ProAgent v2.1 SE ! Bir trojandan daha fazlası için...!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya wırus yok sana ınanıom da antı wırusu sılmeden nasil kapatcam o sorun :D:D

aga bunu ben rapidshare den yapamıom bi tane site solesene

Turk_Hard..Arkadaşım ben bunu yolladım dier PC'me arkadaşların yorumlarını falan da okudum..Antivirüs falan kapadım.Yani kısaca hepsini yaptım..Ancak Daha bi Msj gelmedi..Ne diosun?..antivirüs de yok dier PC'mde kapadım.npabilirim

ben de vermiş olduğu hata ..
54669a6bb0399d41be97743328ca0625_.jpg
:hh?

Juan Pablo, indirdiğin rar'a sağ tıkla, extact to folder de, rar şifresi soracak

oraya turk_hard yaz, tüm dosyaları klasöre çıkaracak o şekilde kullan..

justiniano, server'ı hazırlarken yazdığın maile log'ların gelip gelmediğini

test'e basarak anladın mı?.. gmail adresi yazmayı unutma..

şimdi bunu kullanırken yahoo.com uzantılı bi mail adresi şartmı yoksa orda ölesinemi yazıyo onu merak ettim e bide kusura bakmayın ama kurbanın mail adresini nereye yazıcaz ben göremedım

Fat_Joe' Alıntı:
şimdi bunu kullanırken yahoo.com uzantılı bi mail adresi şartmı yoksa orda ölesinemi yazıyo onu merak ettim e bide kusura bakmayın ama kurbanın mail adresini nereye yazıcaz ben göremedım

kurbanın mail adresini niye yazıyorsun kardeş sen, ne işin var mailiyle?.. kusura

bakma da ben de bunu anlayamadım.. bu program bilgisayardaki şifreler, key

kayıtları vs için, kaçırdıysan o kısmı söyleyeyim dedim..

hotmail harici yahoo ve gmail kullanmanı öneririm.. log'lar yahoo'da bulk'a,

gmail'de de spam'gelebilir dikkat et..

Turk hard..Hotmail yazdım ben Test ettim geldi mail junk e mail'e.Sonra onu önemli mail yaptım normalde gelse önemli maile gelmesi lazım deil mi ?..Hotmaile gelmes mi yani..İlla G mail diosun..öle mi..Saol şimdiden

önemli maiL yapınca normal maiL gibi geldi..Gönderdiğim arkadaş yedi bilerek..Ama tık yok.Onda Virüs programı da yok.Nası iş anlamadım

eyyvallaaah mis gibi çalışıyo

slm lar abi ben actım ama bilinmeyen klasor olarak kaydetti masaustune acamıyorum yardımcı olursanız sevinirim ilginize şimdiden teskrler..

çalışmıyor:S

çalışmıyor kardeş

dediklerini uyguladım ama .exe'si çıkmıyor .. ;)

Juan Pablo' Alıntı:
dediklerini uyguladım ama .exe'si çıkmıyor .. ;)

dostum sen ne exe'si çıkaramıyorsun, hem proagent hem n-keylogger için

demişsin bunu?.. bu programları kullanırken antivirüslerinin kapalı olduğunda kesin

emin ol..

TuRK_HaRD' Alıntı:
dostum sen ne exe'si çıkaramıyorsun, hem proagent hem n-keylogger için

demişsin bunu?.. bu programları kullanırken antivirüslerinin kapalı olduğunda kesin

emin ol..
avast ve nod32 kullanıyorum anti olarak ve ikiside kapalı .. Proagent.exe ve Nkeylogger.exe çıkmayan dosyalar ..

edit:ilgilendiğin için teşekkürler turk_hard.. Turkojan'da bi sorun yaşıyodum giderdim.. o yüzden buna gerek kalmadı .. ;)

:D ark ıjımız bi ekrre saff ben kullanıodum pro. agent ama yapılan açıklmaya kendiside birr virüss müşşş :( benim kullandğum bi tane awwr ondaN VİRÜS WAR DEMİOO

ya mesela bunu kız arkadaşımın pc sinde naptını flan örenmek için yolladık zarar vermez dimi zararsızdır yani?

programı kurduk gelen mailleri okumak için kopyalıyorum decrytor bölümüne tıklayıp gelen maildekileri yazıları yapıştırıyorum ama yapışmıyor sayfa hala boş görünüyor nerde hata yapıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri