Ata Kızı'nın Karalama Defteri

Herşey ne çabuk değişiyor.... Herkes her an değişebiliyor....
Gerçek dostlarım halimi hatırımı sormayı unutmayanlar..Uzun süre görmeyınce benı merak edenlen...Zaman yaratıp arada sırada gelip selam verenler.....

İstanbul da hava bugn yaz gibi....Deniz kenarına gittim , martıları seyrettım...senle gittiğimiz mekanda biraz demlendım...çarşıyı gezdım.....o sokaktan çıkıp ötekıne gittim....Farkettım kı , sen gittiğindne beri İstanbul sen kokuyor.......İstanbul sensın demıstın bana.....Nereye baksam inan İstanbul da sen varsın baştan başa...

yorgun7va7.jpg

Bu akşam yiğenın sözü var...hiç sevmıyorum böyle günleri..O kalabalıgı düşünmek bıle şimdiden bunalttı benı...Poffff bırde mutsuz olma ihtimallerı benı korkutuyor baharımın....Belkı ben hep en kötüsünü düşünüyorum kimbilir...belkı de çok mutlu olur ...İnşallah rabbım..Hayırlıysa olsun , hayırsızsa olmasın ...

Geçmişi unuttum demek le unutuluyormus ?
Bende unuttum gitti.
Herşey güzel olacak.......

Şunu anladım KADERİ asla yenemiyormuşuz Bir damla MUTLULUK yüreğindeki o yangını asla söndürmeye yetmiyormuş Ne kadar SEVDİM desende ne kadar çok İSTESENDE olmuyormuş Ve hayat senin değil AİLENİN sana verdiği bir mirasmış bunuda çok iyi anladım Ve KADER savaşmı istiyorsun tamam istediğin gibi olsun

Sana uzaktan bakıyorum....Hiç gelıyorsun.....Masum değildi hiçkimse.Ve hiçkimse gerçekten iyi değildi..Ne yazık kı sende öyle ..

Susmakla susmamak arası kararsızlıgımla boğusurken en ıyısı yazmak diyorum....onu da beceremıyorum...şöyle aklımdakı herşeyi bir dökebılsem şuraya diyorum....sonra karşına geçip suratına bir tükürebılsem .....
Gerçi olmayacak şey değil tükürebilirim....o an ki ruh halime bağlı..Çok anlayıslı olabilirim ama şansını zorlama istersen ? Sakinim genelde ama damarıma basmaya görün siz...

Şerefsızlıgını ben anlamıstım ama istersen sen hatırlatma yenıden.

Giden gitmiş, olan olmuş canım kafaya takmaya değmez artık.

Buraya yazman önemsemenin göstergesi. Bence yazmamalısın.

Şahsi görüştür!

Giden gitmiş mi? :))) yahu ben en alttakı yorumumda komşumdan bahsettim yanlıs anladın heralde :) bır yerede gıtmedı kurtulamadım şu dengesızden :D

Sana uzaktan bakıyorum....Hiç gelıyorsun.....Masum değildi hiçkimse.Ve hiçkimse gerçekten iyi değildi..Ne yazık kı sende öyle ..

demişsin ne bileyim. Kalp ağrısı sandım bende.

Komşuysa durum değişir hacıı komşusu aç iken tok gezen bizden değildir. :smile:

demişsin ne bileyim. Kalp ağrısı sandım bende.

Komşuysa durum değişir hacıı komşusu aç iken tok gezen bizden değildir. :smile:

Haklısın dostum :)
Bu arada o mesajım komşuya değildi sana uazaktan bakıyorum olan ...ötekı komsuyaydı..

Kalp agrısı çekerim ama sadece ölenler için gidenler için değil :hhmencool:

Edep yahu edep....

Doğru vala ;) Şükür Yarabbim....daha da beterı olabilir herşeyin.

Cıvıl cıvıl bır İstanbul günü...yaz gibi güneşli sıcak :)
Aklıma ortaokulda ders kitabında okudgum o şiir takılıyor yine...
Bunca yıl geçmiş unutmamısım ..

Bugün hava güzel
İçim içime sığmıyor
Annenmden mektup aldım ,
memlekette gıbıyım
Allah a çok şükür karnım tok......

Şükür Allah ım karnım tok , başımı sokacak bir evım , aılem ve benı gercekten düşünen ınsan gıbı dostlarım var..şükür şükür...gerisi yalan..

İstediğin kadar büyü...Heryer değişebilir ve herşey baki kalır....Zamanımı boşunamı harcıyorum bazen diyorum ? Benı mutlu edıyorsa burda olmak neden boşa harcanmış olsun ki? Diyorum sonra...
sevgi verirsen sevgi alırsın , gülümsersen gülümseme , neşeyse neşe....dostça bakarsan , dostça bakan gözler görürsün..O yüzden gülümsüyorum ve dostça bakıyorum herkese:smile:

Tabi bu herzaman böyle olmuyor ..sen sevgıyle yada dostça baktıgın zaman karşındakı sana bir öküz kadar bile anlamlı bakamayıp bön bön bakıyorda olabılıyor..Dost sandıkların kazık atmıs olabılıyor yahutta sen sevgıyle bakarken tüm ınsanlıga ,onlar sana fesatcada bakabılıyor...
Ne diyim huylu huyundan vazgeçmez durmadan kazık yesekte sevıyoruz ıste ınsanlara...ya hiç sevemeseydım kımseyı bunca şeyden sonra?

Sorsan herkes ıyı herkes iyi...bende....sende..o da..
ama sen iyi değilsin aslında bu dünyanın birde ötesi var sakın bunu da unutma :closedeyes:Ne edersen döner dolaşır gelir sana..
Birde kötü huyum var aslında...benı mutsuz edene mutluluk dilemem asla

Gülümse , gülümse gülümse.....önce kendıne sonra karşındakıne...:smile:

Bu aralar senı çok ıhmal ettım bılıyorum...ama senden uzakta kalmamda yarar vardı ..ötekı benliğimle çarpışma halindeydım her zamankı gibi...pekı sonuç? Yıne bir türlü karar veremediğimden , sağa mı gıtsem solumu diye düşünmekten yolun ortasında kaldım...beklıyoruz bakalım....Allah sonumuzu hayır etsın ınşallah....
Annemın amelıyatlık bırseyı çıkmasa anju da.....süreklı onu düşünüyorum bırde...Bu ara hersey üst üste geldı yıne yoruldum....Benı tek yoran ruhumdakıler oluyor sanırım..fiziksel yorgunlukta ne ki...hıssetmıyorum kı hiç..

Geri