Iyi oynadik ama olmadi üzgünüz ne diyim hala birileri rakipler kötüydü falan diyor artik yuh diyorum 5-6 yemedigimiz icin üzüldüklerine de eminim bu kisilerin. Beni mesaj manyagi yapan arkadaslara ise bir kutu kina alacagim bir yerlerine yakmalari icin isteyenlere biraz verebilirim.
Ha gelecek seneye daha basarili olacagimiza eminim bu sene ne 5 yedik ne 8 hatta cok kötü oynadigimiz mac bile yok. Bu basari daha baslangic dahasi gelecek.
Ayrica Fener tur atladigi zaman brezilya takimi fenerbahce tur atladi demiyorlar Türk takimi Fenerbahce tur atladi diyorlar. Uefa da falan okursaniz Türkler olarak bahsediliyoruz brezilyalilar degil. Ha takimda cok yabanci falan var derseniz chealsea da yok mu yada baska takimlarda ama onlar kendi ülkelerinin adiyla anilmiyorlar mi? Aldigimiz ülke puanlari brezilyaya mi yaziliyor yoksa ben mi yanlis biliyorum.
Buna ragmen 4332423 tane farkli milleten futbolcusu olan, dili ayri, kültürü ayri, ülkesi ayri, rengi ayri, gögsünde ingiliz bayragini takan bir takimi destekliyorsaniz o zaman benim diyebilecek birseyim yok. Bu Chealsea Chealsea diye bagirir kendi yapamadiklarinin baska bir takim tarafindan yapilmasina sevinen ama aslinda kendi basarisizliklarindan dogan asagilik komplekslerini doyurmaya calisan insanlara sadece aciyorum.