Unutulanlar ! Unutmayalım Unutturmayalım !

maxi kardesim sen kalbimizdesin her zaman :saskin
bu nasıL cümle oldu bea öLünün arkadasında söyLermis gibi ( Allahım Korusun kardesimi ) :hhmanD

dreamr vardı bir zamanlar. ara sıra görüyorum ama hackhell e girmiyormus artıq.
cecemani vardı bir aralar oda askerde .. 170 kaLdı diyordu en son şafağı =)

uzun bır zamandır aramızda olamayan bırıcık abım lazaslan a saygı ve sevgılerımı gonderıyorum asla unutmadık ve unutmayacagız abıcım. ALLAH tan acıl sıfalar dılıyorum kendısıne . dualarımızı eksık etmeyelım lutfen.

s.a kardeşlerim buralardayım ama bı ara şifre problemlerı yaşadık sağolsun yönetıcıler çok yardımcı oldu şifrem en sonunda cebime mesaj olarak geldı.:)cok arkaşım ve kardeşimi göremıyorum umarım daha sık görüşrüz .ALLAH a emanet olun..

Condor_Gbl geçirdiği kaza yüzünden uzun süre aramızda olamadı heralde şifresini falan hatırlamıyor diye duydum cs oynayanlar tanır unutmamalıyız:goz:

ütopya nick li ahmet vardı... uzun zaandır göremiom inş gidişi temenli değildir ...

birde aklıma geldi estikaan abim vardı ilk tanıdığım kişilerdendi HH da oda yok :(

unutulması istenmeyen kişi olmam dileğiyle...çok anlamlı olmuş ellerine sağlık

chacmool.ck vardı bir aralar geri dönecek diye duydum..:melek

radyoda dj lik yapıyodu hatta bana pm den bi şarkı göndermişti sevrdim onu nerelerde acaba ;)

bide perteklim vardı yalvardık adama adeta gitme diye gitti , gittiğine üzüldük ama sözünü yememiş oldu helal olsun

hepsine teşekküer ediyorum eski üye lmadıgımdan dlayı pek bişey diyemiyorum ama suan ki mod lara hepsine teşekkür ediyorum react0r da sewgilre sunuyorum böyle güzel bi konuyu paylastıgı için unutmayalım unutturmayalım

ütopya nick li ahmet vardı... uzun zaandır göremiom inş gidişi temenli değildir ...

birde aklıma geldi estikaan abim vardı ilk tanıdığım kişilerdendi HH da oda yok :(

ewet ütopya vardı calıskan üyelerdendi... nerelerde acaba :(

kaplan akifb talha ütopya vardı bayadır görmüyorum bu arkadaşları

ütopya iyi, çalışıyor. fazla nete girmiyor artık. inşallah yeniden aramıza döner.

radyoda dj lik yapıyodu hatta bana pm den bi şarkı göndermişti sevrdim onu nerelerde acaba ;)

bide perteklim vardı yalvardık adama adeta gitme diye gitti , gittiğine üzüldük ama sözünü yememiş oldu helal olsun

söz söylendimi yapılmalı...

:D :D :D

sanki reaveni bi ara gordum gibi yhaa

Sanırım HackheLL En Yoğun Yönetici GünLerini Ya$ıyor..

2 Admin

5 Smod

52 Mod

15 UpLoader Team

8 KLan Team

yntm1.jpg

yntm2.jpg

yntm3.jpg

yntm4.jpg

yntm5.jpg

yntm6.jpg

Geri