Heyyy Gidi Günler(Knight Online)

K.o yu ilk internet kafede bnden 3 yaş büyük biri oynarken gördüm bu oyun ne abi dedim . Böyle adam yürüyordu . Abi oyunun adı ne dedim hala cevap vermedi . Aradan 5-6 gün geçti internet kafeci O oyunu yükledi . Bn orda bi çar açtım Priest tabi oyunu bilmiomya Ben o çara bütün pointleri verdiğimi hatırlıyorum !. :D Elimde +8 wood staf vardI . wood stafı Boş boş kasmaya çalışırken Werewolften düşürdüm bilmiyordum az kaldı yakıcaktım :D taktım kullandım .:D ı o aralarda Kİmselerde wood staf yoktu herkez pm atıyordu !
5 Saat boyunca Moradonda Oyalandığımı hatırlıyorum kasmak için :D orc watcherlere sinir oluyordum :D Hep yatırıyorlardı ! :D

Knight online bea, ben bu oyuna çok şey borcluyum.

I love you m-game, I love you k2.

Ne oyunmuş mubarek hayatımı deiştirdi.

Diesde actıgım charla oynuyordum.O Gün +36 yapmıstım ve +8 dual stiletto vardı geri kalanıda fp +1di
Str takılarım vardı.Gün gecti kastım kastım smilodonlarda kastım ondan sonra char hacklendi :D:D

Sonra abim acıdı bana _LesrewK adında bir mage verdi ve onla takılmaya basladım.
Onla oynadıktan sonra asasine gectim.Beramusta destek alarak o zamanın parası 500 m ile +7 md +6 md +8 plate pauldron fln aldm :D...

Sonra onu sattık ve oyunu bir süre bıraktık.

Ve su anda 75 lvl charımız var ve takılıorz ama oyunun zevkini alınca oynayası kacıor ahh ahh bi zamanlar rüyalarımıza girerdi bu lanet oyun

Unutmayın Knight online olunca hayat offline :D

Ahh Ahh Cypher La Başlamıştım Oyuna 5-6 Ayda 55 Olduydum :D Spike Açtım +6 Dual Md +7 Fp Set Deli Pk Yapardım :D Sonra 3 Ay Fln Geçti Master Açtım Koxpa Başladım Fire Drake Göremeden Char Banlandı :D

Boşuna Demem Hiç Bir Zaman Eski En İyi Diye...Haklısın Bea Eskiden Çok Güzeldi

Raon DTS Slotlarına Hep Lamentation Çekiolardı :D

İlk Oyuna Ares de başladım ne ezıktım bea ozamanlar. hiç bişy bilmiorduk ben warior u sihirbaz sanıp açmıştım bana worm dan bi yay cıkmıştı gittim adama sordum abi bunu nası takcam dedım dediki sagda skıllerde archery var dedi onu koy sora gıt ok al dedi ben dedım para yok abı yetmıyo para 100k mi ne vermişti oyle hatırlıyorum sonra dedım oyle bir skill yok dedi sen neysin dedi ben wariorum dedim oda başladi senin ben.................. :D:D hey gidi gunler

9 yıllık arkadasımla clever ıcın kustumu hatırlarım =)

sana tamamıyle katılıyorum insanları hırs bürüdü emeğe saygı kalmadı millet birbirini nasıl hackheleyeceğini planmaya başladı artık :(

Unhappy-Tramp kardeşim kesinlikle sana katılıyorum nerde eski günlerrrrrr.. oyunun tadı vardı yaw o zamanlar.... sonunda yıldırıp bıraktırdılar oyunu bize şimdi bugları ve koxp ları ile onlara iyi oyunlar diliyorum

