peki bu demomu yada deneme sürümümü? bi, bilginiz varmı bu konu hakkında ?
bak arkadaşım bu gerçekten solidworks 2008 mi bazı sitelerde 2008 diyor ama indirenler 2007 diyor bu konuya açıklık getirirmisin
peki sizlerde yüzey modelleme ile ilğii bilği varmı ustatt
merhaba, ben birkaç gündür bu programın kurulumu ile uğraşıyorum herşey bitti programı kurdum çalışıyor fakat crack konusunu bir türlü çözemiyorum. verdiğiniz linkteki exe dosyasını indirdim ve çalıştırdığımda (SW200830_Act) sldappu.dll yazan bölümünde browsesinde solidworksun kurulu olduğu klasörde aynı dosyayı bulup start diyorum fakat dosya bulunamaz diyor. acaba bunun başka yolu varmı veya benmi biryerde hata yapıyorum. bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı acaba?
Şu anda yoğun istek üzrine upload yapıyorum. Bunu Türkiye Cumhuriyetinde ilk yayınlayanlardan biriyim. Yaklaşık 38 part ve rapide upload işlemini gerçekleştirmekteyim.Taktir edersiniz ki kolay bir iş değil o yüzden zaman alıyor ama en kısa zamanda onuda upload yapacağım.
Saygılarımla;
Önemli olan insanlık...:melek
ya arkadaşlar torrenti dün 10 saat çalıştırdım 1 byte bile veri indirmedi neden böyle bende mi hata var acaba....
crackleme xp de olmuyor biraz detaylı açıklarmısın 30day later yazıyor heralde crackleme olmuyor
yardım edermisin
Merhaba,
Ben sorunsuz kurdum programi hatta crack kisminda da bir sorun cikmadi: successfully patched dedi.
Ama programi calistirinca trial mi kullanmak istiyorsunuz yoksa kayit mi olmak istiyorsunuz diye bir pencere geldi. 2 crack dosyasini da denedim ikisinde de crackledim dedi. Simdi programi kullaniyorum ama crackler ise yaradi mi yaramadi mi emin degilim 30 gun sonra mi belli olucak )
Ben Vista Premium, Admin accountumdan yapiyorum kurulumu.
Tesekkurler.
bak arkadaşım solidworks 2008 office premuımum kurup serial girip daha sonra crak olarak c-p.files - solidworks sldappu.dll crackledim file was not patched 0 bytes written yazıyor ve solidworks 2008 i açtığımda 30 day yani deneme sürümü olarak açılıyor