yaptım.solid i açtım.ama benden reg code istemiyor direkt çalışmayı durduruyo.wista kullanıyorum.programa da acele ihtiyacım var.yardımcı olursan çok sevinirim.

Geri