Heyyy Gidi Günler(Knight Online)

eski k.o daha iyiydi şimdi cyphere gir millet coşmus herkesde +9 item başka serverdekilere soruyorum cs varmı serverde bir kac tane dior cypherde adamlar +8 takıo :D

walla arkadaslar oyunu bıraktım off super hayat benden tavsiye oyunu bırakın hayata bakın : )

ben 22 lwl e kadar skill açtırmasını biilmiyodum
statlarıda rasgele veriyodum( yanımda oynayanlar yoktu ) sırayla veriyodum dex str int falan :)
rogueden tptptptp istiyodum :D
tek basına smilodon kesen adam a yalvarıyoduık kas die :D
npc den rasgele kıyafen alıp giyemiyodum sinir oluyodum :D

konuyu açan kardeşim sana katılıyorum oyunu 2006 da oynamaya başlamıştıum areste bir magem wardı ki sorma 1 yaz da 60 yapamamıştım sonra patch geldi o yaz cyphera geçmiştim item yapmıstım 70 warrior kastım şimdi logosta deli bir ardream charım var oyuna girmiom nedenmi pre sh gold elbisesi minör için pot hep bu yüzden eski zamanlar çok güzeldi hatırladıkca duygusallasıorum kardesim bana bu anı yaşatığın için sağol war ol :D

hatırlatın için saol çok güzel günlerdi bend eyeni başlamıştım o aoarlar clan yeni gelmişti clana aldılar farkıda deildim kabul eetim baktım arkamda siyah pelerin dedim neydne çıkıyo plerin diye lufersonda yaratık kesmeye başladım pelerin çıksada satsam diye çogu yeni başlayanlarda abi pelerini satsana bana derlerdi olm çıkaramıyom nasıl satayım derdim ne kesme pelerin çıkmıyodu daha kavrayamamıştım clanlar yeni gelmişti ama neydi o günler keşke eski sigi olsaydı şimdi uskoyu bıraktım 2 senedir usko oynamıyom herkez çok saglam oldu oyunda ezik devri kalmadı ama eski günler gözümün önündne film gibi geçiyor çok güzel günlerdi o günleri yaşadım için mutluyum keşke bi k2 daha açılsa eski versiyonda herkeze selametle

cyheper serverine gelince k2 yi heaven clanı yönetiyor ne varsa onlarda var hilesi düpesi alası saten uskoyuda bitiren heaven clanı adamlar şirket atmış fazla söz gerek yok mafya adamlar

vallaha duygulandım ya .. goblin yokuşunda pazar kurup goblin armor satardık ne muhabbetler dönerdi orda bee :):) bide kalluganın önünde tek bir glypodont çıkardı onu kesene kahraman gözüyle bakardık. galiba haklısın arkadaşım eskiden aldığımız keyfi yeni oyuncular anlamaz belki ama bi başkaydı.. :'( ama arkadaşlara bi tavsiyem ben oyunu bırakalı kısa bi süre oldu, çok sevdiğim kitap okuma alışkanlığını yediden kazandım. yeniden arkadaşlarımla vakit geçirmeye başladım. eskiden harcadığım onca zamana acıyorum bu oyuna başladığım güne lanet ediorum. bence bırakmayı denemelisiniz

ya hocam sende cok eski gunl;erden bahsetmisin beee ama saol
bence sen sallıyosun senin dedigin dönem 5-6 sene önce koltukta oturan carlar vardı
o zamanlarda galatasaraylı arda die biri henüz parlamamıştı ama sen yazmışınkı arda_Gs ile kasılıyoduk bana saçma geldi arkadaısn nasıl şimdi ünlü olan birine özenmiş.

çok haklısın arkadaşım saol

ben oyuna 1318 zamanlarında başlamıştım 2.5 sene oldu

o zamanlar oyun daha güzeldi

eline koluna sağlık be kardeşim ortaokuldaydım ozamanlar way be üni bitecek be kardeş 6 ay kaldı nerden nereye ...

Kanka Valla OkuduğumDAa AğlamakLı OLdum SAol HAtırlattıĞın İÇin (Ronark 72 lwl Okcu satılır Fll item)

45 lwl'e Kadar Moradonda kastıqımı hıç unutmuyorum
üyelık almayı bılmıyorduk cafecı bıze bı tane wermıstı onunla 2 kısı oynardık O gırdıqı zaman ben gıremezdım ıkımızınde yan charı wardı

HEYTT BEE ESKIDE ÇALMA ÇIRPMADA YOKTU ŞİMDİ İSE ADAMLAR MESLEK EDINMIS DAHA DÜN 15 GB LIK ADAMIM HACK YEDI :(

Geri