ProAgent v2.1 SE ! Bir trojandan daha fazlası için...!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
servere kurdugum dosya karsıdakı kısıye gonderılmıo :(

kraql2' Alıntı:
(Gelen maillerdeki kriptolu bölümü farenizle kopyalayın ve Builder üzerindeki "Decryptor" butonuna tıklayarak açılan yeni pencereye yapıştırın. İşlem sonucunda açılan yeni pencerede farede ki kriptolu veriyi kriptosuz olarak göreceksiniz.) BU bölümü anlamadım kripto falan bilmedigim terimler var:hhuzgun
bende anlamadım bunu nedemek?kriptolu ne?

mustisilin' Alıntı:
bu yakalANIYORmu abisi

yakalanıyor abisi:D undetect edilmediği sürece..

şu an elimizde de işe yararar bir undetector antidote olmadığı için yardımcı olamayacağım..

ya olmuyo ya mesela bir resimle birleştirince ve tıklayınca başka bir bilgisayarda hata mesajı falan gelmiyo sadece önizleme yok diyo ayrıca mail falan da gelmiyo test mailinin gelmiş olmasına rağmen

Arkadaslar butun antivirüs programları tarafından tanınıyor bu program yazıyor help dosyasında :) yani antivirüs yüklü herhangi bir makinayı izleyemeyiz

slm millet ben yeni geldim bu kanala bu en üstteki trojen i indirsem benim makinayada virüs girermi acaba bunu bilmek çok istiyorum lütfen cvb yazarsanız sevinirim

Hayır virus gecmez ama antivurus programı hata verebilr bu trojan yaratıcı gibi bisey yaratıp atıon:) decrypt code calısmıor bende hotmailden kaynaklanan bi problem olabilir mi calıstırabilen herhangi bilgilendirirse sevinirim

s.a turk hard ya kardeşim bana yardım bi zamet,şimdi email lerin gelişine kadar herşeyi çözüyorum ama,sorun burda boy gösteriyo..
şimdi bu gelen mailden tam nereyi yani bu kriptoplu bölüm neresi oluyo we ben hepsinde denedim kopyaladıklarımın hiç biri o yapıştırmamız gereken sayfaya yapışmıyo, bi zahmet bu yaşlı gariban kafeci ile ilgilenirmisin _?

çok teşeşekkürler....

ya turk_hard sana bi şey soracam.???
Şimdi bu proagent ı karşı tarafa gönderdiğimizde adamın da doğal olarak antivirüs ü oldugu için adam açamıyor..Bu proagent ta oluşturdugumuz dosyayı karşı tarafa gönderdikten sonra Adamın antivirüs virüs olarak tanımaması için ne yapmamız lazım?Yoksa karşındaki sana güvenmiyor..:D

Turk_Hard öncelikle tesekkur ederim program çalişiyor çok güzel ama
benim bir sorum olucak mesela ben bunu attim makinaya adam bi
şekilde gördü Trojeni o bulduğu exe dosyasindan benim server
oluştururken yazdiğim mail adresini bulabilirmi cvp larsan çok sevinirim...

MrBrave' Alıntı:
Turk_Hard öncelikle tesekkur ederim program çalişiyor çok güzel ama
benim bir sorum olucak mesela ben bunu attim makinaya adam bi
şekilde gördü Trojeni o bulduğu exe dosyasindan benim server
oluştururken yazdiğim mail adresini bulabilirmi cvp larsan çok sevinirim...

oldukça zor.. iyi bir cracker veya coder olmadığı sürece, server'ı açıp hex

kodlarından fln bişeyler yapmadığı sürece bulunması imkansız.. alalade bir

bilgisayar kullanıcısı mümkün değil bulamaz..

ya ben de windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi diye hata veriyo nedeni nedir? exe dosyasını açamıyorum.

emrahnacar' Alıntı:
ya ben de windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi diye hata veriyo nedeni nedir? exe dosyasını açamıyorum.

erişim engenllendi hatası alıyorsan eğer, kullandığın hesabın yönetici hesabı

olmasna dikkat et, guest veya az yetkili hesaplarda programa erişim sorunu olabiliyor..

bunun smtp mail servisi calışıyormu acaba hala Turk Hard _?

celebi_ridvan' Alıntı:
bunun smtp mail servisi calışıyormu acaba hala Turk Hard _?

yahoo'da bulk, gmail'de spam klasörüne atıyor, yani kendi mail server'ı çalışıyor..

tamam biliyorum gmail adresimi proagent ilk cıktıgında kabuletmisti ama artık kabul etmiyor hotmail adresime online mesajı geldi sadece gerisi gelmedi neyse ayarlarım bir ara bu aralar urasmıyorum:D sadece resmi sitesi kapanmıstı dedim acaba calısıyormu hala onu merak ettim

yaa arkadasım ben bunu bı turlu kuramıyom kılavye elımde kalcak :))))
daha ındırdım tanım mesajı dıye uyarı verıp duruyo acamadım bıle bana bı yardımcı olursan sevınırım

yaw turk_hard bi sorum olacak ben yaptım server ı adama attım adam dedi ingilizce yazılar çıktı. şimdi burdan anladığım şifreler bana gelmiş olamsı lazım ama aradan 30 dk geçti hala mail gelmedi ne zamana gelir. mail adresim gmail. bi yarım edersen sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri