KNIGHT ONLİNE F.Ö. (fire drakeden önce)
bende bişiyler yazayım bare ben xgienon serveri acıldığında başlamıstım ilk çarım diesde idi adı pican-x di aklıma ilk gelen ismi koymustum bizim cafede memeta abi bizi (75skorpion şimdi 69 lwl )o zamanlar tabi 50 lwl ama cok sağlam görüyoruz üstünde +5 rog fp set var takılar desen +3 dex en yüksek +5 dex takı idi bizi moradondan alıp elmorada götürdüğünde vay anasını demiştim ne büyük yer bizi götürüp uruk bladede kasıyodu bi opal cıkmıstı bana onuda döverek almıstı benden ilk aldığım çitin görevlerindeki çitinleri 1 m den satıp kendime 5m para kazanmıstım arkadaslarıma acayip hava atmıstım ilk civciv patladığında 1m param olmustu o 1m ilk 1m imdi para olunca sanki her tezgahtaki şeyleri cekebilirim diye hayal ederdim ilk master ın pembe ışğını görünce adamı GM zannetmiştim ama oyunda GM i böyle aşırı korkardık. arkadaslar derlerdi sıkıyosa pm den GM e ana avrat söv derlerdi ben yazardım ama korkumdan enter a basamazdım ilk defa kekuri ring cıkarmıstım onuda bilmediğim için potcuya satmıstım .
KNIGHT ONLİNE F.S. (fire drakeden sonra)
deli gibi itemlerim olmaya basladı artık yanan item hayal değğildi exp bug ile 1 haftada 65 olunuyo para desen 1m günlük elmorad moradonda gectiğim kapı parası bile deil artık koxp hile düpe nin anasını ağlatıyorlar opal safir kristal artık çöpe atıyorum (eskiden dayak yediğim opalı) ,itemlerin kralı artık yok tüm itemler piyasayada , gb denen zımbırtı cıktı bide ,1 gb 1 ytl gibisinden vs. +8 item kalmadı artık sadece +8 cleaver +8 stiletto +8 wood staff var piyasada gerisi hep rebirt item aradaki farkları anlaşılmıştır ellaam
-*-**--*-*HERSEY HACKHELL İÇİN*--*-*-*-*