dussssss
New member
ben de rpdshr den 39 dosyayı indirdim, crack işlemini de anlatıldığı gibi yaptım, bu aşamada bir sorun olmadı, normal şekilde kuruldu...
Yanlız benim sorunum menu lerde...
Kurulumu yaparken solidworks office falan değil de yanlızca solidworks olarak kurdum. Üst sol köşedeki solidworks yazısının yanında dosya-edit-view gibi menuler çıkıyor, fakat bu versiyonda yeni eklenen en üst çubuktaki kaydetme, yeni dosya açma gibi ikonlar çıkmadı bende default olarak...Ayrıca features-sketch gibi yeni eklenen menu command manager çubuğu da boş bende...
Bu nasıl bir sorun anlamadım, benzer bir sorun 2007 kurarken de bir kere başıma gelmişti, sonraki kurulumlarda hiç karşılaşmadım, acaba bunu da mı yeniden kursam. Office kurmak ile sorunun çözüleceğini sanmıyorum, belki de formatlı bir sisteme kurmak gereklidir...
SolidWorks 2007 Eğitim Cd'leri Toplam 3CD
BUNUN İÇİNDE HANGİ KONULAR VAR? ACAMA
3 Cd İndİrdİm Ama Wİnara Mi SikiŞtirdin Yad Ahangİ Dosyaya ŞikiŞtirdin Bİde Onu Dermisin?
Dusss kardeş; Sw 2008 için sp1.1 yayınladı. Bunu nasıl indirebiliriz? Sw nin kendi sitesinden indiremiyoruz. E-mail, şifre benzeri şeyler istiyor. Yardımcı olabilirsen memnun olurum. Teşekkürler.
ArkadaŞlar Solİdworks 2008 Offİce Pro Kurdum Fakat Toolbox AÇilmiyor Ad İns Den Toolbox İŞaretledİm Fakat Yİne AÇilmiyor Ne Yapabİlİrİz TeŞekÜrler
Arkadaşım senin sorunun kendi bilgisayarında olabilir.Ama istersen programı yenniden kurmadan önce costumize ayarlarına gir oradan halledebilirsin.
................................
Eğitim CD'lerinde bütün konular mevcuttur.İndirmeni tavsiye ederim.
Eğitim CD'leri Powerİso programı ile açılabilir.Ya da Nero ile kalıba yazdır seçeneği ile CD'lere yazılbilir.
SolidWorks Sp1 yayınlandığı doğrudur.En kısa zamanda eklenecektir.
Üstelik SolidWorks 2008 Premium paketş pşyasaya düştü.Yani bahsettiğiniz Cosmos filan hepsi içinde mevcut olan bir paket.Yaklaşık 5.15 GB oda yakın bir zamanda upload edilecektir.
Toolbox açılmaması garip ama sende programın costumize bölümünden bu ayarları yapabilirsin ya da tekrar kurmanı tavsiye ederim.
Kalın sağlıcakla;