YA BANA GÖRE SALI GÜNKÜ MAÇTA YENİLECEĞİZ GİBİ GELİYO YA BANA KUSURA BAKMA İÇİME DOĞDUвℓα¢кωαя;2813529' Alıntı:Turu Atlayacağımıza inanıyorum En büyük fenerbahçe
ŞAHSEN BEN FENER BAHÇENİN KAZANMASINI ÇOK İSTİYORUM AMA EYER KAYBETSE BİLE FENER BAHÇENİN TA BU KADAR MAÇTA KAZANMIŞ OLMASI ÇOK GÜZEL BİR ŞEY BU YIL UNUTULMUYACAK ARKADAŞLAR.HERKESİN AKLI FENERBAHÇENİN YANINDA KALMASIN YENİP YENMİYECEKLERİNİ ONLAR BİLİR VE ALLAH BİLİR.FENERBAHÇE YENİLSE BİLE HİÇ BİR ŞEY OLMAZ HİÇ BİR ŞEY ARKADAŞLAR...вℓα¢кωαя;2813529' Alıntı:Turu Atlayacağımıza inanıyorum En büyük fenerbahçe
ŞAHSEN BEN FENER BAHÇENİN KAZANMASINI ÇOK İSTİYORUM AMA EYER KAYBETSE BİLE FENER BAHÇENİN TA BU KADAR MAÇTA KAZANMIŞ OLMASI ÇOK GÜZEL BİR ŞEY BU YIL UNUTULMUYACAK ARKADAŞLAR.HERKESİN AKLI FENERBAHÇENİN YANINDA KALMASIN YENİP YENMİYECEKLERİNİ ONLAR BİLİR VE ALLAH BİLİR.FENERBAHÇE YENİLSE BİLE HİÇ BİR ŞEY OLMAZ HİÇ BİR ŞEY ARKADAŞLAR...fenerbahçeye canı-ı gönülden başarılar diliyorum. ingiliz takımlarının özelliği ilk 15 dakikada rakibi bunaltarak ani bi gol bulmaktır. bunu bir de chelsea nin hırsı da perçinlemekte. ilk 20 dakika kazasız atlatırsak eğer fenerbahçe ilerleyen dakikalarda oyun ortak olup duran top organizasyonundan bir de gol bulabilir. çok zor bi maç ama neden olmasın ?
Dünya ve Avrupa futbolunun çöküş yıllarına denk gelen bir maç fener kazanırsa şaşırmam
Dünya ve Avrupa futbolunun çöküş yıllarına denk gelen bir maç fener kazanırsa şaşırmam
GSİbrahim' Alıntı:Dünya ve Avrupa futbolunun çöküş yıllarına denk gelen bir maç fener kazanırsa şaşırmam