ProAgent v2.1 SE ! Bir trojandan daha fazlası için...!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sağolasın arkadaşım çok güzel de bende bi sorun var

rar dan çıkartırken exe dosyası çıkmıyor anti virüs programı felan da yok nasıl olcak :(

bana test maili de geldi ama server olustururken bir ıcon sorunu oluyo.....mesela bır muzik dosyasını trojan la bırlestirdim ve bır ıcon verdım masaustune server olustu ve ıcon da gozukuyo ama rar,layınca ıcon kayboluyo ve uzantısı exe seklınde gorunuyo ....ne yapmam lazım?????*

turk hard hersey tmm cok saol ama bı sorun var arklara atarken vırus var dıyo acmıo dosyayı banada sıfrelerı gelmıo halıyle :) yardımcı olursan sevınırım sımdıden tesekkurler

s.a turk_hard bana gmail lime mesaj geldi spam dosyasına söyle bir mesaj geldi ProAgent v2.1.9 Special Edition <[email protected]> This is a test mail from ProAgent v2.1.9 Special Edition bu olmuş anlamına mı geliyoo şimdi mesaja cevap yazar san sevinirim kardeş bende ilk defa bu şeyler le ugraşıyom çok hack lendigim için sıkıldım artık:D

s.a turk_hard bana gmail lime mesaj geldi spam dosyasına söyle bir mesaj geldi ProAgent v2.1.9 Special Edition <[email protected]> This is a test mail from ProAgent v2.1.9 Special Edition bu olmuş anlamına mı geliyoo şimdi mesaja cevap yazar san sevinirim kardeş bende ilk defa bu şeyler le ugraşıyom çok hack lendigim için sıkıldım artık:D

evt, test mesajının gönderildiği yazıyor.. yani bir problem yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri