SolidWorks 2008 [İleri düzey Katı Modelleme]

emegi gecen herkese cok teşekkürler , böyle bir konuyu bizimle paylaşan arkadaşımızdan Allah razı olsun , beni büyük bir dertten kurtaracak solidworks 2008 ama malesef kac gündür indiremiyorum daha öncede yazdıgım gibi indirme şansım cok zor ne olur bana birisi solidworks 2008 i 1 tane dvd ye cekip yollasın bu istegimi hoş görün indirebilseydim indirirdim ne olur beleşcilik gibi görmeyin isterseniz yollayacak arkadaşa dvd parasını bile gönderirim kargo parası zaten bana ait olur gercekten cok ihtiyacım var

şimdiden cok teşekkür ederim ...

dusss paylaşımın için çok teşekkür ederim. yalnız ben de crackte bir sorun yaşadım.patchi yaptım.daha sonra license dosyasını sildim.restart yaptım.solid i açtım.ama benden reg code istemiyor direkt çalışmayı durduruyo.wista kullanıyorum.programa da acele ihtiyacım var.yardımcı olursan çok sevinirim.

Arkadaşım seninle irtibata geçicem.

Vistada çalıştıran arkadaşım sende bunu XP modunda çalıştırırsan sorun ortadan kalkacaktır.Xp modunda çalıştırma için denetim masası program özelliklerine gel orada alta o tarz bir menü var ve programı Xp modunda çalıştır.Sorun yüksek ihtimalle kalkacaktır.

Kalın sağlıcakla;

Duss kardeş; 4.deneme sonunda programı kurup nihayet sorunsuz bir şekilde çalıştırdım. İlgin için tekrar teşekkürler. Ancak eğitim CD linkleri ne yazık ki silinmiş. Bunları yenilemen acaba mümkün olur mu? Çok makbule geçecek. Kolay gelsin.

dussssss arkadaşıma ne kadar teşekkür etsem azdır , helal olsun başka birşey demiyorum ...

arkadaşlar full yapmak için başta anlatıldığı gibi uğraşmaya gerek yok proğramın içinde sw2008 serial dosyası var onun içindeki sldappu.dll kopyala solidworks ün içine yapıştır. denedim çalışıyor paylaşım yapanların emeğine sağlık.

Duss kardeş; 4.deneme sonunda programı kurup nihayet sorunsuz bir şekilde çalıştırdım. İlgin için tekrar teşekkürler. Ancak eğitim CD linkleri ne yazık ki silinmiş. Bunları yenilemen acaba mümkün olur mu? Çok makbule geçecek. Kolay gelsin.

Valla ben hepsine bakmadım ama baktıklarımı hepsi çalışıyor.Baze rapid yoğunluktan dolayı indirme yapmıyor.Belki öyle bir sorun olabilir.Eğer silinmiş link varsa onları bana bildirirsen yardımcı olabilirim.

solid eğitim dosyalarını nasıl açıyoruz tarif edebilirmisiniz. Power iso ile açmaya çalışıyorum hata veriyor

güzel bir paylaşım

kardeşim eline sağlık gerçekten çok güzel bir paylaşım yapmışsın. solidi indirdim. eğitimleri de indirdim. ama eğitimlerde takıldım çünki partları nasıl birleştireceğim bilmiyorum. birde solid de yapılan bir çizimin ağırlığı nasıl hesaplatılıyor + açılım nasıl yapılıyor bunlarla ilgili eğitim notu veya videosu varmı? belki de eğitim cdlerinin içerisinde vardır ama açamadım bir türlü yardımcı olabilirsen seinirim. tekrardan eline sağlık

kardeşim eline sağlık gerçekten çok güzel bir paylaşım yapmışsın. solidi indirdim. eğitimleri de indirdim. ama eğitimlerde takıldım çünki partları nasıl birleştireceğim bilmiyorum. birde solid de yapılan bir çizimin ağırlığı nasıl hesaplatılıyor + açılım nasıl yapılıyor bunlarla ilgili eğitim notu veya videosu varmı? belki de eğitim cdlerinin içerisinde vardır ama açamadım bir türlü yardımcı olabilirsen seinirim. tekrardan eline sağlık

solid eğitim dosyalarını nasıl açıyoruz tarif edebilirmisiniz. Power iso ile açmaya çalışıyorum hata veriyor

Arkadaşım rar forrmatından çıkar dosyaları sonra o Nrg uzantılı dosyayı PowerISO adlı program ile açabilirsin.Yada Alternatif olarak Nero ile kalıba yazdır. Ve toplam üç adet SolidWorks Eğitim CD olsun.

