Ata Kızı'nın Karalama Defteri

(Kahvenden bir yudum bile almamışsın, korktun mu beni 40 yıl sevmekten.. )

Diye yazmıs birisi.....İçimden dedim...

Korkmustur kardeş , korkusuz , yüreklı gerçekten seven kaldımı ki?
Şu günlerde en korkulan şey birisini uzun vadede sevmek ....iki günlük dostluklar , aşklar hüküm sürüyor bu yerlerde ....

Dost;umutsuzluklar deryasında kaybolup boğulurken içinde umut zerreleri yeşertmeye çalışabilenlerdir...

79281966.png

Hani kırk yıl hatrı vardır ya kahvenin..
Kahveler hazır ..
Buyur dost.. :)

Şişşşttt yaramazlık yapmadan oynayın hehehh :) sevıyorum hepınızı ıyıkı varsınız :smile:
sakın bundan sonrakı mesajlarda bırbırınızı kırmayın olurmu:) hıcbırsey olmamıs gıbı gunluge devam :)

Bugun çok yorgunum , uykusuzum ve mutsuzum .....ama yüzümde gulumsemeye neden oluyorsunuz her sıkıntımı untuyorum..ıyıkı varsınız..bır ınsanın yuzune tebessum yerlestırebılmek bence dunyanın en önemlı seyıdır .....

Yorgunluk ve uykusuzluk yetmez gıbı bırde dişim agrımaya başladı ıyımı :(

Dün gece hıc uyumadık aılecek .Çunku babam karanlıkta yatagına yatmaya çalısırken düşmüş ve kafasını petege çarpmıs kan durmadı hastaneye gıttık , dikiş atıldı..Babama kırgınlıklarım var içimde yer eden ..belkı cocukca bılmıyorum..oysakı eskıden en cok babamı severdım ben...hala sevıyorum tabı ama neyse ıste...
Dün gece çok uzuldum...ya ona bırsey olsaydı ne yapardım? Vıcdanım benı rahat bırakırmıydı? Ona asla saygısızlıgım olmadı ama düşüncelerımde saygısızlık ettım ..düşünürken ettım sanırım..bunu yazıya dökmek bıle öyle zorkı...neyse belkı bırgun çenemın açık oldugunda , vaktım oldugunda yazabılırm...belkı o zamn kendımı daha rahat hıssederım....
Babam...çocukken hayran oldugum tek adam....onunla sokakta kol kola gezebılmeyı en guçlu sekılde ıstedıgım tek erkek....baba kız neseyle kol kla dolananlara ımrenmekle gectı ömrum...ama bılıyorum o benı sevıyor gösteremesede...bılıyorum cunku eskıye nazaran oda degıstı azda olsa bellı edebılıyor...anlıyorum onu...ve bende onu cok ama çok sevıyorum...Ne varkı ben artık sevgımı bellı edemıyorum aynı eskıden onun bellı edemeyıp ıcınden sevdıgı gıbı......

Anlatacak çok şeyim vardı......pofffff şu an çok sinirliyim belkı bıraz sonra.....canım sıkkkınn pehhhh

Vayy bee !! dedım yazdıklarını okurken vay bee....senmıydın bunları yazan?Pekı ya kıme? Bana olmadıgı kesın.Bana olan o kocaman sevgını hergun şaşırarak daha ıyı göruyorum . Uzun zaman oldu sana üzülmüyorum ve özlemıyorum. Sensızlıge şükredıyorum. Madem kı sen yalandın baştan başa madem aşk kahpeydi yoksun bundan sonra.Yalanlarla yasamaktansa tek basıma yasarım en guzelı bana..

Toplu mesajlardan nefret edıyorum..kardesım eger bana mesaj atmak ıstıyorsan bayramımı kutlamak ıstıyorsan adam gıbı kutla mecburıyetten atar gıbı mesaj atma otomatık .....
nerde o eskı bayramlar......

Galıba benı tek mutlu eden şey dostlarımın mesajları , sohbetlerı ...Onlar hep etrafımda olsunlar inşallah....

Eşşek kadar oldum ama ben hiç değişmiyeceğim sanırım...Bugün yine yine hala çocugum...içim kıpır kıpır kırlarda hoplayıp zıplamak istiyorum neşe içinde her kedere her üzüntüye inat =)
Bugün birbaşka mutluyum yine..
Dansetmek istiyorum kocaman büyük bir pistte :)
Kulağımda melodiler aklımda dans dans.......

Anladım ki aslında mutlu olmak çok kolay ....bir dost selamı yeterde artar bile buna....Mutluluğu yazıya dökmek daha zor sanırım....Mutsuzluğu yazmaktan..Ben şimdi mutluyumya doğru dürüst yazamıyorum :)

Ben;

Benden olgun insan isterim karşımda!
Benden dürüst,
En ufak dalgada,
Arkasını dönmeyecek kadar olgun..
Arkamı döndüğümde,
Sırtımdan vurmayacak kadar güvenilir.
Bir o kadar cesaretli olmalı.
Yağmurdan ıslanıp,fırtınadan kaçmamalı.
Ayağı taşa takılınca kayadan korkmamalı.
İşine gelince sevip,
Zoru görünce bırakmamalı!

CAN YÜCEL

......:wink::wink:..........

Kendimi bırakmıştım artık güçüm kalmamıştı Kafamı eğiverdim artık bakamıyordum Düşünüyordum neyi ya da kimi bilmeden
Birden yanımdan geçmekte olan yaşlı dayı seslendi
-Düşünme oğul Düşünme
-Ne 35 inde nede 60 ında Düşünme
-Hiç bir faydası yok Bırak yaşa
-Kaldırdım kafamı Haklısın Dayı dedim

Dayı oradan uzaklaşarak gitti Sonra dedim ki kendime acaba doğrumu Acaba herşeyi düşünmeden bir kez de kafa yormadan yaşasam şu hayatı!!!

Günaydın İstanbul ..
Bugunde senınle uyandım..
Bir sevip bir sevmediğim bu şehirde yağmur yağıyordu bu sabah..
Oldum olası severım yağmuru..yağmurda yürümeyı , ıslanmayı..
ama sağnak yağışta değil :)
Önce hafiften çiseliyordu ..Şapkam vardı takmadım...
Sonra hızlandı git gide yağmur...Tabiri yerindeyse sıçan gibi oldum diyebilirim...Saçım bozuldu , montum , pantolonum sırıksıklam oldu...ama ben aheste aheste yürümeye devam ettim.Halbuki normal zamanda yavas yürümeyi hiç beceremem hızlı hızlı bir yere yetişecekmiş gibi yürürüm gezerken bile...
Hala ıslak üstüm ..muhtemelen hasta olacagım ılerleyen zamanlarda..
Deli gibi ıslandım bu sabah yağmurda , kafamı gökyüzüne doğru çevirip şükür yarabbi dedim...
Mutlumuyum? Hemde nasıl ! İliklerime kadar ....
Neden mi? Yağmur altında ıslanmak müthişti ...sırılsıklam oldum , üşüdüm ....işyerınde petegın yanında ısındım..çayımı içtim bırazdan kahvemıde içerim...dost selamları aldım gülümsedim...Yetmez mi?

Sözleriniz alıntı Aşklarınız çalıntı kimbilir neleriniz kaçak Saf yüreğimden dökülen o masum sözlerimi inşallah aranızda ne geçiyorsa geçsin o şeye alet etmezseniz sevinirim Yoksa yaşadığınız şeyin ÇAKMA olduğu iyice anlaşılır

İyi niyetle bakayım güzel düşüneyım güzel göreyim diyorum olmuyor...Ne kadar güzel düşünsem de kabak gibi ortada komikliğin , acizliğin , o iflah olmaz egon ..hep benciliğin laf olsun diye konuşman ..
Demek ki o kadar da iyi değilim ....İllaki güzel düşünemedıklerımde oluyor işte =)
Yonca Evcimik in(Galıba onundu ) bir şarkısı vardı o geldı aklıma....Sıkıldık iyilikten yaşasın kötülük :)
Herseye rağmen hep iyi düşünmekten herkesi sevmekten herkese anlayıs göstermekten yoruldum...hep ben mi vefa gösterıcem hep benmı düşünecegım .....
Sevgıyı hakedenlere bol bol sevgı gerisinin canı cehenneme bundan böyle...
Dostlarım , arkadaslarım ve arkadas olmasamda yüreğimde bir değere sahip olanlar ( siz kendınızı bilirsiniz :)
Sizi sevıyorum iyiki varsınız .....

Asıl benim canım yanmış
Nasıl da tadım kaçmış
Takıldım masum yüzüne
Akıl ver çare nerde

Meğer benim bildiklerim
Kağıttan duvarlarmış
Düştüm bir gizin eşine
Malesef çare sende

İstersen al beni götür demem nereye
Batmışım zaten artık en derine
Naparsan yap ama güven son sözüme
Beni sensiz düşünme

Naparsan yap ama inan son sözüme
Beni sensiz düşünme
Seni bensiz düşünme

Asıl benim canım yanmış
Nasıl da tadım kaçmış
Takıldım masum yüzüne
Akıl ver çare nerde

Naparsan yap ama güven son sözüme
Beni sensiz düşünme

Naparsan yap ama inan son sözüme
Beni sensiz düşünme
Seni bensiz hiç düşünme...

Bugün iki tane yeni kitap aldım ..Bu ara Cezmi Ersöz ve Murathan Mungan kıtaplarına takmış durumdayım...
Kitap okumak iyi gelıyor ruhuma...
Şiir yazmakta ..
ama ne zamandır şiir yazamıyorum....düşündümde ben şiirlerimi ya çok mutsuzken yada çok mutluyken yazabiliyorum ortası olmuyor sanırım...Uzun zamandır yazamıyorsam demek ki mutsuzda değilim.
Bu güzel :)
Ama yazmak ıstıyorum durduk yere aklımdan cümleler serılıverıyor peş peşe diziliyor satırlar beynımde ..ama yazmıyorum hemen sonrada unutuyorum çoğunu ilk beynımde yazıldıgı kadar güzel olmuyor..
Bu arada artık düşünmekten vazgeçtim....
Hep aklımda olan sadece ,
Kim ne ederse kendine ........

Mevsimdenmidir nedir var bi durumlar HH'de darılmalar kavgalar kaçamalar acaba hepsinin nedeni mevsimmiki Acaba sonbaharın o serin rüzgarlarımı yüraklarinizi soğuttu yoksa o kalplerimi buzdolabında mı saklıydı Aman neyse yormıyacağım kafa mı zaten milyon tane derdim var bide bunu takarsam oooo işim var demektir Aynen dediğin gibi Zeyno : ) Sadece DOST larım var bundan sonra gerisi vız gelir tırıst gider İyi geceler karalama defteri :smile:

Bugün hava çok güzel
İçim içime sığmıyor.
Annem den mektup aldım , memlekette gibiyim.....

Ortaokulda Türkçe kitabında vardı bu şiir. O zamanlarda bu denlı beynıme yer ettıgını farketmemıstım..
ama yıllar sonra bir de baktım dilimde hep aynı nakaratlar...Çoğu zman içimden sessızce mırıldandıgımı farkedıyorum ..
Bugun hava güzel....içim içime sığmıyor......Allah a çok şükür karnım tok ....

"Ellerimize dikkat edin. Sürekli açılıp kapanır parmaklarımız. Tutar ve
bırakır, bırakır ve tutarız. Bir içe bir dışa. Yumruğumuzu sıktıktan
sonra mutlaka açarız. Öyle olmasaydı felçli gibi olurduk. Varlığımız da
böyledir. Bir an gelir açılır, bir an gelir kapanır. Kah sıkışır
yüreğimiz, kah ferahlar. Bu tezat gibi görünen haller varlığın özüdür.
Kanat çırpan kuşlara bakın. Kanatlarının nasıl hareket ettiğine dikkat
buyurun, bir aşağı bir yukarı. Bir hüzün, bir saadet. Böyledir hayat.
Hoş bir kararda, ahenk içinde, dengede.

ELİF ŞAFAK AŞK

Bende öyleyım işte...bir hüzünlü bir çoşkulu sırayla ahenk içinde :)

Geri