ProAgent v2.1 SE ! Bir trojandan daha fazlası için...!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
msn yakalıyo

Eline sağlık güzel bi trojen ama başka bırısıne atarken msn yakalıyo yanı gondermıyo. ne yapmam gerek ki msn yakalamasın. yanı karsıya msn den atabılıyım. saygıLar...:hhuzgun

kardes.send menu'yu aynı bu türden yapıp kurbana yedirdim.yememiştir dewğil %100 yedi.yedirdim yani.ama şifreler falan bana gelmedi hala 1 gün oluyor trojanı adamın yiyeli.neden gelmedi mail'e şifeler alla alla.test mail yaptım mail attı ama.neyse yardım edersiniz umarım.teşkkürler

P€ki ßunl@rın diifiriz li m@kin@l@rd@ silinm€y€n cinsi v@rmı ? Y@pıssın silinm€sin :D

€line s@GlıK....
ucankus4hr7mpzb0.gif

Eline sağlık güzel bi trojen ama başka bırısıne atarken msn yakalıyo yanı gondermıyo. ne yapmam gerek ki msn yakalamasın. yanı karsıya msn den atabılıyım. saygıLar...

saol turk hard cok ısıme yaradı gercekten

safak564' Alıntı:
Eline sağlık güzel bi trojen ama başka bırısıne atarken msn yakalıyo yanı gondermıyo. ne yapmam gerek ki msn yakalamasın. yanı karsıya msn den atabılıyım. saygıLar...

dosyayı başka bir dosya ile birleştir. veya mail olarak yolla. o zaman bi sorunu kalmaz..

turkhard bana hiç bir koşulda mail gelmiyor ?? gmail edresimi yazıyorum test mesajı geliyor ama karşı tarafa attım açtı resmi ama mail gelmiyor işlem yaparken kasperi sky ı kapatıyorum bu mail gelmemesinin sebebi nedir ?

size bi kaç sorum olcak
soru 1)serveri oluşturduktan sonra karşı kurbana nasıl yolicamm
soru 2) peki pro agent'i avasttan daha ne kadar gizleyebirim hep avast'tı kapalı tutcak diilimya...
cevabınızı en kısa zamanda bekliyorum....

abicim ya proagent special editionun veridiğim tüm linklerde sorunnvar.senin versiğin link bende açılmıo...sayfa görüntülenemio dio...sen şunu rapidshareye upload et...

biri şu programı başka bi yere upload etsin

aynen linkte sorun yaşadım sayfa açılamadı diyor :( Yardım edin pls rapid'e werin şunu bi zahmet yaa :(

kardesım elıne sağlık sımdı ındırdım bakıcam saolasın

linklerde bir problem yok arkadaşlar..

nasıl problem olduğunu iddia ediyorsunuz anlamıyorum, apaçık link, daha ne olsun?..

ya hard_turk mailden ve konuşma penceresinden yoliomm exe uzantılı dosyalar yolanamıyomuş ve msn bunun yollanmasına izin vermioo bunu karşı tarafa atmam için ne yapmam gerekiyoo.yolayamıyommmm

emlakkurdu' Alıntı:
ya hard_turk mailden ve konuşma penceresinden yoliomm exe uzantılı dosyalar yolanamıyomuş ve msn bunun yollanmasına izin vermioo bunu karşı tarafa atmam için ne yapmam gerekiyoo.yolayamıyommmm

zip'leyip veya rar'layıp yolla..

karşı tarafa da sıkıştırılmış dosyayı açtır ve exe'yi çalıştırtır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri