Linux - Beyaz Masa, Sorunlarınız

Pardusteki dosyalarima Xpden Nasil...

Arkadaslar makinamda hem xp hem pardus var kurdum yeni yeni ogreniyorum simdi ben pardusten xp ortamindaki bir dosyami alabiliyorum diyelim ki Xp deki mp3 leri parduse tasiyip dinliyorum

Ama Xp yi acip pardusteki bir mp3 nerden ulasabilirim nasil gecis yapacam cozemedim yardim lutfen

Kardes bunu biraz aciklarmisin lutfen

O siteye giriyorsun, programı download ediyorsun.setup a çift tıklayıp programı kuruyorsun.C, D vb gibi bir bölümün "bilgisayarım" içerisinde oluştugunu görüyorsun.Sonrada dosyalarına ulaşıyorsun :goz:

Kolay Gelsin...

Yardim ederseniz cok sevinirim :(

:melekVbulletin 3,7,0 Türkçe dil dosyası lazım Reklamsız

buna ihdiyacim var arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim

abi bulamadim yaw bi yardim etsen duacin olurum valla:(

yardim eden yokmu ya:(bulamadim:(

bulamadimmmmmmm yardim acillll:(

abi bulamadim yaw bi yardim etsen duacin olurum valla:(

yardim eden yokmu ya:(bulamadim:(

bulamadimmmmmmm yardim acillll:(

Anlatamadım galiba?
Forumun vbulletin ile ilgili olan bölümünün linkini verdim.oradaki arkadaşlara soracaksın, orada arama yapacaksın.
aradığın şeyi yanlış yerde arıyorsun.

Laptopa Linux Kuramıyorum YARDIM!!

Laptopuma Linux yüklemeye çalışıyorum ama hep komut satırında kalıyor. Pardus ve Ubuntu'nun değişik versiyonlarını denedim, yükleme yapmıyor, cd'den çalıştırmaya çalıştım yine komut satırında kaldı. Denediğim CDleri MasaÜstü bilgisayarımda sorunsuz çalıştırıyorum. Sorun ne olabilir arkadaşlar?? Laptopun özellikleri şunlar:

ACER ASPIRE AS5315 INTEL M530 1.73Ghz 512MB(sonradan 1GB eklendi)RAM, 80GB ( PARLAK EKRAN ) - ntel 943GML Chipset - Intel Paylaşımlı 128MB.

Fedora Arac cubuklarini kaybettim.

Fedora 8 kurdum pc' ye. Amsn' i yanlislikla panelden sildim. Simdi assagi indiremiyorum Amsn' i, indirsem dahi tekrar bulamiyorum.

Panele tekrar nasil ekleyecegimi birisi zahmet olmazsa tarif edebilirmi?

Simdiden tesekkurler...

Öncelikle sorununu, linux problemleri başlığı altına yazsaydın daha iyi olurdu.
2.olarak, tekrar eklemek kolay.panel üzerinde iken sağ tıklayarak add item veya buna benzer birşey olmalı.veya Add to Panel gibi...
Buna tıklayarak, pencere seçici, pencere yöneticisi, drawer gibi eklentilerden birini seçmen yeterli olacaktır.
Kolay Gelsin

pc özelliklerine göre linux rahat kurulabılmesı gerekır. Ya cd surucunde sorun var yada biosu guncellemen gerekır yapmann gerekırse wındows uzerındenn kolayca guncllenıyo

linuxta ekran kartı sorunu

pardusun 2007/3 sürümünü kurdum herşey çok güzel ama bazı problemler var bunları halledebilirsem windowsu tamamen kaldırıcam yardımcı olursanız tabiki :

1- atı hd2600 xt ekran kartını tanımıyor. dosya paketinden girdim atı driverlarını yükledim ama işe yaramıyor
2- DVD sürücüsünü tanımıyor her açılışta uyarı veriyor
3-asus m3a anakartı kullanıyorum. ancak açılışta anakart penceresinde 5-6 dakika takılıyor sonra açılıyor.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

yardım eli uzatın

s.a kardeşlerim bn 2. işletim sistemi olarak ubuntuyu kurmak istiorum fakat laptop a yuklediğimde pc cok kastı hızdan eser yoq laptop olduğu içinmi olmustur bunu masaüstü pc yuklesem aynı problemler olusurmu ?
pc donanımım soyle

2x 1 gb ram

amd athlon x2 3800 cpu

asus 256/1 gb ekrankartı

yardım edersenız sewınırım :bow:bow:bow:bow:bow:bow:help:help:help:help

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=53700

Biz Linux bölümünde, yardım amacıyla üstteki linki kullanıyoruz..

Sorununa gelirsek, makinanın o durumda olmasının ubuntuyla doğrudan bir ilgisi oldugunu sanmıyorum..senin makinanda bir sorun olaiblir.
4 gün önce de windowsta büyük bir sorun yaşamışsın

vistadan ubuntuya tamiz geçiş yardıımmm

pc.mde vista yüklü şu anda ubuntu indiriyorum baya araştırdım ama bişey bulamadım ubuntuyuda tanımadığım için nasıl yaparım bilmiyorum. pc.mde sadece ubuntu olsun istiyorum vista tamamen kalksın yaw pc.den nasıl yaparım şimdiden teşekkürlerrrrr:goz:

bi allahın kulu yokmu bilen, yardım eden......

Geri