İsteyen arkadaşlara Soliworks 2008'i DVD halinde gönderebilirim. Bana PM yolu ile ulaşabilirsiniz
bana gönderebilirsen cok memnun olurum arkadaşım özel msj atamıyorum kısıtlama olayı var
İsteyen arkadaşlara Soliworks 2008'i DVD halinde gönderebilirim. Bana PM yolu ile ulaşabilirsiniz
arkadaslar bu torrent lınkıni indiriyorum ben ama normal internet sayfasi olarak indiriyor herhangi bi torrenk dosyasi inmiyor baska bi yere atsanız torrent linkini rica etsem
ya arkadasım özürdilerim ama programı indirdim ama ckar calısmıyo yani sldappu.dll dosyasını bulamdım yardımcı olursan sevinirim
tesekkürler ellerine sağlık
arkadaşlar ben hafta sonu upload etmeye calıscam edersem linkleri burdan vericem ben indirdim şu an kurmaya calısıyorum...
Arkadaşm ordaki crack yerine ilk sayfadaki cracki indir o çalışıyor.
arkadaşım valla ben anti rapidcilerdeni o yüzden rapide yarısına kadar upload etmiştim.Ama çok bunaldım.O yüzden Upload siteleri aradım ve bu aramalar sonucund bir çok upload sitesine rast geldim ve bunuda hackhellda yayınladım ve konuyu sabit başlığa taşdılar.Eğer bir aksilik olmaz ise linkleri 500MB olarak belirledim Toplam 8 link 7 tanesi 500MB 1 tanesi 50 MB bu daha iyi olacağını düşünüyorum.
Sende rapide atarsan arkadaşım burada yayınlamamız daha mantıklı olacaktır ama sen yaptığın linkleri pm olarak atar isen ben linleri konumun altında yayınlarım benim amacım teşekkür aslmak değil.Paylaşımı artırmak ve faydalanmak.
Kalın sağlıcakla...
kardesim 1 sorum olacak rapide en fazla 1 part 100 mb upload oluyor bildigim kadariyla sen baska upload sitesine mi yapacaksin 1 part 500 mb hic bir yerde görmedim buarada ilgin icin tesekkürler programi coktan beri ariyorum benim icin cok önemi var bu programin, eskisini kullaniyorum ve cok iyi anladigim bir program, kullanimi Autodesk Inventor a cok benziyor buarada bilginize
Kardeş solidworks 2008'in crack'i çalışmiyor. Mümkünse yardımcı olurmusunuz. teşekkür
kardes cok ama cok tesekkurler..aynı rapid linklerinden bazılarından 2 ser tane var..hangisini indirmemiz gerek acaba?
arkadaşlar ben kurdum 1 ay oldu kullanıyordum bügün activation dedi bana 1 ay önce craklemiştim ama bugün boş çıktı. tekrar deniyeceğim.
dussssss kardesimizin paylasmis oldugu rapidshare linklerin hepsi dogru calisiyor arkadaslar ben indirdim 39 partida ve kurdum icinde ilacida vardi, dusssss kardesimiz sözünü tuttu ve rapidshare linklerini bizlerle paylasti nekadar tesekkür etsem azdir,
buarada solidworks 2007 ve 2008 arasindaki fark gercekten cok büyük 2008 de komple ana menü degismis alismak biraz zor olacak gibi ama deger,
buradaki cogu arkadaslar crack calismiyor diye sikayet ediyor, bende bir sorun olmadi, buarada ben XP kullaniyorum belki bazi arkadaslar vistada sorun yasiyorlardir.