benim ilk charım mage idi lvl 42 de hacked cafede girdigimde herkez başıma toplanırdı lvl 42 diye
ismin Slay_Tr
idi çok seviyodum konuyu açan arkadaşımız gibi bir safir kavga etmeye hazırım +9 shard benim için daha degersiz ben light ning dim delosda DoktorSkimiYanChek diye bi adam vardı orc elindede +1 cleaver bütün humanları dogrardı bende humandım
koltukdan kalkmazdı char lag denen hiç bişey yoktu ben clan kurmayı biliyodum sonra 45 lvl bi warrior kastım gobline haunga warrior çekiyordum sonrada town atıyordum
bakıyorum goblin slotu bom boş bide eskiden civciv diye bişey vardı hemen civciv i alır 30 lvl olurdum
civciv ne işe yarar:
30 lvl ye kadar lvl dif diye bişey yok sizi 80 lvl bile kasabilir ama siz onu party e alamassınız
devam edelim...
40 oldugum günü hatırladım svs diye bi arkadaşım vardı oyunda tanışmıştım 40 oldum zombilerde ve hemen eslanta gittim oda yürü git arkana bile bakma demişti
sonra +7 wizard yapmıştı ama glacier dmage li
sonra bi char bulmuş ona aktarmış staff ı o char da soyulmuşş staff da gitmiş çocuk bana kızıyodu
bi de bi char vardı
id:ubul
şifre:ubul
glacier mage idi
60 lvl den düşme çok iyi hayırlıyorum yan charı 47 warrior du ismi Thor_Hun her zaman mageyi weya warrior u arenada görürdüm ubul ubul derdim lütfen dc etme derdi
eskiden 51 lvl de mage nin işi bitiyodu 51 skill i
thunder 35 spell almak için götümü yırtmıştım bide proconsul vardı habire eğilirdi bende arkasına geçerdim anladınız siz onu..
ve admin kardeşlerim
beni banliyabilirsiniz göt kelimnesi kullandım ama mesajı silmeyin yeter..
millet anımsasın bazılarıda g70 in f9 devil in videolarına trko felan diyo fire drake de başlamış ezikler
neyse iyi günler
fire drake A.Q
bu arada server
Dies
off offf