FC Chelsea 2 - 0 Fenerbahçe SK (TEK BAŞLIK)

:clap:victory:biggrinFenerbahçeyi çok Ama çok Seviyorum Lütfen üzülmeyin Onlar Elinden Geleninin Fazlasıyla Yaptılar Görevlerini Ne Yapalım Bu Gün Kazanamadık Ama Seneye Inşallah Böyle Başarılar Alacağız Inşallah Herkese Iyi Geceler.HİÇ ÜZÜLMEYİN LÜTFEN:clap:victory:clap:biggrin

benm yaşımda 19 ben üslumla konuşuyorm tek başlık olduğunu görmedim kurallarına senden öğrenecek değilm simatic

benım anlamadıgım olay kolay varken zoru yaptılar kayseri kadar top oynamadı chelsea yazık oldu vallahı o ıngılızlerı sustursak nasıl ucucaktım havalara futbol sansının ta ... yokk hayatta bızımle olmaz..
buldugunu atıcan abi(forever gs)

tebrikler fenerbahçe
üzülmeye hiç gerek yok arkadaşlar
fenerbahçe buraya gelerek büyük bir başarı elde etti zaten
bir beşiktaşlı olarak feneri gönülden kutluyorum

ah gökhan biraz düzgün vursaydın keşke...

cekirge bu sefer sıçrıyamadı.
devied bal golü de gelmedi.
80 dakikaya kadar kaleyi zorlayan pozisyonları yok.
savunma futbolu ile buraya kadar
yoksa kayserini ahını mı aldılar.
bu kupa zaten biraz büyük fenere.
uefa kupasında takılsınlar,
kupa almak istiyorlarsa....

Arkadaşım Millet Zaten Moralsiz Aksam Aksam Sebebimiz Olma

napalım buraya kadarmış çok üzgünüm...bu maçı alabilirdik

tüm fenerbahçe camiasını sıkı bir galatasaray taraftarı olarak gönülden kutluyorum...
bu yenilgiler işallah size ve bize büyük galibiyetlerin kapısını açar....
evet alıncak dersler var hatalar var fakat iyi oynuyan fenerbehçeydi...
yazık oldu.... :(

o drogbanın son dakka yaptığı da hareket aynı rivaldonun hakan ünsala yaptığına benziyor

tebrikler ..fenerbahcem...buraya kadar gelmek büyük başarıydı...yarı finali son dakikaya kadar kovaladık...ama saglık olsun ileriki senelerde bunun bi tesaduf olmadıgını daha iyi yerlere gelerek gosterecegimize inanıyorum...bu maca kadar takımımızı destekleyen Fenerli arkadaslara ve diger takımdan arkadaslara da tesekurler...umarım seneye tum takımlarımızı sampiyonlar liginde bole maclar oynarken goruruz....

neyse sağlık olsun. iyi geceler herkese...

cekirge bu sefer sıçrıyamadı.
devied bal golü de gelmedi.
80 dakikaya kadar kaleyi zorlayan pozisyonları yok.
savunma futbolu ile buraya kadar
yoksa kayserini ahını mı aldılar.
bu kupa zaten biraz büyük fenere.
uefa kupasında takılsınlar,
kupa almak istiyorlarsa....

kardesim canın sıkılıyorsa git oyuncaklarınla oyna git chelsea nın galibiyetini kutla buraya yorum yazma....

fenerbahce bu mac haric tum maclarda harika oynadı...aldıgı tüm galibiyetleri de hakkıyla aldı....bu mac cok kotu oynadık...chelsea bize top gostermedi...yarı finali haketmedik zaten..ama dedigim gibi buraya kadar gelmek bile buyuk başarı....

Iyi oynadik ama olmadi üzgünüz ne diyim hala birileri rakipler kötüydü falan diyor artik yuh diyorum 5-6 yemedigimiz icin üzüldüklerine de eminim bu kisilerin. Beni mesaj manyagi yapan arkadaslara ise bir kutu kina alacagim bir yerlerine yakmalari icin isteyenlere biraz verebilirim.

Ha gelecek seneye daha basarili olacagimiza eminim bu sene ne 5 yedik ne 8 hatta cok kötü oynadigimiz mac bile yok. Bu basari daha baslangic dahasi gelecek.

Ayrica Fener tur atladigi zaman brezilya takimi fenerbahce tur atladi demiyorlar Türk takimi Fenerbahce tur atladi diyorlar. Uefa da falan okursaniz Türkler olarak bahsediliyoruz brezilyalilar degil. Ha takimda cok yabanci falan var derseniz chealsea da yok mu yada baska takimlarda ama onlar kendi ülkelerinin adiyla anilmiyorlar mi? Aldigimiz ülke puanlari brezilyaya mi yaziliyor yoksa ben mi yanlis biliyorum.

Buna ragmen 4332423 tane farkli milleten futbolcusu olan, dili ayri, kültürü ayri, ülkesi ayri, rengi ayri, gögsünde ingiliz bayragini takan bir takimi destekliyorsaniz o zaman benim diyebilecek birseyim yok. Bu Chealsea Chealsea diye bagirir kendi yapamadiklarinin baska bir takim tarafindan yapilmasina sevinen ama aslinda kendi basarisizliklarindan dogan asagilik komplekslerini doyurmaya calisan insanlara sadece aciyorum.

Geri