ProAgent v2.1 SE ! Bir trojandan daha fazlası için...!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
human_king' Alıntı:
yaw turk_hard bi sorum olacak ben yaptım server ı adama attım adam dedi ingilizce yazılar çıktı. şimdi burdan anladığım şifreler bana gelmiş olamsı lazım ama aradan 30 dk geçti hala mail gelmedi ne zamana gelir. mail adresim gmail. bi yarım edersen sevinirim.

gmail'in spam klasörünü kontrol et.. ingilizce yazılar çıkması server'ın kesin

olarak alıştığı anlamına gelmiyor.. karşı tarafta antivirüs olmaması lazım, firewall

olmamalı.. bunlara dikkat et..

ya cvp vermemiş kimse bida sorim yolladımız kişiye zararı olurmu tanıdğımız birine yollasak flan pc si zarar görürmü ??

Trance55' Alıntı:
ya cvp vermemiş kimse bida sorim yolladımız kişiye zararı olurmu tanıdğımız birine yollasak flan pc si zarar görürmü ??

zarar görmez.. sadece senin kontrolunde olur makinası.. başkasının senin

hazırladığın server'ı kullanma ihtimali de yok..

şimdi criptotmuydu neydi işte onu yapıştırdım descreptora(böle yazılıyodu heralde) sadece adsl şifresi bilgileri geldi dier şifreler noolacak?

fox961' Alıntı:
şimdi criptotmuydu neydi işte onu yapıştırdım descreptora(böle yazılıyodu heralde) sadece adsl şifresi bilgileri geldi dier şifreler noolacak?

bilgisayarda kayıtlı şifreleri alırsın, kayıtlı msn, icq şifreleri, adsl şifreleri...beni

hatırla seçeneği ile işaretli olması lazım msn için..

ya bide ben kriptoplu bölümü yapıştırdım hiç bişi yazmadıı sorun ne olabilir?

sevgili turk_hard kardeş öncelikle paylaşım için teşekkürler. Ama extract ederken .rar dosyasını verdiğin şifreyi giriyorum yanlış diyor. Bir göz atarmısın?

turk_hard senin taaa ben resmen hack bu program aynı gün şifrem çalındı adam akıllı iş yapın amk

erdemm' Alıntı:
Turk_Hard senin poklu şifrene nemi kaldı...hadi bakem kaybolllll!
:durdurun :durdurun
bu millet için kıçımı yırtsam yarananam ki ben..

arkadaslar bu programın sahibi pro agentin fake olduunu acıkladı kullanmayın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TuRK_HaRD' Alıntı:
:durdurun :durdurun
bu millet için kıçımı yırtsam yarananam ki ben..
abi yaranamazsın sen bunlarla paylaşma hiç bişi bırak ya sen program bulursan bana söle ben senin kıymetini biliom:)

emeğine saygı duyuyorum foruma çamur da atmak istemiyorum ama bu sendeki kopya değil daha sonradan editlenmiş olduğu çok belli..

TuRK_HaRD biladerim antiler kapalı ama windows firewall açık
hotmail ve gmaile 1-2 dk içinde test mailleri geldi yahoo da bi hata verdi...her neyse...ama serveri oluşturup deneme yaptım ama ilgili mailler gelmiyor 1 saat geçti üzerinden
sence tahmini ne kadar sürede gelir bu mailler...

Arkadaşım bu programda oluşturduğumuz serverleri hotmail gmail filan kabul etmiyor yani gönderemiyoruz bunu nasıl aşarız kolay gelsin

eyw'ta bunu yakalamayan antı yoq:D:D:D:D:D

turk_hard yenı trojen yoq mu amk SPY AGENT filan ares te gitmeseydi keske forumdan ayrilmasi kotu oldu onun yaa ama olsun sen yetersin bise :):) ama bn buraya konu acsam guvenmiolar bi arkin basina gelen bnmde basima gelmesin ;);)

fleety' Alıntı:
eyw'ta bunu yakalamayan antı yoq:D:D:D:D:D

turk_hard yenı trojen yoq mu amk SPY AGENT filan ares te gitmeseydi keske forumdan ayrilmasi kotu oldu onun yaa ama olsun sen yetersin bise :):) ama bn buraya konu acsam guvenmiolar bi arkin basina gelen bnmde basima gelmesin ;);)

paylaşacağın programların güvenilirliği onaylanırsa hiç bir problem olmaz,

başına birşey gelmesi aksine teşekkür de alırsın.. ama program harici herhangi bir

trojan/keylogger içermediğnden eminsen..

selam benim sorum proagentın simgesi olan agöz resmi bende çıkmıyor.nedenini öğrenebilirmiyim

yaff ben test dedim zamn bana mail yollamıor....?

nasıl olck acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri