FC Chelsea 2 - 0 Fenerbahçe SK (TEK BAŞLIK)

valla çok zor ama gol atacağımızı düşünüyorum yenilebiliriz ama inşallah turu geçeriz başarılar

Sonuc her ne olursa olsun isteğim tartışma cıkmamasıdır...
İnş Turu gecen taraf F.Bahce olur...

Şu Anda Ne Konuşsak Boş Yarın 21.45'Te İki Takım Oyuncuları Konuşucak Fenerbahçe'ye Başarılar Diliyorum Bekleyelim Görelim...

Benimde içimden bu maç 3-1 CHELSEA ALACAK DİYO

fenerbahçeye canı-ı gönülden başarılar diliyorum. ingiliz takımlarının özelliği ilk 15 dakikada rakibi bunaltarak ani bi gol bulmaktır. bunu bir de chelsea nin hırsı da perçinlemekte. ilk 20 dakika kazasız atlatırsak eğer fenerbahçe ilerleyen dakikalarda oyun ortak olup duran top organizasyonundan bir de gol bulabilir. çok zor bi maç ama neden olmasın ?

вℓα¢кωαя;2813529' Alıntı:
Turu Atlayacağımıza inanıyorum En büyük fenerbahçe
YA BANA GÖRE SALI GÜNKÜ MAÇTA YENİLECEĞİZ GİBİ GELİYO YA BANA KUSURA BAKMA İÇİME DOĞDU

çok Güzel Söyledin Vallah Yarın 21:45 Te Görecez Kim Yener.

Ya Arkadaşlar Fenerbahçe Berabere Kalsa Keşke Ben Fenerbahçenin Kupayı Almasını şahsen çok Ama çok Itiyorum.sizler Istemisin Peki...

Ya Arkadaşlar Fenerbahçe Berabere Kalsa Keşke Ben Fenerbahçenin Kupayı Almasını şahsen çok Ama çok Itiyorum.sizler Istemisin Peki...

вℓα¢кωαя;2813529' Alıntı:
Turu Atlayacağımıza inanıyorum En büyük fenerbahçe
ŞAHSEN BEN FENER BAHÇENİN KAZANMASINI ÇOK İSTİYORUM AMA EYER KAYBETSE BİLE FENER BAHÇENİN TA BU KADAR MAÇTA KAZANMIŞ OLMASI ÇOK GÜZEL BİR ŞEY BU YIL UNUTULMUYACAK ARKADAŞLAR.HERKESİN AKLI FENERBAHÇENİN YANINDA KALMASIN YENİP YENMİYECEKLERİNİ ONLAR BİLİR VE ALLAH BİLİR.FENERBAHÇE YENİLSE BİLE HİÇ BİR ŞEY OLMAZ HİÇ BİR ŞEY ARKADAŞLAR...

fenerbahçeye canı-ı gönülden başarılar diliyorum. ingiliz takımlarının özelliği ilk 15 dakikada rakibi bunaltarak ani bi gol bulmaktır. bunu bir de chelsea nin hırsı da perçinlemekte. ilk 20 dakika kazasız atlatırsak eğer fenerbahçe ilerleyen dakikalarda oyun ortak olup duran top organizasyonundan bir de gol bulabilir. çok zor bi maç ama neden olmasın ?
ŞAHSEN BEN FENER BAHÇENİN KAZANMASINI ÇOK İSTİYORUM AMA EYER KAYBETSE BİLE FENER BAHÇENİN TA BU KADAR MAÇTA KAZANMIŞ OLMASI ÇOK GÜZEL BİR ŞEY BU YIL UNUTULMUYACAK ARKADAŞLAR.HERKESİN AKLI FENERBAHÇENİN YANINDA KALMASIN YENİP YENMİYECEKLERİNİ ONLAR BİLİR VE ALLAH BİLİR.FENERBAHÇE YENİLSE BİLE HİÇ BİR ŞEY OLMAZ HİÇ BİR ŞEY ARKADAŞLAR...

Her Zamanki Gibi Fenerbahçemize Sonuna Kadar Güveniyoruz.Stamford'ta Destan Yazmamamız İçin Hiçbir Neden Yok.

İNGİLTEREYİ VE DÜNYAYI YERİNDEN OYNATIP GERİ DÖNECEGİZ ALLAH'IN İZNİYLE

BÜTÜN DUALARIMIZ SENİNLE FENERBAHÇEM

İnş. Alnımızın Akıyla Allahım Güç Kuvvet Ver Yarabbim

Dünya ve Avrupa futbolunun çöküş yıllarına denk gelen bir maç fener kazanırsa şaşırmam

Arkadaşım Git Kendi Bölümünde Oyna

r0tlxt.jpg

Dünya ve Avrupa futbolunun çöküş yıllarına denk gelen bir maç fener kazanırsa şaşırmam

dogru yahu bn bunu hiç düşünemedim..PSV hollanda şampiyonu değildi şimdi uefada yoluna dewam etmiyor.CSKA rusya şampiyonu değildi.elemelerde elediğimiz ANDERLECHT uefa nın favorisi bayerne elenmedi.İnter italya şampiyonu değildi bu sene lider değil..SEVİLLA son 2 yılın uefa şampiyonu 1 süper kupa şampiyonu değildi..CHELSEA de son 4yılda 2 kere ingiltere şampiyonu olmadı,son 4 yılda 3 kere yarı final oynamadı şampiyonlar liginde...

34yqwbd.jpg

Drogba Fener'e şans tanımadı​
Chelsea'nin yıldızı rövanş maçına büyük bir hırsla hazırlanıyor. İngiliz ekibinin golcüsü Fenerbahçe'ye gözdağı verdi.

İstanbul'daki yenilgi en çok takımın dünyaca ünlü yıldızlarını sarstı. Bu isimlerin başında Didier Drogba geliyor.

Rövanş maçına saatler kala Zaman'dan Yasin Tuncer'in sorularını cevaplayan Drogba, "Fenerbahçe, ciddi bir mücadele ortaya koydu ve galibiyeti hak etti. Zico, tecrübesini konuşturdu." diyen Drogba, bugünkü maça büyük hırsla hazırlandıklarını vurguladı ve iddialı konuştu:

"Fener'in Stamford Bridge'te hiç şansı yok. Hayal kırıklığına uğrayacaklar. Salı gününden sonra biz konuşacağız."

Chelsea'nin dünyaca ünlü yıldızı Didier Drogba, bu gece oynanacak rövanş maçına büyük bir hırsla çıkacaklarını söyledi. İstanbul'daki karşılaşmada itibarlarının zedelendiğini ifade eden Fildişi Sahilli golcü, "Gerçek gücümüzü Stamford Bridge'te göstereceğiz." diye konuştu.

Chelsea'nin Fildişi Sahilli yıldızı Didier Drogba, yarınki karşılaşmaya büyük bir hırsla hazırlandıklarını ve Fenerbahçe'ye gereken cevabı sahada vereceklerini söyledi.

hayırlısı olsun inşallah
ligde ne kadar birbirimizi yesekte
avrupa arenası bu
burda renk ayrımı olmaz
çünkü o formanın üzerinde ay yıldız var
Allah yardımcınız olsun

GSİbrahim' Alıntı:

:durdurun:durdurunYa siz gülünç duruma düşmekten ne zaman vazgeçeceksiniz.:D:D:DAvrupa ve dünya futbolunun çöktüğü bi zamanda Leverkusenden 5 yiyen cimbom çok merak ediyorum o futbol çökmesede ayakta olsa kaç tane yerdiniz.10-0 biterdi heralde.Konuştukça batıyonuz bari gidin kendi çöplüğünüzde ötün.

Londraya Türk Bayragını Dikin Ve Tarihe Bunuda Yazın Tüm Türkiye Arkanda Fenerbahçem Allah Yardımcınız Olsun...

Geri