FC Chelsea 2 - 0 Fenerbahçe SK (TEK BAŞLIK)

yazık oldu yaw :D
gsli olarak sevindim türk olarak üzüldüm

chelsea ye tebriklerr

sonuc ( FENERBAHCE =CENTILMENLIK ) SAMPIYONLAR LIGIN DE GÖSTERDIGI performansi ve BASARISI DOLAYISIYLA alkisliyorum yinede saglik olsun

sağlık olsun fener yınede ıyı oynadı rakıbıde unutmamak lazım tebrık edıyorum feneri

BİZE YAŞATTIGIN BU GURUR İÇİN TEŞEKKÜRLER SANA FENERBAHÇEM.YAPTIKLARIN YAPACAKLARININ HABERCİSİ DARISI BİZİ BURADA DESTEK OLAN RENK AYRIMI YAPMAYAN TAKIMLARIN BAŞINA.NİSANIN ORTASINA KADAR BU HEYECANI YAŞAMAK GÜZEL BİRŞEY

Buraya kadar gelıpde chelsea yı kendı evınde kendı sahasına kapattırmakta guzeldı olsun bırdahakı seneye ınsallah..Güzel oynadık elımızden gelenı yaptık..

Arkadaşlar Malesef Tru Atlıyamadık Chelsea Tru Atladı Neyse Sağlık Olsun Onların Buraya Getirmeleri Bile çok Büyük Bir Başarı Arkadaşlar Kimse üzülmesin Lütfen Herkese Iyi Geceler Ama Ben Biliyorumki Hiç Kimse üzülmez Takımından Mutlu Olur.fenerbahçe çok Harika Bir Takım Ama Bu Gün Oynuyamadılar Fazla Neyse Sağlık Olsun Herkese Iyi Geceler Iyi Akşamlar.byy

üf ya mac niye bitti chelsea 5licekti :D

maç bitti..............fener elendi güzel oynayan taraf fenerdi...........sonlarda bastırdı iki takım maç düdüğü chelsae kazandı dedi

aslanlarım benım hepinizle gurur duyoruz...bazı insanların corap degıstırır gıbı ırk degıstırdıgını bıze gosterdın...:D:D:D...TESEKKURLER FENERBAHCEM....HER ZAMAN YANINDAYIZ........​

ülkemize kattığı puanlar ve oynadığı basarılı futbolla fenerbahceye tesekkür ediyoruz.
umarız seneye daha güclü bir kadro ve daha fazla türk takımıyla avrupa maratonunda basarılı oluruz.
tebrikler yinede fenerbahce ,)

Geri