FC Chelsea 2 - 0 Fenerbahçe SK (TEK BAŞLIK)

Koyu FENERBAHÇELİ Olarak Ortam Gerginliğinin Hiç Düşmedigi Bu Zamanlarda HH Kurucularının Göstermiş Oldugu Büyük Jest'e Teşşekürü Borç Bilirim. Bize de Bu Yakışırdı Zaten Hackhell in Ayrıcalığının Olması Bu Sitede Emeği Geçen Kişilerin Geniş Ufuk Sahibi ve Birlik Beraberlik Rununu En İyi Şekilde Yansıtmayı Bilen Kişilerden Oluşmasıdır..:clap:(

5dw8zq.gif

Resimde Reklam Var Moderatörlerin Dikkatine :D

Işte F.bahçe'nin 11'i !

Devler Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Chelsea ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu.8 Nisan 2008 16:25Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş karşılaşmasında bugün İngiltere'nin Chelsea takımı ile Stamford Bridge'de karşı karşıya gelecek temsilcimiz Fenerbahçe'nin bu akşamki 11'i belli oldu.

Sakatlıkta yeni çıkan Roberto Carlos'un yerine Vederson, Grip olan Maldonado'nun yerine ise Selçuk ilk 11'de sahaya çıkacak.Süpriz ise nöbetçi golcü Semih Şentürk'ün Kezman'ın yerine ilk 11'de olması...

İşte Fenerbahçe'nin 11'i;

FENERBAHÇE
Volkan, Gökhan, Edu , Lugano, Vederson, Deivid, Selçuk, Aurelio, Uğur, Alex, Semih

Chelsea'nin ise henüz 11'i kesinlik kazanmadı. Ancak muhtemel 11'i şu şekilde bekleniyor:

CHELSEA
Cudicini, A.Cole, Terry, Carvalho, Belletti, Makelele, Ballack, J.Cole, Lampard, Kalou, Drogba

valla işimiz zor,deivid ve edudan korkuyorum :) drogbada ayrı tabi :p

Zico'nun Wederson ve Selçuk'u oynatma Nedenini çok Merak ediyorum Doğrusu :saskin :vur

Edit.: Yeni gördüm Maldonado Gripmiş :E

+ Carlos da 2.Yarı Girer Belli

semih'dense Kezman'ın ilk 11 ile baslaması daha mantıklı olur ..
ilk 15-20 dk ataf futbol oynayacaktır Chelsea ..
ileriki dakikalarda savunmalarını Kezman ile yıpratıp Semih ile golü bulabiliriz ..
umarım Zico yine doğru olanı yapar ..

Tüm Dualarımız senınle İnş. Eleriz Hiç Kolay Bir Maç Değil İşimiz Çok Zor..

Dikkat ediyorum herkes edu,deıvıd,maldonado,kezman,alex diyor,bu takımda Türk kanı taşıyan oyuncular neden konuşulmuyor,örnek semih,volkan bizim Avrupayı salladığımız ve yıkdığımız zamanlarda Bülent korkmaz,arif erdem,fatih akyel,hakan ünsal,tugay,emre,okan,Böyle Türk kanı taşıyan oyunculardan bahsederdik siz neden semih,Volkan,uğur dan bahsetmiyorsunuz,Galiba yok diyemi on birde hepsi yabancı ondanmı yoksa:)

Galatasarayın avrupayı salladığı zamanlar ne emre ne tugay ne hakan HAGİ olmasa bişey yapamazdı
Odamı Türk kanı taşıyo saçmalama boş yere
Bir Gsli olarak Fenere bu akşam hep destek tam destek

umuyorum londra dan gelecek haberle kadıköy bayram yerine döner...

İlk maçta Fener gaza geldi süpriz yapabilir demiştim , Bu sefer bu Tezi Chelsea için yazıyorum .
Adamlar fena gaza geldi Fb'ye çok fazla kafayı taktılar .
Bu akşamki maç bence Fb için hayırlı bitmicek .
Bence Chelsea 2-0 YaDa 3-1 Gibi bir skorla maçı bitirebilir .
( hırs yapan takımlardan her zaman korkmak lazım )

aynen haklısın kardes.. yha uzatmayın artık aksam belli olcak: hersey....

Leke´isimli üyeden Alinti
İlk maçta Fener gaza geldi süpriz yapabilir demiştim , Bu sefer bu Tezi Chelsea için yazıyorum .
Adamlar fena gaza geldi Fb'ye çok fazla kafayı taktılar .
Bu akşamki maç bence Fb için hayırlı bitmicek .
Bence Chelsea 2-0 YaDa 3-1 Gibi bir skorla maçı bitirebilir .
( hırs yapan takımlardan her zaman korkmak lazım )
aynen haklısın kardes.. yha uzatmayın artık aksam belli olcak: hersey....

Arkadaşlar belli olmaz fark bu nasıl denk gelirse volkan ilk maçındaki gibi kurtarışlar yapmasa işin sonu sakat

hade bakalimm az kaldi maca dondugumde baslamis olur umuyorum
bu arada bazi yorumlari okuyorum kimse sunu unutmasin kadroda ne kadar yabanci olursa olsun her biri ay yildizli formayi tasiyor dikkatli mesj yazalim (;

semih'dense Kezman'ın ilk 11 ile baslaması daha mantıklı olur ..
ilk 15-20 dk ataf futbol oynayacaktır Chelsea ..
ileriki dakikalarda savunmalarını Kezman ile yıpratıp Semih ile golü bulabiliriz ..
umarım Zico yine doğru olanı yapar ..

Kezman ve Semih'in böyle bir maçta aynı sahada olmaları tam bir kaos olur. Semih koşamayan bir oyuncu yıpratmayı yapamaz. Kezman'ın zaten herkes ne olduğunu biliyor. İkisi bir oyunda olursa vay Fener'imin haline haberin olsun. 1 adam eksik oynamış oluruz bu durumda. Benim tek korkum var oda birinin oyundan atılması bu durumda bizim kale Taksim meydanı..

Chelsea Aurelionun fenerbahçenin gizli beyni olduğunu biliyor,alex in oyun kurucu olduğunu biliyor,uğur boralın kanadını yani sol kanadı makalele,ballack, o kanadı tıkamak isteyecek essieni,gökhanın geldiği kanadı tıkamak amacında bu oyuncular durdurulduğu takdirde gerçekten Deıvıdin şansına ihtiyacımız olacak tabi bütün takımın da her maç ta olduğu gibi bu maçtata şansa çokmu çok ihtiyacı olacak

Geri