Ata Kızı'nın Karalama Defteri

Günaydın....Olabildiğine rahat görünümlü rahatsızım..Aradığı yolu bir türlü bulamayan kararsızım..Gunaydın sadece özlüyorken özledıgım bazı şeyler..Gunaydın hiç özlemıyor gibiyken mıh gibi yüreğimde duran özlemler...günaydın içimde saklı kalmış ''Ben '' ler..., içimi kabak gibi oyup kelimelerı cümlelerı doldurup kaçanlar..gunaydın size de..Tüm gerçekler tıka basa işte yıne..gunaydın bana ayna tutan sen , günaydın kusmalarım , kaçıp kaçıp yıne aynı noktada kendımle buluşmalarım..Gunaydın içim , dışım ..mutsuz yanım..gunaydın....

Günaydın iç sesim... yutkunup söyleyemedıklerım..İçimi dağlayan düşlerim.Günaydın Yağmur damlaları gibi tıp tıp ardısıra inen kelimeler , şamar gibi suratıma yapıştırdıgın cümleler ..Günaydın kapalı yollar , kesik dallar , buz gibi soğuk yokluklar ,Üşüyorum...ezip geçiyor ruhumu çöreklenmiş acılar.günaydın derin derin susmalar , tek kişilik kalabalıklar .Günaydın mutluymus gibi gülen sahte yüzler. Bütün haykıran kelımeler bir el olup dokunsun şefkatle alnıma ...yada çeksin ipimi ötenazi uyglasın bana.. ( Ata Kızı )

Uzun zamandır kitap okuyamıyorum..Nar suyumu içtim , birazdan çay içeceğim..çay....ne güzel , ne anlamlı şey..avucunu aç...

Günler hıphızlı geçiyor....ama zaman geçmiyor....ciğerlerim çay doldu..Avcumu öp....

Hava güzel ..hava çok ama çok güzel....ama yıne de birşeyler eksik....bende hep birşeyler eksik kalacak ama bunu senden başka hiçkimse bılmeyecek....

Bize Nar suları , Nar lar yetmıyor artık....Bize Nar ağaçları gerek.....

Dün akşam inandım...İstanbul a kış gelmiş..Herşey geç kalıyor bu şehre...Kış bile...

Zaman hiç geçmiyor diyor bir işçi mesai bitmesini beklerken ...of hadi zaman geçsin diyor karısı doğumhanede bir adam beklerken...Nolur yalvarırım zaman çabucak geçsin diyor bir genç kız sevgili yolu beklerken....ne olur çabucak büyüsem diyor bir çocuk içinden.....
Oluk oluk akıyor Zaman.... akmıyor zannederken......

Çayımı içtim....her giydiğimde , yine aynı elbiseme aynı noktaya çay damlattım...Kimin gözü kaldı yine ? Kesin nazar değmiştir . Yoksa bu elbiseyi giyince sakarlaşıyormuyum...Ama herşey bembeyaz olmalıydı....yo..yoo...herşey rengarenk olmalı....her rengi alıp başımdan aşağıya , tüm şehri boydanboya , tüm dünyayı sağdan sola boyamalıyım.....

Çok gergin bir gün...içimde patlamaya hazır bir sinir krizi var...ama sebebi gerçekten yok....Hormonlarım mı dengesizleşti onunla ilgisi olabilir mi acaba bu tuhaf garip sebepsiz sinirin....Yapmak istediğim bir sürü şey....ne çok hobi.....hepsini denemeliyim....açım yazmaya , çizmeye , resmetmeye şarkılar söylemeye , rolden role girmeye , perdee demeye ... Bana beleş kurslar lazım....Bunların hepsine para yetmez :D

Evsiz
Sevgisiz
Dengesiz değildi...
Sessizdi sadece...
Ruhunu oturtmuştu bir köşeye
Dinlendiriyordu...
Dillendiriyordu ...
Ama sessizce....

Gün yiyip bitiriyor saatleri.....
Usanmam beklemekten
Düşüm kucağıma düşmeden..
Vazgeçmem , geçemem ben.....

Kendimi dinleyemiyorum....Çünkü kendimi hissetmiyorum....Tek hissettiğim içim...İçim kıvrım kıvrım...içim kıvım kıvım...içim kıyım kıyım.... Bir demlik çay içsem düzelmez bilirim...Bir gıdım gelsen coşar yeniden içim...

Merhabaaaaaaa Bennnn : ))) Bugün ne güzelllll bir gün demek isterdim ama karnım çok ağrıyor halsizim ve hava da sıcak ...sıcağı sevmem ...Ama güneşi severim ...ama yıne de güzel gün bee diyor öbür yanım...Eski dostları görmek keyfımı yerıne getırdı : ) Uzun zaman oldu yenı yenı hobiler edındım oyuncak bebek yapımına giriştim.Takı tasarıma atladım resımler yaptım sonuc ne mi ? Tabiki hiçbirsey :D Çunku hobı konusunda maymun iştahlıyım ben..herseyı denemem lazım ama sonunu getıremıyorum ordan oraya atlıyorum cunku hepsını ögrenmek ıstıyorum ama bırını tam profesyonelce yapamadan ötekıne gectıgımden ( cunku aklım hep denemedıklerımde kalır ) tamamlayamam....şimdi sıra kupa boyama var...ama bu uzun sürdü sankı....ev kupa ve bardaklarla doldu taştı....bundan kolay bıkmayacagım sanırım. : ))) Görüşürüz öptüm senı büyümeyen deli çocuk yanım : )))

3 gün süren baş ağrım geçti yerini ağrı dan kalma sarhoşluğa bıraktı....Hayır yine doktora gitmedim..Kafam da bir ur falan olsaydı sanırım bunca yıldır ölmüş olurdum çoktan..
şu an yavaş yavaş ağrının kalıntılarından kurtulmak üzereyim..dinginim artık...huzurluyum..mutluyum...Bir de şu şifremi hatırlasam ....geri alsam....gözüm açık gitmesem bari :D

3 gün süren baş ağrım geçti yerini ağrı dan kalma sarhoşluğa bıraktı....Hayır yine doktora gitmedim..Kafam da bir ur falan olsaydı sanırım bunca yıldır ölmüş olurdum çoktan..
şu an yavaş yavaş ağrının kalıntılarından kurtulmak üzereyim..dinginim artık...huzurluyum..mutluyum...Bir de şu şifremi hatırlasam ....geri alsam....gözüm açık gitmesem bari :D Bu arada bardak yapımı mı ilerletttim...artık tabak boyamaya geçtim...Bulaşık makinesınde bile çıkmıyormus yahu !! : )))

Olmayan dişimin ağrısı başıma vurdu...Şehir de bir karga sesi...cik cik....Balkonda karga sesli bir kadın :
'' Hayat Maksimumlaa laa laaa ''
Söylenecek türkülerimiz bitmiş...Söyleyemediklerimizi karnımız yemiş bitirmiş...
Bir Olric kimiz bile yok...Herkes yalnız...Yapayalnız...

Yüreğim yangın yeri gibi....Anlıyor musun ? ....iyisin dimi diyor ...İyiyim fiziksel olarak..Katır gibiyim...Herşeyim tamam....yetmeli dimi...yetmedi....içim yangın yeri...cayır cayır ...ölüyor gibiyim ama ölemiyorum da...en kötüsü bu galiba...

Geri