Osiris_cemo - zaman zaman esprılı yorumlarıyla tanıdıgımız,siteyi renklendiren, forumu forum gibi kullanan uyelerden biriydi.Unutulmamalı
Karizma_5 - Herkese saygı ve sevgısıyle tanıdıgım, kımsenın kalbını kırmak ıstemeyen tavırlar sergıleyen eskı romantizm duygusallık moderatoru.
J@CK@L - Eski smodlardan jackalı kım bılmez =) Sıteye buyuk emeklerı gecmıstır
Oskars - Fenerbahcelı uyemız =) Artık takılmıyor sanırım
X - HH'a emegı cok gecen eskı smodlardan donucektı diye biliyodum, hala yok =)
TSM - Genelde romantızm duygusallıkta paylasımları olan cok saygıdeger bı uyemızdı. Bursalıydı sanırım degerlı kısılerden
REDFOX - Forum ıcınde dahı cok muhabbetım olmasa bıle HH'ın adult bolumunun bas mımarılerınden bırı olarak adlandırırsam yanlıs olmaz herhalde. Goremıyoruz..
ARES - Siteye hack-virus-trojen vs gıbı iceriklerde cok faydası olmus eskı HH smodu.
Tycon - Programlar bolumunden tanıdıgım sıtede emegı oldugunu dusundugum bı arkadas
İvesa - Eskı programlar bolumu modu.HH a emegı gecmıs kısıler arasında yakından tanıma ımkanı bulamasamda forum ıcınde durust ve ıcten tavırlarıyla dıkkatımı cekmıs saygıdeger kısılıklerden.
Partizan - Web hackıng bolumu eskı modlarından,HH a bu anlamda bıseyler kattıgına ınanıyorum
xsuaty - Dıjıtal uydu bolumu modlarından sıteye emegı gectıgıne ınanıyorum
Cash - Furbolla falan ılgılenıyodu sanırım sıteye katkıları var, unutmayalım
Captain - Su karsıyakalı arkadastı herhalde =) Siteye emeklerinden dolayı unutulmamalı
Sadolayn - Mizahi yonu agır basan arkadaslardandı , yorumlarıyla HH a renk katmıs bı kısılık.
Pasaklı - HH ın gurbetcı uyelerındendı herhalde, İrc de konusma ımkanımız olmustu, bazı kırgınlıklardan soz ettı. Emeklerınden dolayı unutulmaması gereken bı uye.
MonalisayıCızenKısı Unutulmamalı
Kurtulus23 Genelde sıyası konulara takılan bı arkadastı gordugum kadarıyla, artık goremıyorum
Yamakasi Yardımsever mıydı =) Yenı baslayanlar& yardım bolumu eskı modu , jet hızıyla yardımcı olurdu
Darzamat Yorumlarıyla begendıgım ınsanlara saygı gordukce saygı gostermeye calısan bı uyeydı.Artık yok
Achılles
Admiral
Uzunefe
Farklı farklı olsalarda sıteye emegı gecmıs ve artık goremedıgımız kısılerden
Aslihan Bayan uyelerden romantızme takılan bırıydı sanırım, artık goremıyoruz
Mendo
byabancı
JayJay-(Antu) =)
Haşavri
Acun karo
Naser
Guncelleme 09.01.08
Theozy - Eski HH admini bi kisinin her mesajına mı gulunur =) Ozel mesajlara anında cevap veren emegi gecmis kisilerden..
Daha nicesi, unuttuklarım suanda aklıma gelmeyenler olabılır