FC Chelsea 2 - 0 Fenerbahçe SK (TEK BAŞLIK)

16i8b4o.jpg

Kaleci Petr Cech antrenmanda sakatlanıp sezonu kapatmış.essien de sakatlık geçirmiş yalnız maçta oynayacak galiba
http://www.telegraph.co.uk/sport/main.jhtml?xml=/sport/2008/04/08/sfnche108.xml

chelsea 5 eksikle çıkacakmış öyle duydum

sen bu 5 sayısına neden bu kadar taktın onu anlayamadım:goz:

"muhtemelen chelsea'nin kazanacagi mac. fenerbahce'nin turu gecmesi icin en az 1 gol atmasi gerekmektedir. eger 1 gol bulamazsa turu gecmek imkansiza yakindir. lakin stamford bridge'de maci 0-0'a baglamak her babayigidin harci degildir.
babayigit icin;
(bkz: rafael benitez)"
kadro ne olursa olsun..fenerin herzaman olduğu gibi savaşması lazım!

Şöylede bir şey var

Chelsea atar dogru zaten atmasıda gerekiyor

Chelsea 1-0 öne gecermi geçer rahatmı hayır 1 tane yedimi işi biter

Chelsea 2 -0 öne gecermi geçer rahatmı hayır 1 tane yedimi uzar

Chelsea 3-0 öne geçermi geçebilir rahat olabilirmi belki ama biliyorki FB 2-0 dan 3-0 dan sonra oyunu birakmayacak 1 tane bile yese 3-1 olsa 3-2 de poflar bunu fenerin yapacagını biliyor yaptıda ....

O yuzden biz bugun rahatız chelsea düşünsün 3-0 ne zaman öne geçer ozaman tur tehlikeye girer ...

İlk maçta Fener gaza geldi süpriz yapabilir demiştim , Bu sefer bu Tezi Chelsea için yazıyorum .
Adamlar fena gaza geldi Fb'ye çok fazla kafayı taktılar .
Bu akşamki maç bence Fb için hayırlı bitmicek .
Bence Chelsea 2-0 YaDa 3-1 Gibi bir skorla maçı bitirebilir .
( hırs yapan takımlardan her zaman korkmak lazım )

bir beşiktaşlı olarak fenerin onları ordada yeneceğine inanıyorum yeterki korkarak oynamasınlar.haydi fener güldür bir kere daha yüzümüzü.

Drogba: "Fener'in Gram Şansı Yok!" / Carvalho: Fener'e Yenilmemiz bir Kazaydı

Chelsea'nin yıldız ismi Didier Drogba, Fenerbahçe'yi İngiltere'den eli boş göndereceklerini söyledi..

"Gereken Cevabı Sahada Veririz"

Kazanacaklarını iddia eden Fildişi Sahilli golcü, "Fenerbahçe'nin Stamford Bridge'te hiç şansı yok. Size şimdilik bunları söyleyebiliyorum. Salı gününden sonra biz konuşmaya başlayacağız. Onlara gereken cevabı sahamızda vereceğiz. İnanılmaz bir hırsla bu maça hazırlanıyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

___

Chelsea'nin Portekizli oyuncusu Ricardo Carvalho, ''Fenerbahçe'ye ilk maçta yenilmemiz, bir kereye mahsus bir kazaydı'' dedi.

Portekizli genç oyuncu, ''Sahamızda yenilmek felaket olur. Geçen haftaki sonucun kaza olduğuna inanıyorum. Bu sezon en iyi oyunumuzu oynuyoruz. Fenerbahçe'nin üstesinden gelebiliriz'' diye konuştu.

AA

drogba bu lafları bırakalım lütfen ne yapacaksan sahada yap boşuna atıp tutma sen fenerin şans faktörünü unutmuşsun galiba

drogba bu lafları bırakalım lütfen ne yapacaksan sahada yap boşuna atıp tutma sen fenerin şans faktörünü unutmuşsun galiba

Mahalle baskısına dayanamayacağım artık. Gerçekleri açıklamanın vakti geldi.

Fenerbahçe çeyrek finale tamamen şansıyla, tesadüfen çıkmıştır.

Tüm maçlar dikkate alındığında rakip kaleye 109 şut atmış(Avrupa'da 4.), bu şutların 56'sı kaleyi bulmuş(Avrupa'da 4.) ve bu şutlardan toplam 15 gol çıkarmıştır(Avrupa'da 6.).

Rakiplere ise 89 şut attırmış ve bunların 34'ü kaleyi bulmuştur. Bu alanda da Barcelona, Chelsea, Liverpool ve Arsenal ile birlikte rakibe en az şut attıran takımdır.

Peki rakibe bu kadar az şut attıran bir takım nasıl 12 gol yedi?

1-Edu'nun muhteşem asisti ile CSKA'nın attığı gol.

2-Edu'nun yaptırdığı penaltı ve CSKA'nın penaltıdan attığı gol.

3-Inter maçında soldan yapılan orta Edu'dan seker, Cruz'un herhangi bir vücut uzvuna çarpar ve gol olur.

4-CSKA maçında yine soldan bir top gelir, Edu yine iş başındadır ve topu kendi kalesine yollar.

5-Bu sefer sağdan yapılan bir orta ve Edu'nun son vuruşlarını daha da geliştirdiğini gördüğümüz aşırtma golü.

6-Dani Alves 30 metreden sert vurur ve Volkan topu içeri yumruklar, o kadar dedim pusula taşı yanında diye.

7-Keita yine 30 metreden vurur ve Volkan bu sefer yumruklamaya dahi ihtiyaç duymaz nasılsa her gelen gol oluyor diye.

8-Kanoute topa vurur ve Volkan tam kurtarmaya hazırlanırken ordan Gökhan'ın ayağı çıkar ve Volkan'ı ters köşeye yatırır.

9-Bu sefer de Malouda soldan ortalar ve ender görülen güzellikte bir bitirici vuruş, Deivid.

Peki Fenerbahçe'nin şansıyla attığı gollere ne demeli?

1-Alex Maxwell'in belini kırar ve kafasını kaldırıp ortasını yapar, Deivid denen herif öyle bir zımbalar ki topu sanarsınız ağları delecek. Bu kadar şanslı bir gol olmaz.

2-PSV maçında atılan ikinci golde yapılan pasların sayısı 10. Son 3 pasta Alex ve Semih rakibi dağıtıyor ve son vuruşu Semih yapıyor. Hep böyle karambole gol atıyoruz olmaz ki.

3-Ceza sahasına orta yapılıyor ve dönen top Alex'te kalıyor. Topa bodozlama vuran Alex şans eseri topu 90'a yolluyor. 100 kere vursa anca böyle vurabilirdi.

4-Çocuklar döndürmeyin, eyvah, Alex rakibini döndürdü, bir duvar pası, sonra bir ara pas ve Uğur Boral'ın golü. Her maçta olur böyle goller.

5-Aurelio sağ çizgiden ortalıyor, Uğur Boral yükselip vuruyor ve gol. Her maç olur bu da zaten.

6-Uğur sol kanatta rakibinden sıyrılıp orta pozisyonu buluyor, sağ ayağıyla kesiyor ve Kezman kafayla topu ağlara yolluyor. Golden başka her şeye benziyor daha organize olması lazım.

7-Bir korner, Lugano yükseliyor ve topu yine ağlara yolluyor. Baydı bu goller artık.

8-Korner kullanılıyor, Aurelio arkaya gönderiyor ve Deivid yine zımbalıyor topu. Lugano da topun üzerinden atlıyor ki kaleye gitsin. Yapma bunu Lugano yapma.

9-Yine bir duran top ve Deivid kendini unutturuyor, önce direkten dönüyor sonra gol oluyor. Hem direk hem gol.

10-Aurelio ortasaha çizgisinin oralardan öyle bir pas atıyor ki bütün Chelsea savunması apışıp kalıyor. Kazım karşı karşıya affetmiyor. Chelsea sahası resmen apış arası kokuyor.

11-Deivid'den kendisine ayrılan 1 metrekarelik alandan fizik kurallarını alt-üst edecek bir şut çıkarıyor. Kıçında jeneratör mü var be Deivid durduğun yerden nasıl vuruyon öyle. Tabii apış arası kokmuyor artık oralar o golden sonra.

Lucescu'nun bir lafı vardı ama burada söylemek istemiyorum. Hatırlayanlar anlar.

İşte Fenerbahçe bu kadar şanslı, bu kadar tesadüfi bir şekilde çeyrek finale geldi. Rakiplerin umut kapısı bu sefer Chelsea. E ağustostan beri bekliyor rakipler, Chelsea bizi elerse sokaklara bile dökülebilirler mazallah

Fenerbahçe için berabere bitsin dedi SLIM_SHADY.
Ayrıca Fenerbahçenin buralara kadar gelmesine ben şans demiyorum.
Bu akşam Fenerbahçe korkarak oynayıp rakibi kendi sahasında kabul ederse çok zor anlar yaşar.O yüzden ne rakipten korkmalı nede tedbiri elden bırakmalı.Yarı final'e artık çıkmışız çıkmamışız Fenerbahçe buraya kadar gelerek bizi gururlandırmıştır.Ama neden chelsea'yi de elemeyelim ki :)

Hiçbirşeyde Gözüm Yok
Sadece Yarın Sabah Uyandıgımda
Türk Futbol Tarihinin
Altın Gecelerinden Birine Şahitlik Etmiş Olarak
Yataktan Kalkıp İşe Giderken Cadde Boyu
Göğsümü Gere Gere Gururumla İbretli Gözlerle
Milletin Bana Bakmasından Başka

Since 1907

istatistikler mini etek gibidir,gerçekleri her zaman gizler sonuncu kardeş

|ву єя¢є|;2821658' Alıntı:

Keşke her adam senın gibi olsa

emin ol %99 herkse öyle medya hep aykırıları gösterdiği için birşey varmış gibi görünüyor.mesela bjk fb maçında topu topu 5 yada 6 kişi chesea forması giydi diye bütün herkesi suçladılar

Geri