dussssss
New member
emegi gecen herkese cok teşekkürler , böyle bir konuyu bizimle paylaşan arkadaşımızdan Allah razı olsun , beni büyük bir dertten kurtaracak solidworks 2008 ama malesef kac gündür indiremiyorum daha öncede yazdıgım gibi indirme şansım cok zor ne olur bana birisi solidworks 2008 i 1 tane dvd ye cekip yollasın bu istegimi hoş görün indirebilseydim indirirdim ne olur beleşcilik gibi görmeyin isterseniz yollayacak arkadaşa dvd parasını bile gönderirim kargo parası zaten bana ait olur gercekten cok ihtiyacım var
şimdiden cok teşekkür ederim ...
dusss paylaşımın için çok teşekkür ederim. yalnız ben de crackte bir sorun yaşadım.patchi yaptım.daha sonra license dosyasını sildim.restart yaptım.solid i açtım.ama benden reg code istemiyor direkt çalışmayı durduruyo.wista kullanıyorum.programa da acele ihtiyacım var.yardımcı olursan çok sevinirim.
Arkadaşım seninle irtibata geçicem.
Vistada çalıştıran arkadaşım sende bunu XP modunda çalıştırırsan sorun ortadan kalkacaktır.Xp modunda çalıştırma için denetim masası program özelliklerine gel orada alta o tarz bir menü var ve programı Xp modunda çalıştır.Sorun yüksek ihtimalle kalkacaktır.
Kalın sağlıcakla;