FC Chelsea 2 - 0 Fenerbahçe SK (TEK BAŞLIK)

fenerin başarısı buyuk ne olursa olsun tebrikler fb ye.
:clap:clap

o arkadaşı bilmem ama ben 8 yiyen takımı tutuyorum o takım senin 2 yedigin takımı aynı sahada 2-0la geçti sözlerine dikkat et!

1 kişinin yaptığı saygısızlıgı butun bjk veya gslilere mal edemessin

O 2 atan takım şimdi gitsinde seyredin rezilliği.Fenerbahçeyi destekleyen herkese sonsuz teşekkürler.Dalga geçenlerede sadece şunu diorum.Siz önce Chelsea ile yarı final maçı oynayacak duruma gelin ondan sonra atıp tutun burda.Bizle dalga geçionuz ama adamlar sizle neler geçti(5-1 8-0) söylerdimde neyse.Tebrikler FENERBAHÇEM.30.000.000 seninle gurur duyuyor.

|ву єя¢є|;2825720' Alıntı:
...İlk macada Fener 2-1 alır demiştim ama onu buraya yazmamıstım

--------------
Gereksiz mesajları siliyorum devam etmenız halınde ceza alıcaksınız arkadaslar !

O zaman buraya tesadüf yazıp gereksiz yere ortalığı bulandıranların mesajlarınıda sil.Heralde gerekli bi msj deildir.

O zaman buraya tesadüf yazıp gereksiz yere ortalığı bulandıranların mesajlarınıda sil.Heralde gerekli bi msj deildir.

Bir bak bakalım o mesajlardan bir tane varmı !!!!!!!!!
Bakmadan ezbere konusmayın daha yenı geldım tum tahrik dolu mesajları sıldım !Belki gözumden kacmıs olabılır tekrar baktım !

|ву єя¢є|;2825805' Alıntı:
Bir bak bakalım o mesajlardan bir tane varmı !!!!!!!!!
Bakmadan ezbere konusmayın daha yenı geldım tum tahrik dolu mesajları sıldım !Belki gözumden kacmıs olabılır tekrar baktım !

Ok teşkür.Az önce baktığımda vardı.Sonradan sildiysen görmemiş olabilirim.Sorry:goz:

Chelsea'nin cehennem azabı

Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'nin, Fenerbahçe'yi 2-0 yendiği maça geniş yer ayıran İtalyan basını, İngilizlerin galip gelebilmek için cehennem azabı çektiğini yazdı.
9.4.2008

İtalya basını, Fenerbahçe'nin 2-0'lık yenilgisiyle sonuçlanan ve Chelsea'yı yarı finale taşıyan maçın ardından, Sarı-lacivertlilerin etkisiz bir oyun izlediğini ve teslim olduğunu yazdı.

Gazzetta dello Sport gazetesi, "Orta sahanın iki şimşeği yarıfinali mavilere hediye etti" başlığı altında "Fenerbahçe teslim oldu" alt başlığı kullanıldı.

Haberde, "Alaycı Chelsea...Bir gol başında, bir gol sonunda ve bye bye Fenerbahçe. Chelsea'nin oyunu zevk vermedi. Görülmeye değer değildi. Ama çok somut, İtalyan stiline yakındı. Hemen Ballack'la 1-0 oldu. Fenerbahçe'nin uyanması için bir ömür gerekti. Zico asi Kezman'ı yedekte bıraktı. Ama halefi Semih hiç bir şey yapmadı" ifadesi yeraldı.

Haberde ayrıca, "Fenerbahçe sonunda iki zehir şutuyla Chelsea'yi korkutsa da, Türklerde tecrübe ve kişilik eksiliği vardı. Ama herşeye rağmen iyiydi. Kim Zico ve adamlarının yarı finale ulaşacağını söyleyebilirdi ki" denildi.

Tutto Sport Gazetesi maç sonucunu, "Ballack ve Lampard Ciao Türkler" başlığıyla duyurduğu haberinde "Fenerbahçe orta sahanın kahramanlığıyla sorunsuz kaybetti. Zico'nun takımı boşuna denedi ama maçla asla dahil olamadı" yorumuna yer verdi.

Corriere Dello Sport Gazetesi'nde ise "Ballack, Lampard ve Grant korudu" başlığı altında, "Chelsea oyuncuları kötü oynadı ama kazanan taraf oldu. Sadece 4 dakika ve Chelsea avantaj kazandı. Stamford Bridge'de maç çatırdamaya başladı. Ama Fenerbahçe ve Chelsea durdu. Sonunda Zico Kezmanı geç de olsa kavgaya soktu.Her şekilde Grant savunmaya dayalı biy oyun sergiledi. Bie şeyler denemeliydi. Maçın sonunda sürekli şut çeviren Hilario'nun kalesi kuşatma altındaydı. Sonunda Essien'in başyapıtıyla Grant nefes aldı" denildi.

fenerbahçe elinden geleni yapmışyır buraya gelmesi bile mucizedir bence fener alex ten hemen kurtulmalıdır adam dün akşam duvar gibi oynadı ne bir adam eksiltti ne şut vurdu

Fenerbahçe zirve yaptı

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde bugüne kadar oynadığı 34 maçın 11'ini kazanarak yüzde 32.35'lik galibiyet oranı yakaladı. Toplamda 38 golle maç başına 1.11 gol atan sarı-lacivertli takım, bu iki istatistikte de Türk takımları arasında zirveye yerleşti

Futbolda kulüpler bazında dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olan Şampiyonlar Ligi'nde en yüksek kazanma oranına sahip Türk takımı Fenerbahçe oldu.

Sarı-lacivertliler bu sezonki çıkışlarıyla, Şampiyonlar Ligi'nde daha önce mücadele etmiş diğer Türk takımları Beşiktaş ile Galatasaray'ı kazanma oranında geride bıraktı.

''Devler Ligi''nde bugüne dek toplam 34 maç yapan ve bunların 11'ini kazanan sarı-lacivertliler, maçlarının yüzde 32.35'ini kazanarak, Türk ekipleri içinde en yüksek kazanma oranına sahip takım olarak dikkat çekti.

Bu sezon 4. kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş ise 24 karşılaşmada 7 galibiyet elde ederek, yüzde 29.16'lık galibiyet oranına sahip oldu ve ikinci sıraya oturdu.

Şampiyonlar Ligi'ne 10 kez katılan ve bu organizasyona en çok katılan Türk takımı unvanını açık ara elinde bulunduran Galatasaray ise, 74 maçta 19 galibiyetle, yüzde 25.67 galibiyet oranıyla Türk takımları içinde son sırada yer aldı.

Sarı-lacivertliler, 34 maçta 38 golle, maç başına 1.11 gol atarak Türk takımları içinde liderliği ele geçirirken, Galatasaray 74 maçta 73 golle maç başına 0.98, Beşiktaş ise 24 maçta 19 golle maç başına 0.79 gol atma oranı tutturdu.

NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 15:06 TSİ 9 Nisan 2008 Çarşamba

Her sene avrupada iyi veya kötü rekor kırıyoruz.Allah nazardan saklasın:D

Tüm fenerbahçe camiasına ve bizi destekleyenlere geçmiş olsun diyorum ama yenemeyeceğimiz bir maç değildi hertürlü beraberlikte veya bir farkta maç yarı final bizimdi neyse birdaki seneye inşallah daha da ileriye gideceğimize inanıyorum ve az da olsa tecrübe kazandığımızı düşünüyorum herkese iyi günler.

Bu kadro ile bu kadarmış ama yine de sonsuz teşekkürler Fenerime!!!!!!! İleri de daha sağlam transferlerle çok daha iyisi olacak ve tarih bunu da yazacak....

aslında elendiği iyi oldu,
yoksa yarı finalde Liverpool cıkacaktı.
ve 5 -6 gol yerdi.
rezil olmaktan kurtulduk......

