FC Chelsea 2 - 0 Fenerbahçe SK (TEK BAŞLIK)

tesadüf sona erdiii :)

biz mutluyuz,umutluyuz arkadasım..yatırımlarımız,kazançlarımızla daha iyilerini de yapacagız.kalitemiz ortada 3.dakikada gol yiyip rakibi ingilterede hapsetmekte herkesin harcı değil.mücadele güzel.BAŞIMIZ DİK.EĞDİRMEDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER FENERBAHÇE

biz oynadık adamlar aldı. gerçekten çok üzücü bişey şuanda keşke çeyrek finale çıkmasaydık diyorum. :(:( bu duygu berbat bişey ağlamak istiyorum. Hala renk ayrımı yapıpta chelsea'nin yendiği arkadaşlarında adreslerini ö.m ile göndermelerini istiyorum adreslerine kına göndericem.

Yazık oldu neyse artık ama fenerbahçeye teşekkürler genede buraya kadar bile gelmek çok büyük bir başarı fenerbahçe tekrar tekrar teşekkürler.
Yenilip turu geçemedikleri için değil Buraya kadar başarıyla geldikleri için.

FENERBAHÇE SK ya bize bu heyecanı ve gururu yaşattığı için teşekkürler.İnşallah ilerde daha fazla takımla daha çok başarılar elde ederiz.

fenerin başarısı buyuk ne olursa olsun tebrikler fb ye.
:clap:clap
hayırdır yoksa 8 yiyen takımı mı tutuyorsun yoksa açlıktan ağzı kokan galatasaray ı mı. merak etme senin gibilere kına ısmarlayan çok olur :)

o arkadaşı bilmem ama ben 8 yiyen takımı tutuyorum o takım senin 2 yedigin takımı aynı sahada 2-0la geçti sözlerine dikkat et!

1 kişinin yaptığı saygısızlıgı butun bjk veya gslilere mal edemessin

Deplasmanda oynayacaksın 3. dakikada gol yiyeceksin.tedbiri elden bırakmayıp skoru koruyacaksın.3lü forvet oynayan takım 2forvetini oyundan alıp 6-3-1e dönecek.ve kalan tek forvet zaman geçirmek için bizans oyunu yapacak :) önemli olan da bu bugun BİZİM BAŞIMIZ DİK,YENİLDİK AMA EZİLMEDİK,YENİLDK AMA TURUN HAKKINI VERDİK.şimdi lige sarılma zamanı.daha cok büyük işler yapacagız şampiyonlar liginde!

RENK AYRIMI YAPMADAN BİZİ DESTEKLEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

GALATASARALI OLARAK
FENERBAHCE'yi tebrik ederim.
Keşke Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe taraftarları da zamanında tesaduftur demeyip,tebrik etmeyi bilseydi de biz de bugun chelsea kazandı diye sevinmeseydik.

off ya nerdeyse ağlıyacam mücadele etmeden yenilsek hiç üzülmem ama 3.dk da gol yiyioruz ve 85. dk ya kadar bu skoru koruyorz bence zico semihi ilk11 de oynatarak büyük hata yaptı
inş. seneye daha iyi yerlere geliriz bu gururu bize yaşattığı için teşekkürler FENERBAHÇE

istanbuldaki ilk macta chelsa çok iyi oynayıp kaybetmişti
bugünde fener deyim yerindeyse tek kale top oynadı ve kaybetti
macın kader aynı kaleci guddicininin sakatlanıp oyunu terketmesiydi
giren kalece 2 tane hayati toplar çıkardı ve macı degiştirdi
fenerli arkadaşlar üzülmemeli takımları ezilmedi
burada geçmiş olsun

bu oyuna karsı kaybetmek kötü oldu alnımız ak dönüyoruz

hayırdır yoksa 8 yiyen takımı mı tutuyorsun yoksa açlıktan ağzı kokan galatasaray ı mı. merak etme senin gibilere kına ısmarlayan çok olur :)

dostum nası konusuosun sen kendi derdine bak önce.. sana laf atan yok gereksiz yere ortamı germe ok

FENERBAHÇE yönetimini böyle bir kadro oluşturduğu için,
FENERBAHÇE teknik direktörünü çeyrek finale kadar taşıdığı için,
FENERBAHÇE futbolcularını bu maça kadar gösterdikleri üstün performansdan dolayı,
FENERBAHÇE taraftarnını tek vücut olup kenetlendiği için...

TEBRİK EDER, TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM...

Ayrıca, ülkemizde Fenerbahçe taraftarının dışında herhangibi bir takımı tutupta Fenerbahçenin avrupa maçlarında FENERBAHÇEMİZİ tutan herkesede ayrıca teşekkürü bir borç bilirim...

İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ ŞAMPİYONLAR LİGİNDE TÜRKİYEDEN KATILAN HANGİ TAKIM OLURSA OLSUN, ARTIK ADINI YARI FİNALE YAZDIRMALARINI İSTİYORUM...

Geri