Unutulanlar ! Unutmayalım Unutturmayalım !

RomeoMad diye bi abi vardı.ADAM gibi ADAMDI.Tanışmayı çok istemiştim ama nasib olmadı.

LifeForRent vardı gerçi hergün msnde görüşüyoz ama forumda olsa daha güzel olurdu:D

Özellikle RomeoMad nickli abimle tanışmak isterdim.

Bunları Unutmayacağız.

Keşke aramızda olsalar hiçbirini tanımıyorum :(

yeni üye olduğum için tanıyamamam normal ama görüşlerden yorumlardan mesajlardan kısaca herşeyden iyi insanlar iyi bir üyelermiş unumayalım unutturmayalım!!!

fatunuun emeği yokmuydu.bence oda müzcadele veriordu ares gibi
areside mi hatırlamadınızz
yazıkk özellikle sevencloves a yapılanlar.ada gei geldiindce ona tahammül edilemedi bile.yine yolalr ayrılmştı.gidenler varsa hell gibilerdendir

sen kimsin arkadaşım :) hatırlananlar hatırlanmıştır elbette sen niye celallendin?
sen şimdi bi askersin... er sin.. ama vatana ihanet ettin mesela, sonra kalkıp biz seni ah ne iyi askerdi, askerdi en azından diyebilirmiyiz sence?

fatunuun emeği yokmuydu.bence oda müzcadele veriordu ares gibi
areside mi hatırlamadınızz
yazıkk özellikle sevencloves a yapılanlar.ada gei geldiindce ona tahammül edilemedi bile.yine yolalr ayrılmştı.gidenler varsa hell gibilerdendir

bi ..k bilmeden konuşma istersen. konu açıldığı zamanlarda söylediğin isimler zaten forumdaydı. konuya katkı sağlamak istiyorsan yazarsın üye isimlerini yad edersin, gölge etmezsin.

thorpedo vardı
serbest kürsünün eski müdavimlerinden
pek uğramaz oldu artık

chacmool.ck vardı bir aralar geri dönecek diye duydum..:melek

Geri