Heyyy Gidi Günler(Knight Online)

hey gidi günler hey bee:Deski koda 2 arkadaşım vardı oyunda :Dçok bağlıydık birbirimize..artık onlar oyunu bıraktı bu yenisi çıkınca:(offf yaşamaktan nefret ediyorum..

iLk oyuna başLadığımda warriorum vardı Areste provekerdim daha Limit 60 dı :) gm bizLe daLga geçerdi onu biLe hatırLıyorum ama gm ne biLmezdik ki .. 53 oLmuştum sonra charım bugta kaLdı ve siLindi sonra asas açtım koxp denen Lanet şeyLe tanışmıştım recai abi sağoLsun xD ondan sonra şans eseri dupe buLduk biraz geçti 67 oLduk itemLerimiz fuLL artık öğrenmiştir Minör BugLa 3 partyi dağıttığımı hatırLarım sonra 70 oLaLım dedik şans eseri koxp party'e girdik ban yedik..2 ay sonra banımız açıLdı kasa charLarında eLimizLe kastık 70 oLduk kafamızdan dragon aşağı inmedi iLk başLarda:)Sonra arkadaşımız bizi soydu :) tekrar item yaptık şuan aLLahtan SeaL/unseaL diye birşey var artık zevk aLmıyorum arada bir girip pk yapıyorum herifLer hayvan oLmuş ArcangeL diye bir it +5 roc arıyordu yüzsüz adam :) ama hepsi fos bende bu oyunun şuan en zevkLi yeri ardream kim nederse desin fuLL uniq +0 takı yap +7 chitin duaL +8 md bir dd iLe eski oyunu hatırLatıyorum tabiki eskisi gibi oynamak koLay değiL :) asasLık artık ameLeLik çok özLedim eski koyu keşke tekrar eski ko geri dönse ve dupe bug hiç biri oLmasa .. i Love u KE :p

ben hiç knigt empireden önce oynayamadım ne yazıkki ama privative serverlarda oynadım onda da wormlardan silver bar çıkıyo o zevki tatamadım :d ama olsun şimdi de bozuldu knight artık bırakıyorum zaten yapılacak bişey yoq

ben oyuna ilk buraya mesaj yazan rainx le başladım ares de.Şu an aynı sınıftayız neyse ben oyuna ilk başta doru dürüst yürümeyi bilmiyodum 1 haftada lwl 4 yapmıştım şaka deil gerçek en fazla param 1k olmuştu bigün rainx le okulda konuşuoduk o oyundan anlıyodu sormuştu bana kaç paran var bende bin demiştim gülmüştü ben sana 10k veririm diince resmen sevinçten uçtum hey gidi günler:S keşke eskisi gibi olsa .bunlar önceden şimdi 1 günde 30 dk da lwl 40-45 arası adam yapabiliyom:Sburdada 1 gb 1 ytl lwl 46 da elimde ib rebirth vardı üstüm reibrth chtiin set di.o zamanlar np ciden item alınca sevinioduk şimdi sundires den fln çıkan item olursa direk çöpe :Skeşke oyun eskisi gibi olsaa o zmn daha fazla zevk alıodum lwl 4 olmama rağmen

ahh ahhh rogueye str mp verdigimiz zamanlardı o koltuk benim için bi dönüm noktasıydı ik ko la o koltukta tanıştık diezde oynayanlar bilir Zaitochi tabi ( bundan 15 ay önce vardı halen varda ncs bastık ) ahhh ahhh özledim hoca yaa harbiden pelerinli bi adam gördügümde aga o bez parçasını nerden aldın şu opali sana veriyim bana ver demiştim ne gülmüştür herif haa

lol

hocaaa sen 4 lwl din ben civcvimi patlattıgımda çocuklara sakız cips felan almıştım ne diyon sen arkadaşımla safir için birbiriize girmiştik ( tabi o beni bıçakladı ) :) hastahaneler düştügümü biliyom keşke sürekli empire kalsaydı !!!!

Ben +8 Shard yerine eskideki bir opali tercih ederim...

O zaman ne kıymetliydi,hatırlar mısınız?
Oleeey!Ful pıleyt giyceeem! diye bağırdığımı çok iyi hatırlıyorum..

Aah ah.Şimdi birsürü hile var.
Allah belanı versin K2

kardesin dibine kadar haklısın ah o eski
knight var ya bence en iyi zamanıydı
önceden ulan bi mirage cıkmadı demiyoduk
önceden ah bi opal cıksana para yapsak diyoduk :D
cok özledim o versiyonu

Walla çok eskiler bende birşeyler yazmadan geçemeyecem. Towmdan çıkılar vardı o zaman lar 5-6 tane herbiri bir başka köye giderdi öylesi daha güzeldi. Priest arkadaşta 960 buf açılmıştı hani yuvarlak yaparak atıyoya ilk onda görmüştük 960 bufu alınca 30-45 lvl ler arasında karar vermiştik golemde kasalım diye Kukry düşmüştü bana +2 yaptım +3 e basamadım yanarsa diye. Paramızla aldığımız tek şey manaydı onuda prieste verirdik ki buf atsın heal yapsın diye.
Birde eslantta procular golemleri çekerlerdi harpi falan o civarda ne varsa, 8-10 parti olurdu genellikle mageler kenarda olurlardı ks falan sözkonusu deil yani, Partide olsun olmasın etraftaki bütün priestler procuları heallerlerdi roquler miror basarlardı yaratıklar toplanınca mageler ne var ne yok skilleri boşaltırlardı o günler daha zevkliydi.
Banada sorsa k.o eskiyi tercih ederdim.