ѕσηυη¢υ;2827037' Alıntı:
sen bu satırları yazarken rezil olmuyorsun da fener liverpooldan 5-6 yiyince mi rezil olacak?

futbolda rezil olmak diye bir terim yok maç bitmiş hak eden kazanmış,hak etmeyen evine dönmüş polemik yapmaya gerek yok arkadaşlar

Tüm fenerli arkadaşlara acil şifalar diliyorum...

Takımımız İstanbul’da

Şampiyonlar Ligi'nde, çeyrek final rövanş maçında İngiltere'nin Chelsea takımına 2-0 yenilerek kupaya veda eden Fenerbahçemiz, İstanbul'a döndü.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na özel uçakla gelen kafilemizi taraftarlarımız çiçeklerle ve tezahüratlarla karşıladı.
Takımımız, Turkcell Süper Lig'de Ankaraspor ile yapacakları maçın hazırlıklarına yarın sabah başlayacak.

jfes8y.jpg

2nb8582.jpg

http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/11404/

aslında böyle bir teselliye ihtiyaçları vardı,

Zico'nun yanlışları
Maça Kezman yerine forvette Semih'le başlaması hataydı. Kezman on birde çıksa sonuç farklı olurdu. Uğur Boral- Vederson ikilisini bozdu. Deivid'i alışık olmadığı sol kanada koyarak takımın dengesini alt üst etti. Formsuz Maldanodo'yu oynattı. Yük Aurelio'nun sırtına bindi. Yalnız kalan Alex, presi yiyince etkili futbol sergileyemedi

F.Bahçe'nin 2-1'in rövanşında Chelsea'ye İngiltere'de 2-0 yenilip elenmesinin faturası teknik direktör Zico'ya kesildi. Otoritelerin büyük çoğunluğu maç sonrası yaptıkları eleştirilerde takımın sezon başından bu yana alışık olduğu düzenden farklı bir dizilişle takımını sahaya süren Brezilyalı teknik adamın yanlış yaptığı görüşünde birleşti. F.Bahçe Teknik Direktörü en ağır eleştiriyi Deivid tercihi nedeniyle aldı. Zico'nun Deivid'i sol kanada koymakla, önceki maçlarda birbirleriyle uyum gösteren Uğur-Vederson ikilisini ve dolayısıyla takımın bütün dengesini bozduğu ileri sürüldü.

SEMİH YANLIŞ SEÇİM

Zico'ya yönelik eleştirilerden biri de forvet seçimi konusunda yapıldı. Brezilyalı hocanın maça Semih'le başlamasının yanlış olduğu, Kezman'ın kenarda oturmasının rakip savunmayı rahatlattığı görüşü ortaya atıldı. Semih'in fizik olarak yetersiz olduğu ancak son dakikalarda oyuna girdiğinde, yorulan rakip savunma arasında etkili olabildiği ifade edilerek, 'Kezman buna karşılık hücum presi iyi uygulayan ve fizik gücü Semih'e göre çok daha iyi olan bir futbolcu. Ayrıca Kezman bir marka. Ne kadar kötü olursa olsun onun oyunda olması, Chelsea savunmasını rahatsız ederdi' denildi.

MALDONADO YETERSİZ

F.Bahçe'de en çok eleştirilen futbolcuların başında gelen Maldanado'nun böylesine önemli bir maçta sahaya sürülmesi de tepki toplayan tercihlerin başında geldi. Şilili futbolcunun ağır olduğu, rakibe basmadığı, araya top atma becerisinin olmadığı bu zayıf özellikle nedeniyle orta alanda Aurelio'nun yalnız kaldığı belirtildi. Otoriteler ön liberonun yükünü tek başına çeken Aurelio'nun güçlü Chelseali oyuncularla baş etmekte zorlandığını ifade etti. Zayıflayan orta sahada Alex'in de etkinliğini kaybettiği, bu durumun Chelsea'nin işini kolaylaştırırken, F.Bahçe'yi zaafa uğrattığı ileri sürüldü.

yenişafak

Geri