FC Chelsea 2 - 0 Fenerbahçe SK (TEK BAŞLIK)

Dikkat ediyorum herkes edu,deıvıd,maldonado,kezman,alex diyor,bu takımda Türk kanı taşıyan oyuncular neden konuşulmuyor,örnek semih,volkan bizim Avrupayı salladığımız ve yıkdığımız zamanlarda Bülent korkmaz,arif erdem,fatih akyel,hakan ünsal,tugay,emre,okan,Böyle Türk kanı taşıyan oyunculardan bahsederdik siz neden semih,Volkan,uğur dan bahsetmiyorsunuz,Galiba yok diyemi on birde hepsi yabancı ondanmı yoksa:)

bazen susmak,bükemediğin eli öpmek daha iyidir.daha fazla adam yerine konulabilirsin.şampiyonlar ligi kadrosunda yerli oyuncusu en fazla olan takım hangisi?o kadar saçma şeyler söylüyorsun ki eminim en koyu GS lılar bile bu söylediklerine bitaraflarıyla gülüyorlardır.Gs uefa-süper kupayı aldıgı zaman Gs da kaç yabancı oyuncu vardı?şimdi Carlos,Alex,Deivid,Lugano gelse Gs a ve çeyrek finale çıkarsalar yok olmaz cok yabancı var mı diyeceksin...

ben bir galatasaraylı olarak fb 'ye başarılar dilerim

Liη & Liη;2821686' Alıntı:
Chelsea'nin yıldız ismi Didier Drogba, Fenerbahçe'yi İngiltere'den eli boş göndereceklerini söyledi..

"Gereken Cevabı Sahada Veririz"

Kazanacaklarını iddia eden Fildişi Sahilli golcü, "Fenerbahçe'nin Stamford Bridge'te hiç şansı yok. Size şimdilik bunları söyleyebiliyorum. Salı gününden sonra biz konuşmaya başlayacağız. Onlara gereken cevabı sahamızda vereceğiz. İnanılmaz bir hırsla bu maça hazırlanıyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

___

Chelsea'nin Portekizli oyuncusu Ricardo Carvalho, ''Fenerbahçe'ye ilk maçta yenilmemiz, bir kereye mahsus bir kazaydı'' dedi.

Portekizli genç oyuncu, ''Sahamızda yenilmek felaket olur. Geçen haftaki sonucun kaza olduğuna inanıyorum. Bu sezon en iyi oyunumuzu oynuyoruz. Fenerbahçe'nin üstesinden gelebiliriz'' diye konuştu.

AA

Tabi canım eminim kazadır.Sen 40 metreden gol ye sonra kaza olsun.Nasıl geçirdik ama:D

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Rövanş maçında deplasmanda Chelsea ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemizin ilk 11'i şöyle: Volkan, Lugano, Vederson, Kazım, Aurelio, Alex, Semih, Maldonado, Edu, Gökhan, Deivid

1 saatten az bir süre kaldı.her dakika kalp atışlarım hızlanıyor!

koyu bir galatasaraylı olarak fenerbahçeye bol şans turu geçeceğine ınanıyorum Allah yardımcınız olsun

febe 5 ten fazla yemez inş.. (amin)

Ben Kaçar Maça Millet Beni Bekliyo Amigoluk Yapcazda Kahve de :D
Hadi Millet Bol Şans Hepimize Allah Güç kuvvet Versin Yolumuz Acık Olsun
İnşallah Konvoydan Sonra Burda Sabahlarız Hep Beraber Kutlarız Coşkumuzu

İnşallah turu atlarız da bütün türkiye sokaklara dökülür.

hadı bagam mac basladı

erken yedik yine bakalim hayirlisi :saskin

Hep Destek Tam Destek

Bir Gs'li olarak Fenere basarılar diliyorum =)

Not: Okulda 9 Kisiyle iddaya girdim Chelsea Tur atlıycak die

9=330 cl Kutu KOla 9 tane =) dolabımda ıyı yer tutar

iyi forumlar

yha kaleci kova adamlarım bi şut atsak gol ama kaleyi bulan şut 0

Mac 90 Dkka.. Top YuvarLak.. :) Heran Hershey OLabiLir..

Hep Destek Tam Destek..

Sadece 1 Gol Istiyoruz :)

Vallaha Benim Içimden Kusura Bakmayın Ama Fenerbahçe 2-1yenilecek Diyo Ve Uzutmalarda Chelsea Veya Penaltılarda Kazanacak Diyo Içimden;inşallah Içimden Bir Ses Inşallah Yanlış Söylüyodur.lütfen Yalan Olsunda Fenerbahçe Tur Atlasın.

Geri