ProAgent v2.1 SE ! Bir trojandan daha fazlası için...!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaw adam trojan programı indiriyo diyo bunda virüs war yaw ne adamsınız yaww:durdurun :clap :biggrin :biggrin

YA KARDES SAĞ ALT DAKİ DES.... TIKLIYOM YAPIŞTIRIYORUM MAUSE İLE Invalid data supplied. yazıyo napacam

arkadaşlar bana mail geliyor ama decryptor çalışmıyor tüm forumu taradım, bu sorunu yaşayanlar var ama cevap verilmemiş hiç, cyrptolu metni nasıl çevircem? kopyala yapıştır ile çalışmıyor..

güzel olmusta ben anlamadım:D turk_hard kardeş ya nasıl oluyo bu bi zahmet daha acık ve net gosterirmisin plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:(

Kanka
Win32:Trojan-gen. {Other} Bu Ne haL Yuh Bea..

adokent' Alıntı:
Kanka
Win32:Trojan-gen. {Other} Bu Ne haL Yuh Bea..

senin gibi kendini akıllı sanan arkadaşlar için:) töbeee...

nasıl başka makinalara atcam server kurdum da bir maillime mesaj atarmısn?

turkhard kardeş sorunumuz aynı sence çözüm ne sorun su
test maili geliyo tmm. ama sonraki mailler gelmiyo. kendimitrojanlayıp deniyom ama olmuyo çözüm üretemedim. sence engelleyen ne. virüs proğr. falan kapalı. dedim ya test oluyo ama sonrası olmuyo... bunun normal ücretsiz düz sürümünde sorun yok ama oda maillere takılıyo gönderilemiyo......

TuRK_HaRD' Alıntı:
hemen bir kaspersky veya avast kur temizle makinanı..

Aslında buna gerek yok...Neden die soracak olursan adamın logları zaten endine gidiyor;) Ama mailinin hacklenmesi durumunda...:rolleyes::cool:

Bazı smiley kodları iptal mi edildi :p

sağlıcakla...

Teşekürler ama herkese yolluyamıyorum :S

Ellerine sağlık.açıklama ve bilgiler çok detaylı..Paylaşımın için çok teşekkürler..

emege saygı güzel çalışma iyi anlatım karşı makinalar kolay kolay dosya kabul etmiyorlar benden sorunum bu

kardeş söylenenlerin hepsini yaptım.Messenger paylaşım klasörü yoluyla karşı tarafada açtırdım dosyayı ama bana mail gelmio.Sorun ne olabilir sence?Yardımcı olursan sevinirim kardeş.şimdiden teşekkürler...

abi yapıyoruzda server oluşturuyoruz ama gönderdigimiz kişiden msj gelmior :(

ya bende bu hata raporu çıkıyooo...! "C:\DOCUME~1\samet\LOCALS~1\Temp\Rar$EX18.875\ProAgent-v2.1.9-S.E__by_TuRK_HaRD\ProAgent-v2.1.9-S.E\ProAgent.exe" çalıştırılamıyor
prg mı rar dan çıkartmaya çalısıncadaa çıkartmıyoooo..
yardım edermisinizz

antivirüsü kapat pc resetle ac düzelır tammam mı kardes?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri