Bi De Ben Anlatam;
Önceden kafede öğrendim bu oyunu kafede bazı abiler eziq charlarını acıyolardı ama sonra eve yükledim daha dogrusu yüklettim!Daha server ne bilmiyom Id yazıyom Her seferinde başka bir servere giriyom sonra abilerimin biri anlattı bu server olayını sonra Dies'i Kendime seçtim ve girdim o zaman fazla oynayan yoktuu hepsine tek atardık sonra girdim Karus mu Elmorad mı geldiğinde karus gözüme daha güçlü geldii ve karusu yaptım daha sonra charı bilmeyerek acmışım İsMİ Flea1Suhut Dieste sonra oyuna başladım LWL 1 adamın biri mesaj attım
baktım orda yanıp sönen bişi var ugraşa ugraşa açtım pm kutusunu sonra adam yaşmış
Oyunu ilk defamı oynuyon diye
Bende Bişey yazamadım çükü bilyom nasıl yazılacağını sonra ugraştım EVET diye
sonra adam saolsun bana az buçuk öğretti ve adam saolsun clana alıp 22 lwl e kasdı sonra bir de trade nasıl yapılır ögretti sonra 1 m verdi ve ben havaya uçtum sevinçten sonra adam bana silah aldı +1 SHORT BRAKER ve +8 bow
Sikillerin yarısı asas sikili yarısı okcuu sikili
sonra agır agır ögrendik ve Edanaya Girdik Edanada Gine Flea1Suhut ile Başladık sonra kasdık 47 lwl şimdi elinde +8 bill var ve üstü +7 fp set (Hp Bonus)
MİNİ TANK
Şimdi 55 lwl asas var elinde +1 Rebirt Shart ve üstü +2 REbit set
Arkaşasın dediği gibi
SHARDLARLA DOLAŞACAGIMA +1 SHORT BREAKERLE DOLAŞIRIM AHH ESKİ GÜNLER
ÇÜNKÜ O ŞHARD LAR HEP DUPE İLE ALINDI HAYIR GELMEZ AMA O SHORT BREAKER HELAL ALINDII
DDD