Bi De Ben Anlatam;
Önceden kafede öğrendim bu oyunu kafede bazı abiler eziq charlarını acıyolardı ama sonra eve yükledim daha dogrusu yüklettim!Daha server ne bilmiyom Id yazıyom Her seferinde başka bir servere giriyom sonra abilerimin biri anlattı bu server olayını sonra Dies'i Kendime seçtim ve girdim o zaman fazla oynayan yoktuu hepsine tek atardık sonra girdim Karus mu Elmorad mı geldiğinde karus gözüme daha güçlü geldii ve karusu yaptım daha sonra charı bilmeyerek acmışım İsMİ Flea1Suhut Dieste sonra oyuna başladım LWL 1 adamın biri mesaj attım
baktım orda yanıp sönen bişi var ugraşa ugraşa açtım pm kutusunu sonra adam yaşmış
Oyunu ilk defamı oynuyon diye
Bende Bişey yazamadım çükü bilyom nasıl yazılacağını sonra ugraştım EVET diye
sonra adam saolsun bana az buçuk öğretti ve adam saolsun clana alıp 22 lwl e kasdı sonra bir de trade nasıl yapılır ögretti sonra 1 m verdi ve ben havaya uçtum sevinçten sonra adam bana silah aldı +1 SHORT BRAKER ve +8 bow
Sikillerin yarısı asas sikili yarısı okcuu sikili :D
sonra agır agır ögrendik ve Edanaya Girdik Edanada Gine Flea1Suhut ile Başladık sonra kasdık 47 lwl şimdi elinde +8 bill var ve üstü +7 fp set (Hp Bonus)
MİNİ TANK :D
Şimdi 55 lwl asas var elinde +1 Rebirt Shart ve üstü +2 REbit set

Arkaşasın dediği gibi

SHARDLARLA DOLAŞACAGIMA +1 SHORT BREAKERLE DOLAŞIRIM AHH ESKİ GÜNLER
ÇÜNKÜ O ŞHARD LAR HEP DUPE İLE ALINDI HAYIR GELMEZ AMA O SHORT BREAKER HELAL ALINDII :DDDD

valla kadeşim eski günleri aklıma getir din. vay be aklıma ilk actığım car geldi oyunu bil miyoz ozaamn acmışım bir mage oda tabi karus ccara bakıyom millete bakıyom kendime gülü yom şimdi sonra kaptık ordan bişey ler hurra cyper yaptık tabi ozaman son lvl 70 miş 80 kapısı acık değil:D
abi başlarsın koxp koxp derken lvl oldu 68 ama sonuc fena bannnnnnnnnn hayatım bitti dedim bırak tım oyunu şimdi bakıyom da baya bir değişik lik var :D verdiğim rahat sızlık tan dolayı ozür :D

valla o zamanlar daha iyiydi
şu fire drake gelmese yine iidi ama şimdi beağkkk

Değişik Bir Bakış Açısı. 1 Yerde Haklı Bazı Yerleri Abartı :)

Teşekkür Ederim

bi kere beninm 45 warrior um olmustu haunga warrior slot uda goblin slotuna yakındı provoke olup goblinlere adam cekerdimn :D hepsi yatardı .. simdi ben bizi golemlere küfür ediomn .. nasıl bi duyguymus gördüm :/

eski tadı yok knıght emprıer zamanı knıghtında gelısme zamanıydı uyesı o zmnda parladı sonradanda bozdu ztn

kardes haklisin bi k.o gorevlisi gelse sadece derdımkı 'su pre sız charla oyuna gır gır de server oturdugun yerden baktıgın gıbı duruyormu ' derdim
'sizin yazılımda yaptıgınız hatalar yuzunden kac kısı soyuldu kac kısı oyunu bıraktı kac kısı en yakın arkadasını degersız bır ıtem ıcın bıcakladı ' derdim

herkeze slmlar tsk ederim hala oynuyorum oynıyacagım bir ko gorevlısı bulana kadar :)

çok çok eski günler geldi aklıma.. yaklaşık 4 5 yıl.. sadece ares in oldugu yılları hatırlıyorum ben :)
herşey güzeldi ya.. herşey saftı çünkü..

varya beyler bi 10 yıl sora knight online da otomobiller çıkar :) hatta koxp die bişi kalmaz herkes otomobille dolaşır kaza maza yapar çocuk oyuncağına döner bu iş :)

Geri