Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ProAgent v2.1 SE ! Bir trojandan daha fazlası için...!!
arkadaşlar bana mail geliyor ama decryptor çalışmıyor tüm forumu taradım, bu sorunu yaşayanlar var ama cevap verilmemiş hiç, cyrptolu metni nasıl çevircem? kopyala yapıştır ile çalışmıyor..
turkhard kardeş sorunumuz aynı sence çözüm ne sorun su
test maili geliyo tmm. ama sonraki mailler gelmiyo. kendimitrojanlayıp deniyom ama olmuyo çözüm üretemedim. sence engelleyen ne. virüs proğr. falan kapalı. dedim ya test oluyo ama sonrası olmuyo... bunun normal ücretsiz düz sürümünde sorun yok ama oda maillere takılıyo gönderilemiyo......
kardeş söylenenlerin hepsini yaptım.Messenger paylaşım klasörü yoluyla karşı tarafada açtırdım dosyayı ama bana mail gelmio.Sorun ne olabilir sence?Yardımcı olursan sevinirim kardeş.şimdiden teşekkürler...
ya bende bu hata raporu çıkıyooo...! "C:\DOCUME~1\samet\LOCALS~1\Temp\Rar$EX18.875\ProAgent-v2.1.9-S.E__by_TuRK_HaRD\ProAgent-v2.1.9-S.E\ProAgent.exe" çalıştırılamıyor
prg mı rar dan çıkartmaya çalısıncadaa çıkartmıyoooo..
yardım edermisinizz