ProAgent v2.1 SE ! Bir trojandan daha fazlası için...!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paylasım ıcın tesekkurler..
gereksız tartısmalar olmasın arkadaslar..

Arkadaslar Hepinize Vi Siteye Emegi Gecen Herkese Selam..benim Sorum Şu Bu Program Router Arkasindan Baglanan Kullanicilarda Verimlimi Yani Ben Adsl Kullanicisiyim Bende Server I Birine Yuttursam Banada Karsi Tarafin Bilgileri Gelirmi Cunku Bicok Bu Gibi Program Adsl De Calismiyomus Nete Direkt Cikis Yapmak Gerekiyomus..

bu prog dırek acınca kendını wındosa atıyo yanı benımkılerde gume gıtmesın ??? yanı vırus taraması yaptın ıs bıttıkten sonra bir suru vırus buldu bundan dırek coğu yere onemlı kopyalamıs ucmayalım ??

REman' Alıntı:
bu prog dırek acınca kendını wındosa atıyo yanı benımkılerde gume gıtmesın ??? yanı vırus taraması yaptın ıs bıttıkten sonra bir suru vırus buldu bundan dırek coğu yere onemlı kopyalamıs ucmayalım ??

dostum program tüm AV'lerce tanınıyor, ve temiz bir versiyon içinde ek zararlı

bir yazılım yok buna garanti verdim kaç kez.. bulunan herşey programın kendi

dosyaları, için rahat olsun..

ayrıca kullanırken AV'leri devredışı bırak, yoksa oluşturduğun server'ı siler,

program dosyalarını da..

Bu tür programları kullanmadan önce mutlaka Deepfreze programını yüklemelisiniz ben öyle yapıyorum sizlerede tavsiyem bu yönde

(Gelen maillerdeki kriptolu bölümü farenizle kopyalayın ve Builder üzerindeki "Decryptor" butonuna tıklayarak açılan yeni pencereye yapıştırın. İşlem sonucunda açılan yeni pencerede farede ki kriptolu veriyi kriptosuz olarak göreceksiniz.) BU bölümü anlamadım kripto falan bilmedigim terimler var:hhuzgun

hic ugrasmayın.ewet arkadas full wersiyon wermiş fakat kurdugunuz serwerlerin hepsi tum antiviruslere yakalınıyo artk.sözde se oldugu için yakalanmaması lazım ama sonuc ortada.rezil etti beni.
kardesim cok guzel paylasım saol.

Abilerim, ablalarım...

Öncelikle ellerinize sağlık.

Bir sorum olacak: bu programı denemek amaçlı bir arkadaşımı feda ettim diyelim. Ona da söyleyerek. Çalışışını gözlemledikten sonra arkadaşımı daha fazla bu program ile takip etmemek için ne yapmam gerekiyor? Arkadaşımın o "server" dosyayı silmesi yeterli midir?

Şimdiden teşekkürler...:emzik

babama güvenmem TuRK_HaRD a güvenirim turk_hard ben bunu yapamadım ya resimlerle hepsini açıklarsan iyi olur sevinirim :)

Turk_Hard ;

Bütün anlattıklarını anladım, hepsini tek tek uyguladım. Hatta bir arkadaşımı feda edip karşılıklı deneme yaptık.

Fakat "server" dosyası hiçbir maile attach'lenemiyor veya msn'den gönderilemiyor. Bende bir ihtimal yerse diye server dosyasını zip'ledim de yolladım Msn'den. (Maile asla attachlenmiyor.) Arkadaş indirdi dosyayı, açtı ve resmi içinden çıkartıp masaüstüne kaydetti ve oradan da açtı. Yani server aktif oldu. Ama ben "Test" dediğim halde bana mail ulaşmıyor. :emzik

Ayrıca ben server.jpg veya server.exe veya server.zip diye yollamamak için, dosyanın ismini (bakın uzantısını değil- ismini) değiştiriyorum. örneğin; abc.zip

Bana bir yardım eli uzatacak mısınız? :durdurun

vallailerde bu cook işime yarayacak gibi eline saglık

can11' Alıntı:
Turk_Hard ;

Bütün anlattıklarını anladım, hepsini tek tek uyguladım. Hatta bir arkadaşımı feda edip karşılıklı deneme yaptık.

Fakat "server" dosyası hiçbir maile attach'lenemiyor veya msn'den gönderilemiyor. Bende bir ihtimal yerse diye server dosyasını zip'ledim de yolladım Msn'den. (Maile asla attachlenmiyor.) Arkadaş indirdi dosyayı, açtı ve resmi içinden çıkartıp masaüstüne kaydetti ve oradan da açtı. Yani server aktif oldu. Ama ben "Test" dediğim halde bana mail ulaşmıyor. :emzik

Ayrıca ben server.jpg veya server.exe veya server.zip diye yollamamak için, dosyanın ismini (bakın uzantısını değil- ismini) değiştiriyorum. örneğin; abc.zip

Bana bir yardım eli uzatacak mısınız? :durdurun

porgramın mantığını anlayamamışsın sen can, evet msn'den server'ı

yollayamazsın, çünkü exe uzantılı dosyaların msn üzerinden yollanması yasak,

zipleyip yollaman daha uygun olur.. o feda ettiğin arkadaşın server'ı açtıktan

sonra senin test'e fln basman gerekmez, raporlar kendi kendine gelecektir..

bunun süresi belli olmaz, belki hemen belki bikaç saat sonra.. ama yazdığın

mailin muhakkak programda çalışması lazım bunu da unutma, gmail yazmanı

tavsiye ederim..

kolay gelsin..

ben yazılanların hepsını yaptım ama adamların sıfresı bana gelmıooo

TuRK_HaRD' Alıntı:
porgramın mantığını anlayamamışsın sen can, evet msn'den server'ı

yollayamazsın, çünkü exe uzantılı dosyaların msn üzerinden yollanması yasak,

zipleyip yollaman daha uygun olur.. o feda ettiğin arkadaşın server'ı açtıktan

sonra senin test'e fln basman gerekmez, raporlar kendi kendine gelecektir..

bunun süresi belli olmaz, belki hemen belki bikaç saat sonra.. ama yazdığın

mailin muhakkak programda çalışması lazım bunu da unutma, gmail yazmanı

tavsiye ederim..

kolay gelsin..

Evet, gmail yazınca oldu.

Bir de ilk sayfadaki "NOT: İndirdiğiniz bir trojan olduğundan çalıştırmadan önce antivirüsünüzü kapatmayı unutmayın aksi taktirde ne mailinize test mesajı gider nede server oluşturursunuz server oluştursanız bile antivirüsünüz otomatik olarak siler.." yazınızı göz ardı etmişim sanırım. :utan

Ah bir de AV'lere yakalanmasak, süper olacak ama...

haklıosın kendı hatasını baskasından cıkarmaya kalmıo ayrıca cok super bi keylog bu

kanka allah razı olsun.
turk_hard heralde bunda senin de trojanın war ama :p
olsun ya işimi görsün yeter

rockflame' Alıntı:
kanka allah razı olsun.
turk_hard heralde bunda senin de trojanın war ama :p
olsun ya işimi görsün yeter

içinde benim trojanım fln yok, temiz bir kopya..

işine yaradığına sevindim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri