Heyyy Gidi Günler(Knight Online)

ya şimdi anlamadığım bişey war ben o kadar eski kullanıcı deilim ama sadece beramus ares diez in olduğu zamanıda başladım xigenon warmıydı bilmiom ama o zaman lag yok bug ara sıra wardı ama hiç olmassa server kapasitesini arttırmaları lazım ya walla harpy kanka sana katılıom yani bu ne böle patos çitoz edana .....
heygidi günlere katılcam walla :D

ben ezigin biriyim bişey kesemiyom :D

siz biliyonuz mu bende çerezos diye yeni server açıldı :D:D

desem dogru olur

1. cümlendeki argo kelimeyi editlermisin.

türk server ı nı oynadınızmı okadar saçmakii charona onur hediyelik eşya diye yamışlar

Skill Buglarımı dion :D yoksa bilmedigimiz başkada warmıydı :D

konu muhabbete dondu ama neyse eglenceli..

hayır trade hack lar dupeler vs vs.. nelerrr neler.. .)

çok acıklı walla ağlayasım geldi yanımdan geçseydim atardım bi 10m puahahahahaha

Şahsen Ben Ko ilk sürümlerini biliodum ama başlamamıştım o zmnlar 2D boyutlu olan ultima online nin willow yada paganuo da takılıodum ama arkım zorla başlattı başlatmaz olaydı (üzülerek sölüyorum) Bizi Sömürüolar... Napalım İnş ileride Bizim Türklerle ii bi oyun firması kururlarda en azından paramız yabancıya gitmez deme ama :S

Su oyunla kafayı yedınız gıttı bence Ben bırakdım rahatım su anda

Oyun sonucda olmadı ılla oynuycam dıosanız gıdın bır andream car alın oynayın

eskiden şifreler felan onlardan önce infernoyu nova sanırdık :D oyunu eskiden beri oynarım çok değişti... oynanmaz hale geldi...

kısacası arkadaslar ko yetkilileri parası olan aklı cakallıa calısan namusuyla ex kasmayanların oyununa cevirdi... bizlerde hala kek gibi oynamaya çalişiyoruz... eskisi gibi oynansa zevkli olurdu koxpu item sandımız bugun anlamını bilmedimiz ex bug die bir şeyin olmadı zamanlardan bahsediyorum... zaten işi mahveden fire drake oldu adamlar görevleri defalarca yaptılar elinde +8 flame shrd olan tanıdım adam war gelde bu adamla kapış ... +8 ib le cz koxp yapanmı dersin daha neler neler oyunun temel amacını bitiren insanlar oldukca oyunun tadı olmaz !

KNIGHT ONLİNE F.Ö. (fire drakeden önce)
bende bişiyler yazayım bare ben xgienon serveri acıldığında başlamıstım ilk çarım diesde idi adı pican-x di aklıma ilk gelen ismi koymustum bizim cafede memeta abi bizi (75skorpion şimdi 69 lwl )o zamanlar tabi 50 lwl ama cok sağlam görüyoruz üstünde +5 rog fp set var takılar desen +3 dex en yüksek +5 dex takı idi bizi moradondan alıp elmorada götürdüğünde vay anasını demiştim ne büyük yer bizi götürüp uruk bladede kasıyodu bi opal cıkmıstı bana onuda döverek almıstı benden ilk aldığım çitin görevlerindeki çitinleri 1 m den satıp kendime 5m para kazanmıstım arkadaslarıma acayip hava atmıstım ilk civciv patladığında 1m param olmustu o 1m ilk 1m imdi para olunca sanki her tezgahtaki şeyleri cekebilirim diye hayal ederdim ilk master ın pembe ışğını görünce adamı GM zannetmiştim ama oyunda GM i böyle aşırı korkardık. arkadaslar derlerdi sıkıyosa pm den GM e ana avrat söv derlerdi ben yazardım ama korkumdan enter a basamazdım ilk defa kekuri ring cıkarmıstım onuda bilmediğim için potcuya satmıstım .

KNIGHT ONLİNE F.S. (fire drakeden sonra)
deli gibi itemlerim olmaya basladı artık yanan item hayal değğildi exp bug ile 1 haftada 65 olunuyo para desen 1m günlük elmorad moradonda gectiğim kapı parası bile deil artık koxp hile düpe nin anasını ağlatıyorlar opal safir kristal artık çöpe atıyorum (eskiden dayak yediğim opalı) ,itemlerin kralı artık yok tüm itemler piyasayada , gb denen zımbırtı cıktı bide ,1 gb 1 ytl gibisinden vs. +8 item kalmadı artık sadece +8 cleaver +8 stiletto +8 wood staff var piyasada gerisi hep rebirt item aradaki farkları anlaşılmıştır ellaam

-*-**--*-*HERSEY HACKHELL İÇİN*--*-*-*-*

valla ne günlerdi bende npc den horn alacak para olmazdı bi keresinde horn aldım taştan ışınlancak para kalmadı 2 saat bulcan kestim 5k toplamak için :D

ilk charım beramusta ejderha32 asastı 3 senede 57 yaptım :p adamın üstünü yaptıgım gunun ertesı gunu hack yemıs deli dumrul gıbı kalmıstı ondan sonrada bı daha oynamadım cok rahatım tavsıyem koyu komple sılın derım...

oyunun en basında cıkan bı canavar wardı hayvan gıbı bagırıyodu ondan cok korkuyodum :D sonra hep dire wolf de kasardık skıller yanlıs verırdık hep skıllerı sıfırlatmak ıcın 2 hafta goblın de para kasardık stat poıntlerı kafamıza gore hepsıne sırayla bı tane verırdık superdı benım bı ark opal saphıre tıcaretı yapardı 3m parası olmushdu.. bızde ona yalakalık yapardık 100k verır mı dıe.. eskıden her sey safdı hıc bısey bılmesdık cok guseldı oyun full shell olan bı adam gorursek bu gm derdık gm gorunce kacmakdı en buyuk zevkımız =)) alt-f4 u sonradan ogrendık saten hıc sormayın :D:D:D

çok güzel bi konu olmuş gerçekten ve çok haklısın ilk başladığımızda bu sadece bi oyundu sonar bağımlılık oldu ve k2 nin zeki amcaları madem bağımlısınız basın parayı öle oynayın taktiğini geliştirdiler ahh ahh nerde o eski knight şimdi paso char soyuluo

harbi çok haklısın kardeş sen bizde cafe'de shapiri opal'i cristali verirdik oda biizi beleşe oynatırdır :))

sabah akşam kobold dönerdik be Birisi Ks yapınca Haunga çekerdik Gİant goleme denkti şimdiki. ahh ahh shard flm 2M di o zmnlar. Bi abyss düşe dünya senin. A1 ve A2 de girebiliyoduk abyss e o zmn lar A3 mü vardı :(

Fena damardan girdin hea bende eskilerdenim galiba sende öylesin kardeş.. :D
zamanında neydi öyle bea hey gidi hey :D:) içimi dağladın !
koxp'mu hahah ne koxpu be ne koxpu ! :( yalnızım dostlarım yalnızım yalnız :D

Geri