SolidWorks 2008 [İleri düzey Katı Modelleme]

merhaba 1 ay once bunun torrentini kendim bulmustum o zaman serial ve crackler piyasada yoktu maalesef.. senin sayende bunları buldum.. tsk ederim .. fakat bi sorun var crack olayında ...orda yazılan gibi regedite girdim license klasorunu actım orada neyi silecegimi anladım yardımcı olursan cok sevinirim ...delete the key diyor... license dosyasını silmeyi denedim olmadı bi daha yukledim ...
bu konuda yardımcı olmanı bekliyorum

arkadaşım program için öncelikle çpk teşekkür ederim ama ben bu crack işlemini başaramadım.orada neyin silinip neyin eklenmesi gerektiğini işlem sırasıyla yazabilirmisiniz

Arkadaslar Bana Solİd Works 2007 Crak Lazim Bende Varama Crak Calismiyo Yardim Eden Arkadaslara Şİmdİden TeŞekkÜrler

arkadaşım program için öncelikle çpk teşekkür ederim ama ben bu crack işlemini başaramadım.orada neyin silinip neyin eklenmesi gerektiğini işlem sırasıyla yazabilirmisiniz. acil olursa sevinirim şimdiden tşk.???????

Licence dosyası içinde nereyi silecegiz acaba??

Yardımcı olursanız sevinirim.

Dusss kardeş!!! Yardımların için teşekkürler. Ancak bende de sorun oldu. Şöyle ki; Vistaya kurmaya çalışıyorum. İlk olarak kurduğumda Crack yemedi.(ilk mesajdaki crack) Trial olarak kurdu. Bir kaç gün bu şekilde kullandım. Daha sonra kaldırıp yeniden kurmaya karar verdim. Bu arada kurarken serial no giriyoruz ancak 2007 deki gibi regcod isteyen pencere gelmiyor. Yazdığımız serial no nun yanına -sanıyorum- bir regcod kendisi yazıyor. Ayrıca resimde belirtilen kayıt defterindeki Lisences anahtarını silince -hata oluştu- diyor ve program hiç açılmıyor. Programı kaldırdım. C'nin içerisindeki SW nin bütün artık dosyalarını sildim. Ayrıca kayıt defterine girip Sw ile ilgili bütün kayıtları da temizledim. Yeniden kurdum. Programı açmadan crack ını yaptım. OK dedi. Programı çalıştırdım. Bu defa da sanki 30 günlük deneme süresi dolmuş gibi aktivasyon penceresi geldi.Ya internet üzerinden yada e-mail yoluyla aktivasyon yapmamı istiyor. İptal deyince program kapanıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Şimdiye kadar 2004,2005,2006 ve 2007 yi problemsiz kurmuştum. Bir yerlerde hata yapıyoruz. Sizden ricam basamak basamak kurulum ve crack işlemini bir kez daha yazabilirmisiniz?
Teşekkürler.

arkadaşım solid 08 yükleyip çok güzel bir iş yapmışsın bu yüzden seni tebrik ediyorum. fakat filefactory e yüklediğin dosyaları bir de friendlyfiles a yükleyebilir misin? şimdiden çok teşekkür ederim.

Dusss üşenmeyip rapide upload yaptığın için çok teşekkürler,büyük emek harcadığın ortada eline sağlık.

ALLAH razı olsun kardeşim paylaşımından ötürü hele eğitim cdleri için tek kelimeyle süpersin işimize yarayacaktır.....

dussssss arkadaşım şu eğitim cdlerini nasıl açaçağız. nrg uzantılı neroyla açmaya çalıştım olmadı bana
sorry.This is not a valid Nero CD image file! ne yapmam lazım???

valla super indirdim kurdum calisiyor karsilastigim problemlerin cozumlerini programi upload eden arkadas anlatmis cok yardimci oldu ben tekrar onun aciklamalarini iletiyorum
İlk önce denetim masasına giriyorsun.(Tabi denetim masası Kategori görünümünde olmalıdır.Sonra Program ve özelliklerine giriyorsun.Ve açılan yerde altta programı başka modda çalıştır tarzında bir yer olması lazım.Ve oradan solidWorks 2008 seçip programı Xp modunda çalışmayı tıklayıp ve sürekli dedikten sonra çıkıyorsun artık sana programı çalıştırırken güvenlik uyarısı gelmeyecek ve program vistada sorunsuz çalışacak.
ve birde crack icin crack programina sag tiklayip run as administor(yonetici olarak calistir diyorsunuz)
vistada boyle herkese iyi calismalar iyi paylasimlar arkadasim sanada cok tesekkurler prog uploadin icin...

ALLAH razı olsun kardeşim paylaşımından ötürü hele eğitim cdleri için tek kelimeyle süpersin işimize yarayacaktır.....

dussssss arkadaşım şu eğitim cdlerini nasıl açaçağız. nrg uzantılı neroyla açmaya çalıştım olmadı bana
sorry.This is not a valid Nero CD image file! ne yapmam lazım???

Power İso programı ile yazdırmaya çalış yada yazdırma direk çıkar.

Saygılar;

tamam kardeşim çalıştırdım onu:) ama bende crack sorunu yaşıyorum crack dosyasının içindeki Solidworks 2008 sp0.1 çalıştırdım sldappu.dll solidworksun içinden bulup aç deyip sonrada start değince olay bitiyormu??? (işletim sistemi xp) oleyse bende hata verdi:(

yani kardeşim patchi doğru yaptığımı söledi ama açılırken activation geliyor buradan sonra ne yapmam gerekli.

teşekkür ederim dostum süper bir paylaşım olmuş...

tamam kardeşim çalıştırdım onu:) ama bende crack sorunu yaşıyorum crack dosyasının içindeki Solidworks 2008 sp0.1 çalıştırdım sldappu.dll solidworksun içinden bulup aç deyip sonrada start değince olay bitiyormu??? (işletim sistemi xp) oleyse bende hata verdi:(

yani kardeşim patchi doğru yaptığımı söledi ama açılırken activation geliyor buradan sonra ne yapmam gerekli.

benim işlemim sistemim vista teşekkürler öncelikle dusss... rapıt adreslerınden dosyaları ındırdım ve baş sayfada söylemiş olduğun gibi programı kurdum crack dosyasını da indirdim ilk sayfadan programı açtım fakat crack te bende aynı sorunu yaşadım sldappu.dll dosyasını kurdugum yerden bulup start yaptıgımda hata verıyor.yardımcı olurmusun...:victory

emeğine sağlık kardeş ellerin dert görmesin...

dussss... crack dosyasını bıdaha kontrol etsen olmuo :S startlıyorum ama 0 byte yuklendı dıo dosya bulunamadı fılen dıo sanırsam bıde sana sıfre ve pc serıalınıde alıyolar 30 gun ıcınde yardımlarını beklıorumm...:)

İsteyen arkadaşlara Soliworks 2008'i DVD halinde gönderebilirim. Bana PM yolu ile ulaşabilirsiniz

diablo kardeş daha yeni üye oldugum icin özel msj atamadım sana , bana solidworks 2008 i dvd ile yollayabilirsen cok sevinirim gercekten cok lazım ve indirme imkanım yok , eger yollamak istersen benim mailim : [email protected] sana orada adresimi verebilirim
şimdiden cok teşekkürler...

Geri