bak bende hatırladım şimdi bizde beramusta takılırdık ahh ahh o zamanlar rogue açmıştım ama str ye vermiştim bizde 7/24 abyste geçirirdik zamanımızı tabi o zamanlar civciv vardı biz 500 k için yeni adam açar 3-4 günde 30 olurduk sonra gider sb +3 , +4 flan alırdık vay bee oyun ne kadar değişmiş bee

ben coktesekkur edıyorum cok onemlı bı konu oyun ıcın hassasıyetın ıcın gercekten tekrar cok tessekkur

benim ilk charım mage idi lvl 42 de hacked cafede girdigimde herkez başıma toplanırdı lvl 42 diye
ismin Slay_Tr

idi çok seviyodum konuyu açan arkadaşımız gibi bir safir kavga etmeye hazırım +9 shard benim için daha degersiz ben light ning dim delosda DoktorSkimiYanChek diye bi adam vardı orc elindede +1 cleaver bütün humanları dogrardı bende humandım :D:D koltukdan kalkmazdı char lag denen hiç bişey yoktu ben clan kurmayı biliyodum sonra 45 lvl bi warrior kastım gobline haunga warrior çekiyordum sonrada town atıyordum :D:D bakıyorum goblin slotu bom boş bide eskiden civciv diye bişey vardı hemen civciv i alır 30 lvl olurdum

civciv ne işe yarar:

30 lvl ye kadar lvl dif diye bişey yok sizi 80 lvl bile kasabilir ama siz onu party e alamassınız

devam edelim...

40 oldugum günü hatırladım svs diye bi arkadaşım vardı oyunda tanışmıştım 40 oldum zombilerde ve hemen eslanta gittim oda yürü git arkana bile bakma demişti :( sonra +7 wizard yapmıştı ama glacier dmage li :D:D sonra bi char bulmuş ona aktarmış staff ı o char da soyulmuşş staff da gitmiş çocuk bana kızıyodu

bi de bi char vardı

id:ubul
şifre:ubul

glacier mage idi
60 lvl den düşme çok iyi hayırlıyorum yan charı 47 warrior du ismi Thor_Hun her zaman mageyi weya warrior u arenada görürdüm ubul ubul derdim lütfen dc etme derdi :D:D
eskiden 51 lvl de mage nin işi bitiyodu 51 skill i :D:D

thunder 35 spell almak için götümü yırtmıştım bide proconsul vardı habire eğilirdi bende arkasına geçerdim anladınız siz onu..

ve admin kardeşlerim

beni banliyabilirsiniz göt kelimnesi kullandım ama mesajı silmeyin yeter..

millet anımsasın bazılarıda g70 in f9 devil in videolarına trko felan diyo fire drake de başlamış ezikler :D:D

neyse iyi günler :(:(:(

fire drake A.Q

bu arada server

Dies

off offf :(:(:(:(

Ah nerde o eski günler.Sizin paylaştıklarınızı okudumda anılarım canlandı.ilk başladığım server diezdi.36 lvl rogue vardı.2-3 ay oynayıp zor yapmıstım :D.1 m para yapabilmek için goblinden çıkmıyoduk.Arkadaşla okuldan kaçip ex kasdığım günleri hatırlıyorum.O zamanlarda çitin çıkarmanın tek yolu abbystendi.çitini olan en sağlam çar sayılırdı.arkadaslarla abbys cıkartmak için geceleyin internet cafe de sabahlıyorduk.o zaman abbys katında abbys savaşları oluyodu.herkes birbirini kesip diğer ırk a karşı üstünlük sağlayıp abbys çıkartmaya çalişirdi.şimdi ise abyys bom boş.goblinlerde boş.kimse artık para kazanmak için emek harcamıyor.adam gidip gb alıyo.ARTIK OYUNDA NE MUHABBET KALDI ,NE DE ESKİSİ GİBİ ZEVK ALARAK OYNUYORUM.şimdi üstümde +7 sheller var +8 clever var ama eskiden olan goblin elbiselerime ve +5 horn cros bowuma deişmem.

ilk charım olympia yeni açıldığında açmıştım hala ordayım :D ne güzel günlerdi elinde yanan itemi olan kişi sayısı çok azdı şimdi ise elinde yanan itemi olmayan kişşi sayısı çok az :D

hey gidi günler :( ben oyuna ilk başlkadığımda pm atmayı bilmiyodum all chat dan yazıodum Furkann nerdesinnn yerini söylee:) şimdi biri yapsa gülerdim NooB fln keske eskisi gibi olsa hatta bigün okulda arkadaşa yalvarıodum frkan 10 bin paran varmı diodu ben sana verirdim sevinç den bayılacak kadar olduydum ogün
hiç unutamam:(:(:(:(

way bea bu konuyuda canlandıranlar war mıs he :D

Geri