..........

Arkadaşım büyük bir ihtimalle yanlış yapıyorsun.Power iso ya alternatif nero ile kalıba yazdırı dene birde.

kalın sağlıcakla;

Arkadaşım rar forrmatından çıkar dosyaları sonra o Nrg uzantılı dosyayı PowerISO adlı program ile açabilirsin.Yada Alternatif olarak Nero ile kalıba yazdır. Ve toplam üç adet SolidWorks Eğitim CD olsun.

..........

Arkadaşım büyük bir ihtimalle yanlış yapıyorsun.Power iso ya alternatif nero ile kalıba yazdırı dene birde.

kalın sağlıcakla;

eğitim dosyaları senin dediğin gibi olmuyor power iso eksik çıkarıyor hjsplit diye bir proğram var onunla birleştiriliyormuş. proğram boyutu çok küçük ve kurulum gerektirmiyor. paylaşım için teşekkürler

ya dusss kardeş dediğin gibi xp modunda çalıştırdım. patch yaptım. reg cod u sildim.restart yaptım.bu sefer açmayı deniyorum reg cod gireceğim bi pencere çıkıyo ama çıkar çıkmaz program çalışmayı durduruyo ve kapanıyo.acaba bnde mi bi sorun var?

Teşekkürler üstadım uzun zamandır arıyordum. Ellerine sağlık

ya dusss kardeş dediğin gibi xp modunda çalıştırdım. patch yaptım. reg cod u sildim.restart yaptım.bu sefer açmayı deniyorum reg cod gireceğim bi pencere çıkıyo ama çıkar çıkmaz program çalışmayı durduruyo ve kapanıyo.acaba bnde mi bi sorun var?

Arkadaşım sende bir sorun var gbi geliyor bana. bzı arkadaşlar o işleleri yapmaya gerek duymmış içindeki patch osasını kopyalatıp çalıştırmış sorun hallolmuş.Bizde sil bir de öyle dene belki olur.

Kal Sağlıcakla;

ArkadaŞlar Solİdworks 2008 Offİce Pro Kurdum Fakat Toolbox AÇilmiyor Ad İns Den Toolbox İŞaretledİm Fakat Yİne AÇilmiyor Ne Yapabİlİrİz TeŞekÜrler

teşekkürler ama kotalı olunca indiremiyorum bufiyatlarda avrupada kotasız kullanabiliyorum ama burda :( türk telekomun ..... emeğine sağlık

Dusss kardeş; Sw 2008 için sp1.1 yayınladı. Bunu nasıl indirebiliriz? Sw nin kendi sitesinden indiremiyoruz. E-mail, şifre benzeri şeyler istiyor. Yardımcı olabilirsen memnun olurum. Teşekkürler.

Arkadaşlar bana sadece Crack lazım biri bana Crack ini mail atabilirmi
Adresim
xxxxxxxxxxxx
teşekkürler.

SolidWorks 2007 Eğitim Cd'leri Toplam 3CD
BUNUN İÇİNDE HANGİ KONULAR VAR? ACAMA

3 Cd İndİrdİm Ama Wİnara Mi SikiŞtirdin Yad Ahangİ Dosyaya ŞikiŞtirdin Bİde Onu Dermisin?

ben de rpdshr den 39 dosyayı indirdim, crack işlemini de anlatıldığı gibi yaptım, bu aşamada bir sorun olmadı, normal şekilde kuruldu...

Yanlız benim sorunum menu lerde...
Kurulumu yaparken solidworks office falan değil de yanlızca solidworks olarak kurdum. Üst sol köşedeki solidworks yazısının yanında dosya-edit-view gibi menuler çıkıyor, fakat bu versiyonda yeni eklenen en üst çubuktaki kaydetme, yeni dosya açma gibi ikonlar çıkmadı bende default olarak...Ayrıca features-sketch gibi yeni eklenen menu command manager çubuğu da boş bende...

Bu nasıl bir sorun anlamadım, benzer bir sorun 2007 kurarken de bir kere başıma gelmişti, sonraki kurulumlarda hiç karşılaşmadım, acaba bunu da mı yeniden kursam. Office kurmak ile sorunun çözüleceğini sanmıyorum, belki de formatlı bir sisteme kurmak gereklidir...

Geri